jawa 350ts zympi
• Strona 1 z 1
jawa 350ts zympi
witam kupiłem jawę 350ts było słychać pierscinie to kupiłem tłoki nowe z pierscieniami i swożniem i łożyskami na swożeń łuzów niby na korbowodzie nie było a zempi nadal i tylko lewy cylinder dlaczego to nie wiem tłok miał luzy
w cylindrze ale tak samo jak prawy to nie mam pojęcia dlaczego tak słychać te pierśćieńie macie jakąs rade na ten problem to piszcie .pozdro
w cylindrze ale tak samo jak prawy to nie mam pojęcia dlaczego tak słychać te pierśćieńie macie jakąs rade na ten problem to piszcie .pozdro
- tiesto9199
- Świeżak
Kedar-88 napisał(a):może to przepustnica w gaźniku "dzwoni" jednym lub drugim albo dwie się odzywają...można ją pomylić z dzwonieniem pierścieni, jeśli ktoś nie miał z tym styczności
Jawa ma jeden gaźnik
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
raczej to te pierscieni uderzają o próg ale nie bede robił szlifu bo nowe tłoki są i szkoda mi jusz kasy w to ładować ale nie wiem czy jawy tak mają jak wchodzi powiecmy powyżej 5 tyś obrotów to w momencie dostaje takiego kopa czy to normalne czy coś jest z zapłonem ze prędzej nie zabiera tak jak ma bo ona opier otego mocneg okopa dostaje na tych wyszych obrotach a po niżej 5 tyś nic specjalnego i jak jadę pod gurke po wiecmy po żwirze to od 5 tyś obrotów zaras wchodzi na max po prostu na niskich ma takiego przymułą i jakoś dławi się wie ktoś jak sie zapłon ustawia bo ja go mam całkie mprzyspieszony tyle co zaóważyłem .pozdro
- tiesto9199
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości