Jakie roznice??
• Strona 1 z 1
Jakie roznice??
witam
mam pytanie czy ktos moze mi powiedziec jakie sa roznice (oprocz predkosci) w jezdzie na scigaczu powyzej od 500 cm3 i wyzej a na chociazby MZ czy scigaczu do 250 cm3?? czy ciezko sie prowadzi taki scigacz jesli ktos jezdzil tylko na komarku heheh i na MZ??
mam pytanie czy ktos moze mi powiedziec jakie sa roznice (oprocz predkosci) w jezdzie na scigaczu powyzej od 500 cm3 i wyzej a na chociazby MZ czy scigaczu do 250 cm3?? czy ciezko sie prowadzi taki scigacz jesli ktos jezdzil tylko na komarku heheh i na MZ??
- unilite
- Świeżak
unilite napisał(a):no chodzi mi o to czy ciezko sie prowadzi trzyma itd bo przeciez taki wiekszy scigacz to bydle ciezkie hehehe. i czy SZYBKO mozna sie nauczyc manetke gazu odkrecac tak zeby nie pyknac hopki heheh
Wiesz, te sprzęty m.in. są dlatego tak szybkie, bo są maksymalnie odciążane. R6 waży ciut więcej niż rower a mocy mu nie brak. Na gumę pójdzie, ale trzeba się postarać. Przyspieszenia są diametralnie różne, a i nieuważne odkręcenie powoduje inną reakcję niż w WSK czy zJawie. No i heble... Przy heblach w nowych sportach to to co komunistyczne wynalazki oferują cięzko spowalniaczami nazwać
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
cos pieknego, roznica miedzy scigaczem 500 a mz etz ) rewelacja, jaka jest róznica miedzy kosiarką a kombajnem hehehhehhee serio głupszych pytan nie macie>?
Kawasaki Ninja ZX-10R 2006 rok
-
TroyaN1984 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość