Jakie roznice??
• Strona 1 z 1
Jakie roznice??
witam
mam pytanie czy ktos moze mi powiedziec jakie sa roznice (oprocz predkosci) w jezdzie na scigaczu powyzej od 500 cm3 i wyzej a na chociazby MZ czy scigaczu do 250 cm3?? czy ciezko sie prowadzi taki scigacz jesli ktos jezdzil tylko na komarku heheh i na MZ??
mam pytanie czy ktos moze mi powiedziec jakie sa roznice (oprocz predkosci) w jezdzie na scigaczu powyzej od 500 cm3 i wyzej a na chociazby MZ czy scigaczu do 250 cm3?? czy ciezko sie prowadzi taki scigacz jesli ktos jezdzil tylko na komarku heheh i na MZ??
- unilite
- Świeżak
unilite napisał(a):no chodzi mi o to czy ciezko sie prowadzi trzyma itd bo przeciez taki wiekszy scigacz to bydle ciezkie hehehe. i czy SZYBKO mozna sie nauczyc manetke gazu odkrecac tak zeby nie pyknac hopki heheh![]()
Wiesz, te sprzęty m.in. są dlatego tak szybkie, bo są maksymalnie odciążane. R6 waży ciut więcej niż rower a mocy mu nie brak. Na gumę pójdzie, ale trzeba się postarać. Przyspieszenia są diametralnie różne, a i nieuważne odkręcenie powoduje inną reakcję niż w WSK czy zJawie. No i heble... Przy heblach w nowych sportach to to co komunistyczne wynalazki oferują cięzko spowalniaczami nazwać

No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
cos pieknego, roznica miedzy scigaczem 500 a mz etz
) rewelacja, jaka jest róznica miedzy kosiarką a kombajnem hehehhehhee serio głupszych pytan nie macie>?

Kawasaki Ninja ZX-10R 2006 rok
-
TroyaN1984 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości