Problemy z skręcaniem
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Własnie wróciłem z jazd
i jestem bardzo zadowolony z pokonywanych przeze mnie winkielków...
jadąc w zakręcie (widząc ze nie jedzie nic z przeciwka) składałem się ładnie (jadąc po łuku większym nic zakręt wyjezdzalem na linie po srodku) a pozniej kładłem bardziej montoga i zaciesniałem skręt, speed nie duży ale bardziej moto kładłem... wiec przełamuje sie bariere kładzenia moto... wszystko ładnie i płynnie
...
I kurde na gume z gazu słabo idzie
moze zle coś robie bo majestatycznie to nie wygląda... a jakos ze sprzęgła boję się... 

I kurde na gume z gazu słabo idzie

lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Ścigacz.pl
HeHeHe bardzo dziwny problem pierwszy raz o takim czyms slysze nigdy nie mialem czegos taiego bo mam fajna droge z zakretaki w prawo i w lewo zawsze tam smigam i cwicze wykladanie
i nikt kogo znam nie ma takiego problemu ale jak ktos ma taki problem niech mysli ze np w lewo jest tak jak w prawo bardzo trudno cis doradzic
radzie cwiczenie tego gdzies na fajnym luku w bespiecznym miejscu gdzie jest maly ruch i trenowac jazde w lewo czy w prawo zalerzy od strony najlepiej w 2 strony
pozdro 

- Krystiano16
- Świeżak
CBkamil napisał(a): ( Big bajker wie na pewno gdzie to jest - chociaż jak go wyprzedzają gimbusy to nie ma takich problemów-żart-
1.Ojjj........żeby Cie taki duży , niebieski gimbus nie objechał

2.Jesteś czub

3.Jak chcesz poćwiczyć to w weekend wynajeliśmy tor , info na PW ( tzw.tajne treningi miszczóf

2004 YZF-R6 Superbike - wersja torowa !!!
-
BigBiker - Świeżak
no zwłaszcza jak za tym wiaduktem jest zwężenie! ledwo ledwo!
ale czym ja mam na ten tor? cebką to wstyd! Ale czekaj czekaj niech ja tylko pomroże tyłek w holandii$$$ a wyskocze też z jakimś ścigantem
pozdrawiam pana BigaBajkera
ale czym ja mam na ten tor? cebką to wstyd! Ale czekaj czekaj niech ja tylko pomroże tyłek w holandii$$$ a wyskocze też z jakimś ścigantem

pozdrawiam pana BigaBajkera
gsf 1250SA
- CBkamil
- Świeżak
CBkamil napisał(a):Przepraszam bardzo, ale moja hondzia jest odblokowana, w briefie miał 161 kmh, licznikowo idzie 170 bo dłuższym bujaniu, wiec mi tu nie p.........!
bo będę bił!
wersja 27 koników idzie 137 kmh
ZNAFCO!!!
OCB???Znowu piłes??
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5