Pozycja Pasażera
• Strona 2 z 2 • 1, 2
zzzubek napisał(a):ja kiedys zrobilem sam sobie ryse na baku jak stojak na moto wiozlem razem z plecakiem i bylem zly na siebieteraz juz wisi mi czy mam ryse wazny jest stan motocykla nie jego wyglad. no chyba ze ktos ma R1 z 2008 roku i jedzie na lans to trzeba wypucowac zeby sasiedzi pod kosciolem klaskali. nie czerpe jakiejs satysfajcji jak ktos sie na mnie gapi ja czerpe przyjemnosc z jazdy.
no to ja jestem jebnięty ;( - pucuję na zero 12letniego sprzęta .. z eyśniętym po ślizgu bokiem - ryśnięty bok wyglada rasowo - ale jak mój złoty DID i zęby przestajhą być złote - dostaję szału ... ktoś kiedyś mi mądrze powiedział ze o materię terzeba bardzo dbać .. inaczej szybko się starzeje.. ten pogląd mam do 2oo - no k...a kooooocham go co zrobić ..
i fotecka

http://www.airlive.aspdotnet.pl/PRV/acek.jpg
a jakbyś zobaczył moją puszkę - oj oj oj jo ... jak ją osrały ptice ostatnio - a wisi mi to

-
cezare - VIP Åšcigacz.pl
cezare napisał(a):zzzubek napisał(a):ja kiedys zrobilem sam sobie ryse na baku jak stojak na moto wiozlem razem z plecakiem i bylem zly na siebieteraz juz wisi mi czy mam ryse wazny jest stan motocykla nie jego wyglad. no chyba ze ktos ma R1 z 2008 roku i jedzie na lans to trzeba wypucowac zeby sasiedzi pod kosciolem klaskali. nie czerpe jakiejs satysfajcji jak ktos sie na mnie gapi ja czerpe przyjemnosc z jazdy.
no to ja jestem jebnięty ;( - pucuję na zero 12letniego sprzęta .. z eyśniętym po ślizgu bokiem - ryśnięty bok wyglada rasowo - ale jak mój złoty DID i zęby przestajhą być złote - dostaję szału ... ktoś kiedyś mi mądrze powiedział ze o materię terzeba bardzo dbać .. inaczej szybko się starzeje.. ten pogląd mam do 2oo - no k...a kooooocham go co zrobić ..
i foteckamojego słonecka
![]()
http://www.airlive.aspdotnet.pl/PRV/acek.jpg
a jakbyś zobaczył moją puszkę - oj oj oj jo ... jak ją osrały ptice ostatnio - a wisi mi to..
cezare nie jestes jebniety bo ja bylem taki sam

w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

-
zzzubek - VIP Åšcigacz.pl
cezare napisał(a):<b>Zubek :</b> no wiem co Ci sie przytrafiło - ale ja też uważam ze moto po własnym szlifie wygląda rasowo... . .. . tak jak blizna na facecie ... cooo ?
dokladnie tak

w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!

-
zzzubek - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości