Szkoła jazdy w Poznaniu - co polecacie ?
			 • Strona 2 z 2 • 1, 2

tak malo osob z pyrlandii ??  czy nikomu sie pisac nie chce ??
 czy nikomu sie pisac nie chce ??
				 czy nikomu sie pisac nie chce ??
 czy nikomu sie pisac nie chce ??Instruktor nauki jazdy A,B - Poznańhttp://szkola-motocyklowa.blogspot.com/ - Twoje kompendium wiedzy
			- adam_tomasz
- Moderator
witam, w zeszłym roku zrobilem A w ATC akademia kierowcy. Dorabiałem A do posiadanego B i było tak: kilkunastoletnie suzuki gn250 w kiepskim stanie (np. brak lusterek - instruktor przez radio mowił czy mozna zminić pas), instruktor Michał Cichorz (lub jakoś tak) do kursu i kursantów mial luźny stosunek (nosił sią zamiarem zmiany firmy). Plac przy ul. Kaczej jest OK. Ogólnie było srednio - to był kurs w trybie autokształcenia. Wziąłem 2h jazdy na YBR przed egzaminiem w BAJCE. To wystarczyło aby zdać za 1 razem. Jednakże po tych doswiadczeniech raczej polecałbym szkołę z motokami takimi jak na egazminie (YBR) - wyczucie sprzęta duzo daje. Reszta zalezy od instruktora i o Ciebie. powodzenia!

- motokamol
- Świeżak
..to jeszcze aby odświeżyć. 
Planowałam zapisać się na kurs A+B na wiosnę, ale w związku z wyższymi cenami od przyszłego roku, chcę zacząć już teraz i 'na wczoraj' podjąć ostateczną decyzję. Czy ktoś teraz wybiera się na taki kurs? Ewentualnie, którą szkołę polecacie? Myślałam o MOTOARTUR, ewentualnie o Akademii Jazdy. Ceny są dosyć niskie, ale ponoć jak się ma zdać to i tak się zda ;]

Planowałam zapisać się na kurs A+B na wiosnę, ale w związku z wyższymi cenami od przyszłego roku, chcę zacząć już teraz i 'na wczoraj' podjąć ostateczną decyzję. Czy ktoś teraz wybiera się na taki kurs? Ewentualnie, którą szkołę polecacie? Myślałam o MOTOARTUR, ewentualnie o Akademii Jazdy. Ceny są dosyć niskie, ale ponoć jak się ma zdać to i tak się zda ;]
- lennka
- Świeżak
Prawko lub high - fakt znajomi tam robią ale wiem przynajmniej co to za ludzie i nie mają wyje**ne na kursantów jak w większości i UCZĄ na ile się oczywiście da. Sami czynnie latają sptrzętami.
				http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
			- 

Przemo_rene
- VIP Åšcigacz.pl
obecnie tylko OSK High lub OSK Artur - ale tam TYLKO o szefa pytac 

Instruktor nauki jazdy A,B - Poznańhttp://szkola-motocyklowa.blogspot.com/ - Twoje kompendium wiedzy
			- adam_tomasz
- Moderator
nooo dawno tutaj nikt nie pisal... ale warto odswiezyc temat jak juz sezon sie konczy
tak wiec moje zdanie zmieniam!!!!!!
osk high dupa dupa dupa cienko w kij... same zle opinie w tym sezonie slyszalem...
o osk Artur... ciagle jak juz to tylko Szef... reszta do d.. pupy...
a to ze ktos gdzies kiedys zdal... czy ze czynny motocyklista to dupa a nie opinia...
zdawalnosc mowi sama za siebie... naprawde trzeba sie postarac albo miec pecha zeby oblac... nawet po beznadziejnym kursie....
ciagle pytajcie sie ludzi gdzie sie czego mozna nauczyc.. a nie zeby tylko papierek dostac !!
aha.... i jak nie jestescie zadowoleni z kursu mozna bezproblemowo zmienic osrodek... a conajmniej instruktora prowadzacego jak w osk jest ich wiecej...
pozdro od Diabelka z Poznania
				tak wiec moje zdanie zmieniam!!!!!!
osk high dupa dupa dupa cienko w kij... same zle opinie w tym sezonie slyszalem...
o osk Artur... ciagle jak juz to tylko Szef... reszta do d.. pupy...
a to ze ktos gdzies kiedys zdal... czy ze czynny motocyklista to dupa a nie opinia...
zdawalnosc mowi sama za siebie... naprawde trzeba sie postarac albo miec pecha zeby oblac... nawet po beznadziejnym kursie....
ciagle pytajcie sie ludzi gdzie sie czego mozna nauczyc.. a nie zeby tylko papierek dostac !!
aha.... i jak nie jestescie zadowoleni z kursu mozna bezproblemowo zmienic osrodek... a conajmniej instruktora prowadzacego jak w osk jest ich wiecej...
pozdro od Diabelka z Poznania
Instruktor nauki jazdy A,B - Poznańhttp://szkola-motocyklowa.blogspot.com/ - Twoje kompendium wiedzy
			- adam_tomasz
- Moderator
Witam serdecznie!!!
wszystkim bardzo polecam szkołe jazdy PASJONAT, która znajduje sie na os. Rusa 124 w poznaniu. Z kursu jestem bardzo zadowolony, instruktor jest bardzo sympatyczny, spokojny, nie krzyczał, nie złościł sie gdy coś źle zrobiłem wręcz odwrotnie strał sie mi wszystko dokładnie wytłumaczyć gdzie i jaki błąd zrobiłem. Pokazał mi wszystkie pułapki na drogach egzaminacyjnych. jazda była naprawde bezstresowa!! naprawde warto, POLECAM i trzymam za wszystkich kciuki:)

wszystkim bardzo polecam szkołe jazdy PASJONAT, która znajduje sie na os. Rusa 124 w poznaniu. Z kursu jestem bardzo zadowolony, instruktor jest bardzo sympatyczny, spokojny, nie krzyczał, nie złościł sie gdy coś źle zrobiłem wręcz odwrotnie strał sie mi wszystko dokładnie wytłumaczyć gdzie i jaki błąd zrobiłem. Pokazał mi wszystkie pułapki na drogach egzaminacyjnych. jazda była naprawde bezstresowa!! naprawde warto, POLECAM i trzymam za wszystkich kciuki:)
- tomste27
- Świeżak
			 • Strona 2 z 2 • 1, 2

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

osobiście w niej się nie uczyłem ale dużo ludzi/znajomych mówi ze warto.
 osobiście w niej się nie uczyłem ale dużo ludzi/znajomych mówi ze warto.