Za, którym razem zdałeś (aś) egzamin na kat. A ?
Ja kat. B zrobiłem tak szybko jak mogłem i zdawałem egzamin 3 tyg po 18-stych urodzinach i udało sie za 1. rok później robiłem na kat. A dzięki b. dobremu instruktorowi udało sie za 1. W sumie dwa najbardziej stresujące egzaminy w życiu:D:D ekonometria sie chowa przy zdawaniu w WORD zielona góra:)
- krisR
- Świeżak
.....
B 11 lat temu za pierwszym A rok temu za pierwszym na moto od 3 lat 

Nie Jedź Szybciej Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać........
Honda CBR 600 F4i Sport
Honda CBR 600 F4i Sport

- bloodthristy
- Świeżak
klub_AA napisał(a):A -3
Zabawne, ze pierwsze dwa podejscia oblane przy sprawdzaniu motocykla na placu
Chyba raczej żałosne.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
A za 2razem a to dlatego, że pan egzaminator lubiał się czepiać, innego kolesia oblał na placu za to, że po przeprowadzeniu na 2m moto nie postawił go na stopce tylko odrazu wsiadl i odpalił.. A za 2 razem już było spoko inny egzaminator nawet mnie pochwalił, że nieźle sobie radzę a było to ze 3 dni po 1 próbie. Więc wszystko zależy na jakiego się trafi egzaminatora.
-
Kurt - Świeżak
A1 Za pierwszym razem
Strachu trochę było na egzaminie teoretycznym, ale na szczęście tylko 1 błąd na 2 dopuszczalne ;] Teoretyczny to już pestka, ale potem troszkę wkurzyłem egzaminatora bo lało, a ja się trochę rozpędziłem na placu przy kontrolowanym hamowaniu
Ale zdałem i po kilku tygodniach prawko do odebrania.

- Kronosmarr
- Świeżak
B za 1
.... a na A za drugim.. pierwszy w plecy, za to że za słabo głowę odwróciłem jak ruszałem.. pff..
WORD CIECHANÓW nazwiska tego pajaca nie pamiętam... ktoś jak będzie zdawał z tego regionu niech na niego uważa.. bo chyba za 1 u niego nikt jeszcze nie zdał.. hmm pan Ryszczak czy Ryszczuk?? Jakoś tak

WORD CIECHANÓW nazwiska tego pajaca nie pamiętam... ktoś jak będzie zdawał z tego regionu niech na niego uważa.. bo chyba za 1 u niego nikt jeszcze nie zdał.. hmm pan Ryszczak czy Ryszczuk?? Jakoś tak
Peugeot Speed 1 AC, Honda CBR 600F2, Yamaha R1 RN19 

- rumian_1989
- Świeżak
A ja kat. A i B zdałam co prawda za drugim razem, ale za to mogłam podwójnie świętować zdane 2 egzaminy w jednym dniu!
To było coś! A najgorsze,że egzaminator odmienił moje nazwisko w rodzaju męskim
Ściemniał, że potrafi czytać!
Szerokości i gumowych drzew życzę! 

MOTORYZACJA, podróże, fotografia- stawianie sobie ciągle jakichś nowych wyzwań;)
- Basia:)
- Świeżak
- prosiak0009
- Świeżak