Za, którym razem zdałeś (aś) egzamin na kat. A ?
NO to i ja się musze tutaj wypowiedzieć
Dzisiaj zdawałem teorie i praktyke, jeden z ostatnich terminów w tym roku...wynik pozytywny
Wiec podtrzymałem tradycje B za pierwszym 6 lat temu i dzisiaj A
P.S. jeden ze zdających przy awaryjnym hamowaniu się wy..glebił a na koniec miał pretensje, że krzywy motor... i że egzaminator go udupił i nie dał mu drugiej szansy. A koleś z 4razy podchodził do tego manewru... raz się zatrzymał z 4 metry przed wyznaczonym miejscem

Dzisiaj zdawałem teorie i praktyke, jeden z ostatnich terminów w tym roku...wynik pozytywny

Wiec podtrzymałem tradycje B za pierwszym 6 lat temu i dzisiaj A
P.S. jeden ze zdających przy awaryjnym hamowaniu się wy..glebił a na koniec miał pretensje, że krzywy motor... i że egzaminator go udupił i nie dał mu drugiej szansy. A koleś z 4razy podchodził do tego manewru... raz się zatrzymał z 4 metry przed wyznaczonym miejscem

ZZR400 i CBR600F4
-
pelot - Świeżak
"Kat. B" za pierwszym rok temu, "Kat. A" dzisiaj za 1 razem
, łatwo nie było ale dałem rade 

<<<Gorące motory, szybkie dziewczyny>>>
-
piotr__1986 - Świeżak
- devxx
- Świeżak
A za drugim B za pierwszym - WORD Wrocław.
Ps. Gość mnie oblał bo sie nie oglądałem na placu( ok zapomniałem zrobić to w ewidentny sposób) za drugim razem egzaminator po zakończeniu placu podszedł do nas i powiedział "po co się państwo oglądacie na placu tu nie ma ruchu - to bez sensu, jak mi się ktoś będzie tak bez sensu na mieście oglądał to go obleje".
- no cóż...
Ps. Gość mnie oblał bo sie nie oglądałem na placu( ok zapomniałem zrobić to w ewidentny sposób) za drugim razem egzaminator po zakończeniu placu podszedł do nas i powiedział "po co się państwo oglądacie na placu tu nie ma ruchu - to bez sensu, jak mi się ktoś będzie tak bez sensu na mieście oglądał to go obleje".

- twardy-99
- Świeżak
A i B za pierwszym razem w Tarnowie.... i właśnie jutro ide odebrac papier...
CBR F4 2000r
.......?? <- czas na zmiane
.......?? <- czas na zmiane
- Grzesiek467
- Świeżak