[Aktualności] Uprzejmy jak motocyklista
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Uprzejmy jak motocyklista
Dyskusja na temat: Uprzejmy jak motocyklista
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Uprzejmy jak motocyklista
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Uprzejmy jak motocyklista
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Przykro mi bardzo, ale wina motocyklisty. Od samego początku nagrania widać, że Ford pływa po jezdni i nie trzyma pasa ruchu, co powinno być alarmem, że kierowca robi coś zupełnie niezwiązanego z prowadzeniem pojazdu. Podjeżdżanie w martwą strefę prawidłowo jadącego samochodu jest niebezpieczne, a co dopiero tutaj. Podobnie wyprzedzanie na skrzyżowaniach... A to, że babka popatrzyła w lusterko, jeszcze nie oznacza, że coś w nim zauważyła! W tej sytuacji leżący na kolanach tablet wcale mnie nie zaskoczył.<br><hr>pirx
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak, motocyklista jest generalnie winny jak już wsiądzie na motor. Winny wszystkiego od głupoty policji i władz po głupotę kierowców. WINNY!<br><hr>KubekKomentatorzy napisał(a):Przykro mi bardzo, ale wina motocyklisty. Od samego początku nagrania widać, że Ford pływa po jezdni i nie trzyma pasa ruchu, co powinno być alarmem, że kierowca robi coś zupełnie niezwiązanego z prowadzeniem pojazdu. Podjeżdżanie w martwą strefę prawidłowo jadącego samochodu jest niebezpieczne, a co dopiero tutaj. Podobnie wyprzedzanie na skrzyżowaniach... A to, że babka popatrzyła w lusterko, jeszcze nie oznacza, że coś w nim zauważyła! W tej sytuacji leżący na kolanach tablet wcale mnie nie zaskoczył.<br><hr>pirx<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bardzo mi przykro,ale kogo jest wina? ktoś sie rozbił? wiec k***a nikogo nie jest wina.Komentatorzy napisał(a):Przykro mi bardzo, ale wina motocyklisty. Od samego początku nagrania widać, że Ford pływa po jezdni i nie trzyma pasa ruchu, co powinno być alarmem, że kierowca robi coś zupełnie niezwiązanego z prowadzeniem pojazdu. Podjeżdżanie w martwą strefę prawidłowo jadącego samochodu jest niebezpieczne, a co dopiero tutaj. Podobnie wyprzedzanie na skrzyżowaniach... A to, że babka popatrzyła w lusterko, jeszcze nie oznacza, że coś w nim zauważyła! W tej sytuacji leżący na kolanach tablet wcale mnie nie zaskoczył.<br><hr>pirx<br>
Po co to moralistyczne ****?<br><hr>egon
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości