[Aktualności] Prawo jazdy na motocykl od 24 lat
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja mam 18 lat
mam rozpoczety kurs na prawk.. facet u ktorego mam kurs powiedzial ze moge smialo zrobic na wiosne prawko na starych zasadach i bede mogł zapierdzielac bez umiaru bo ustawa wchodzi podobno w lato ;] wiec mam wyje**** na te ich wymyslanie ;]<br><hr>Marian 92

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no chyba ich pojebało prawko od 24 lat haha smieszni sa widze ze w takim razie niepozostaje mi nic jak jezdzic wciaz bez prawka bo tak bende musial czekac prawie 4 lata zeby zrobic juz widze ze sami niewiedza co wymyslac<br><hr>mati
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hahaha nie moge z nich!! ;DD
"koniec z brawurą na motocyklach" haha
to zobaczycie co sie bedzie dzialo jak takiego motocykliste bez prawa jazdy bedzie chciala policja zatrzymac...
)
pomyslcie troche. tylko zwiekszycie liczbe wypadków. (wiem, ze wy myslicie inaczej) tylko nie myslcie, ze taki bez prawka zawaha sie wsiąść na moto.. <br><hr>Radek
"koniec z brawurą na motocyklach" haha
to zobaczycie co sie bedzie dzialo jak takiego motocykliste bez prawa jazdy bedzie chciala policja zatrzymac...

pomyslcie troche. tylko zwiekszycie liczbe wypadków. (wiem, ze wy myslicie inaczej) tylko nie myslcie, ze taki bez prawka zawaha sie wsiąść na moto.. <br><hr>Radek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
oni mają z głową ja bende jezdził bez prawka bo mam w d*** ze od 24 lat mozna dopiero zdawac prawko szerokosci<br><hr>honda cbr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam do 20lat 125 jeździć.. Chyba im coś pod kopułą się poprzewracało.. a może ktoś wie kiedy to ma być wprowadzone<br><hr>matex16
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No masz fajnie ale ja tez bede miał 18 ale w wrześniu i chyba będę egzaminowany po nowych zasadach.Ale będzie A2 do 50 km od 18 w Polsce.Czy A1 jakie ma teraz do 24 lat ?<br><hr>karol estKomentatorzy napisał(a):ja mam 18 latmam rozpoczety kurs na prawk.. facet u ktorego mam kurs powiedzial ze moge smialo zrobic na wiosne prawko na starych zasadach i bede mogł zapierdzielac bez umiaru bo ustawa wchodzi podobno w lato ;] wiec mam wyje**** na te ich wymyslanie ;]<br><hr>Marian 92<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgodzę się z tym że teraz dużo osób będzie jeździło bez prawka aczkolwiek widzę po komentarzach że myślenie jest dobre bo wiem teraz ilu gówniarzy jeździ bez prawka a to oznacza że taka niedojrzała osób nie powinna jeździć na motocyklu potem doświadczone osoby takie jak ja są wsadzane pod jedną linie że jeżdżą nieodpowiedzialnie, Ja jeżdżę Yamahe R1 i wiadomo nieraz jechałem ponad 250km/h ale gdzie można sobie na to pozwolić trzeba widzieć a jeszcze jedno nie komętójcie mojego opisu gówniarze bo jesteście żałośni!!! No i zapomniał bym dodać że takie osoby jak wy nie umią jeździć i kozaczą na używanych motocyklach z Niemiec,a jak cie nie stać na nowy motocykl to jednocześnie nie stać cie na porządny kombinezon. Ja bym wprowadził zakaz sprzedawania używanych motocykli to od razu by gówniarze znikneli bo ich by było nie stać <br><hr>Ja to ja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam wszystkich. Jak ja moge na prawko zapisac sie na poczatku kwietnia to bede zdawac na nowych czy na starych zasadach? bo gs już sie wyjezdzilem i pprzydalby sie wskok na cos mocniejszego a tu taki przepis ma wejsc bo jakiemus pedalowi cos sie nie podoba!<br><hr>kuma
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no już nie mają co wymyślać w d*** sie poprzewracało
co to za dupek ten ministrunio chyba tatuś mu nigdy nie kupił komarsakiego za młodu i teraz dziecko nieszczęścia sie mści na nas
mam 17 lat i śmigam 3 rok bez prawka a w tym sezonie yamaha r1 i niech mnie w dupe pocałują
zawsze pierdoliłem niebieskich i zawsze będę pierdolił
serdeczne pozdro dla wszystkich motocyklistów cała pizda ile fabryka dała ! <br><hr>Kondzio_R1
co to za dupek ten ministrunio chyba tatuś mu nigdy nie kupił komarsakiego za młodu i teraz dziecko nieszczęścia sie mści na nas

mam 17 lat i śmigam 3 rok bez prawka a w tym sezonie yamaha r1 i niech mnie w dupe pocałują
zawsze pierdoliłem niebieskich i zawsze będę pierdolił
serdeczne pozdro dla wszystkich motocyklistów cała pizda ile fabryka dała ! <br><hr>Kondzio_R1
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ale debilizm ile będzie bachorów bez prawka i bez zadnych umiejetnosci na ulicach jak wejdzie takie coś. Widać jaka jest polityka w Polsce sami kretyni.<br><hr>lejto
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ten pomysł to kolejna próba wyłudzenia pieniędzy od obywateli!!
W polsce zamiast robic drogi z prawdziwego zdarzenia to wprowadza się utrudnienia i zakłada fotoradary. Nasz kraj niestety zamiast się rozwijac to ciągle się cofa. I to ma byc niby to zrównanie poziomu do innych państw uni??? Bo to raczej przejaw zacofania i dyskryminacji dorosłych obywateli. Może jeszcze nam kiedys oddychac zabronią albo wprowadzą od tego podatek??
To czyste kpiny.<br><hr>gośc
W polsce zamiast robic drogi z prawdziwego zdarzenia to wprowadza się utrudnienia i zakłada fotoradary. Nasz kraj niestety zamiast się rozwijac to ciągle się cofa. I to ma byc niby to zrównanie poziomu do innych państw uni??? Bo to raczej przejaw zacofania i dyskryminacji dorosłych obywateli. Może jeszcze nam kiedys oddychac zabronią albo wprowadzą od tego podatek??
To czyste kpiny.<br><hr>gośc
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak jeździsz 250km/h to sam jesteś niedojrzały gówniaż - bez komentarza!!Komentatorzy napisał(a):Zgodzę się z tym że teraz dużo osób będzie jeździło bez prawka aczkolwiek widzę po komentarzach że myślenie jest dobre bo wiem teraz ilu gówniarzy jeździ bez prawka a to oznacza że taka niedojrzała osób nie powinna jeździć na motocyklu potem doświadczone osoby takie jak ja są wsadzane pod jedną linie że jeżdżą nieodpowiedzialnie, Ja jeżdżę Yamahe R1 i wiadomo nieraz jechałem ponad 250km/h ale gdzie można sobie na to pozwolić trzeba widzieć a jeszcze jedno nie komętójcie mojego opisu gówniarze bo jesteście żałośni!!! No i zapomniał bym dodać że takie osoby jak wy nie umią jeździć i kozaczą na używanych motocyklach z Niemiec,a jak cie nie stać na nowy motocykl to jednocześnie nie stać cie na porządny kombinezon. Ja bym wprowadził zakaz sprzedawania używanych motocykli to od razu by gówniarze znikneli bo ich by było nie stać <br><hr>Ja to ja<br>
Najszybsza droga w polsce to autostrada a tam jest 140km/h - tak dla twojej informacji
Właśnie przez takich ludzi jak ty, ktoś kto chce normalnie pojeździc nie może zrobic prawa jazdy bo wszystkich mieszą jedną miarą.
Jak nie masz nic modrego do napisania to nie pisz!!<br><hr>k
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mogę się mylić ale czy osoba w wieku 24 lat która wsiądzie pierwszy raz na motocykl będzie miała większe doświadczenie niż osoba która ma 18 lat? Rozumiem że chodzi tu o to ,że osoba 24 letnia ma więcej rozwagi, ale czy na pewno? Osobiście jestem zasmucony tym, gdyż w grudniu, zdałem prawo jazdy B, gdybym urodził się parę miesięcy wcześniej robił bym je w lato, i razem z kat A. Pozdrawiam.<br><hr>Jacek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a):Osobiście jestem zasmucony tym, gdyż w grudniu, zdałem prawo jazdy B, gdybym urodził się parę miesięcy wcześniej robił bym je w lato, i razem z kat A. Pozdrawiam.
Jacek
przecież możesz zrobić prawko kat. A, bo te przepisy jeszcze nie weszły i nie wiadomo kiedy wejdą, raczej nie prędko
Yamaha Tzr50 '06 ---> Aprilia Rs125 '08 ---> R6 '03
-
Janek94 - Świeżak
Cezary Grabarczyk zadecydował o podwyższeniu granicy wieku. Mówi dziennikowi "Metro": - Chcemy wyeliminować młodocianych piratów. Koniec z brawurą na motocyklach.
hahahahahahahaha nie ujebie z tego koniec z brawurą na motocyklach no nie mogę po prostu hahahahahaha co za cep to pisał przecież nigdy się nie skończy brawura na motocyklach od zawsze motocykliści łamali większość przepisów drogowych i nigdy się to nie skończy.<br><hr>Seweryn
hahahahahahahaha nie ujebie z tego koniec z brawurą na motocyklach no nie mogę po prostu hahahahahaha co za cep to pisał przecież nigdy się nie skończy brawura na motocyklach od zawsze motocykliści łamali większość przepisów drogowych i nigdy się to nie skończy.<br><hr>Seweryn
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl