[Aktualności] Prawo jazdy na motocykl od 24 lat
według rozporządzenia ministra i rady idiotow... w tym roku nie wolno zdawac prawa jazdy bowiem zaczela obowiazywac nowa ustawa na temat prawa jazdy egzaminow itp itd lecz nie sprecyzowali dokladnie wieku... i w tym roku nie jest mozliwe przystepowanie do egzaminu... wiec jak obecnie to jest rozgrywane to juz mnie nie OBCHODZI BO MAM PRAWO NA KAT ,,A''<br><hr>JJKomentatorzy napisał(a):a wie ktos moze kiedy to ma zostac wprowadzone? <br><hr>giguantos8<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z tego co widzę to dużo ludzi myśli jak ja. Miałem poczekać do 18-nastki na prawko ale jak mam czekać do 24 roku życia to wole zapier*alać bez prawka. Nie da się tak, tylko o tym myślę żeby to je*ane 18 lat i zrobić prawo jazdy a tak to ch*j, ciekawe co ja będę robił przez 6 lat, po ch*j mam być pełnoletni i po co mi ten dowód jak nie mogę sobie legalnie na moto pojeździć -.-<br><hr>ja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Masz całkowita rację.. Ja teraz mam 17 lat, też myślałem poczekać do 18-nastki zrobić prawko A+B i zapierd*lać. Ale jak tym w rządzie coś nie pasuje to bd jeździł moto bez prawka...<br><hr>DidolasKomentatorzy napisał(a):Z tego co widzę to dużo ludzi myśli jak ja. Miałem poczekać do 18-nastki na prawko ale jak mam czekać do 24 roku życia to wole zapier*alać bez prawka. Nie da się tak, tylko o tym myślę żeby to je*ane 18 lat i zrobić prawo jazdy a tak to ch*j, ciekawe co ja będę robił przez 6 lat, po ch*j mam być pełnoletni i po co mi ten dowód jak nie mogę sobie legalnie na moto pojeździć -.-<br><hr>ja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wgl to jest bardzo głupi pomysł.Sam się nie moge doczekać 18 i nowego motoru.a tutaj weszli te **** i spieprzyli wszystko.Żal za dupe ściska.<br><hr>PolitycyTo...
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ludzie... nie patrzcie na to metro tylko na ustawy...
Prawko A dalej mozna zrobic od 18 , tyle ze aby jezdzic motorem powyzej 35KW trzeba posiadac to prawko minimum 2 lata, znaczy ze od 20 lat mozna jezdzic jakim sie chce jesli zrobimy prawko w wieku 18 lat.
2 letni staz nie obowiazuje ludzi powyzej 24 lat...
Poszukajcie w necie a znajdziecie...
P.S. Zauwazcie jak te pieprzone brukowce moga namieszac...
<br><hr>Patryk
Prawko A dalej mozna zrobic od 18 , tyle ze aby jezdzic motorem powyzej 35KW trzeba posiadac to prawko minimum 2 lata, znaczy ze od 20 lat mozna jezdzic jakim sie chce jesli zrobimy prawko w wieku 18 lat.
<br><hr>Patryk
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
i ty uwazasz ze to jest fajne? xD bo nie wiem czy mam sie smiać czy płakać.... <br><hr>DunekKomentatorzy napisał(a):Ludzie... nie patrzcie na to metro tylko na ustawy...
<br><hr>Patryk<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości