Zobacz wątek - <i>[biblioteka]</i> Benzyna po 6 zł? Jaki problem?
NAS Analytics TAG

[biblioteka] Benzyna po 6 zł? Jaki problem?

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 8/4/2011, 09:55

Komentatorzy napisał(a):W tym samym czasie w Hiszpanii na wyspach kanarkowych a więc tam gdzie wszystko trzeba dowieźć a dokładniej to musi dopłynąć benzyna kosztuje 0,9cośtam euro.<br><hr>tomasz<br>
1,28 i drożeje. Byłem w ubiegłym miesiącu.<br><hr>F.T.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/4/2011, 10:13

Komentatorzy napisał(a):Z artykulem moze i troche sie zgadzam ale po 1 to nie jest wedlug mnie strona do opiswyania tego typu rzeczy poniewaz jest to strona raczej przeznaczona dla uzytkownikow jednosladow wiec nie widze zbyt duzego sensu dawania go tu gdyz wiekszosc z czytajacych dojezdza 2oo a jezeli chciales nas tym uswiadomic to ci sie troche udalo. Widze ze cie wkurza droga benzyna ale predko to sie nie zmieni aha jezeli chodzi o to ze kazdy moze zakupic skuter nie zastanowiles sie ze niektorzy maja lenk przed jazda na jakim kolwiek jednosladzie oprocz roweru nie stac ich na zakup to wkoncu nie mala kaska bo za dobry w miare dobry skuter trzeba dac ok 3000 4000 zl a to juz duza sumka samochod moze i spala wiecej ale jest bardziej potrzebny w rodzinie niz skuter. Rada na przyszlosc jezeli chcesz zaszokowac czytajacych to postaraj sie pomyslec dluzej nad tematem Lewa w gore i szerokosci wszystkim <br><hr>Motorowerzysta<br>
sory ale musze sie przypierdolic:
1. Uzywaj znaków przestankowych
2. Kup słownik albo pisz w wordzie żeby błedy poprawiał. Tego się nie da czytać "lenk", "wkoncu", "jakim kolwiek". WTF?
<br><hr>pit600
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/4/2011, 10:28

W Polsce samochod dla wielu ludzi jest wyznacznikiem statusu spolecznego nie srodkiem transportu. Spora czasc spoleczenstwa nie przesiadzie sie na rower/skuter/autobus bo to przeciez wstyd przed sasiadami/kumplami jest. hehe<br><hr>neooone
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/4/2011, 10:39

Komentatorzy napisał(a):W tym samym czasie w Hiszpanii na wyspach kanarkowych a więc tam gdzie wszystko trzeba dowieźć a dokładniej to musi dopłynąć benzyna kosztuje 0,9cośtam euro.<br><hr>tomasz<br>
Komentatorzy napisał(a):1,28 i drożeje. Byłem w ubiegłym miesiącu.<br><hr>F.T.<br>
ja byłem tydzień temu na teneryfie 0,89 EUR pb 95<br><hr>boss
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/4/2011, 10:40

Komentatorzy napisał(a):1,28 i drożeje. Byłem w ubiegłym miesiącu.<br><hr>F.T.<br>
Komentatorzy napisał(a):ja byłem tydzień temu na teneryfie 0,89 EUR pb 95<br><hr>boss<br>
Ooo, to rzeczywiście tanio, ja byłem w Andaluzji.<br><hr>F.T.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/4/2011, 11:37

Komentatorzy napisał(a):ja byłem tydzień temu na teneryfie 0,89 EUR pb 95<br><hr>boss<br>
Komentatorzy napisał(a):Ooo, to rzeczywiście tanio, ja byłem w Andaluzji.<br><hr>F.T.<br>
Na wyspach Kanaryjskich jest taniej ze względu na niższe podatki. <br><hr>Krzychu
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/4/2011, 11:49

a w Moskwie poniżej 3 zł za litr :)<br><hr>Tomek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/4/2011, 12:19

z rowerem, skuterem mam zawsze ten problem, że nigdy nie ma pewności czy będzie stał zaparkowany jak wrócę, samochód wiem że będzie stał, bo nawet otwartego nikt go nie chce :)
A czemu ludzie wolą samochód, bo nie pada na głowę, nie wieje, włączają ogrzewanie i jest ciepło, a latem klimatyzacje.
Poza tym zgadza się, naród tak się przejmuje opinią innych że nie zamieni samochodu na skuter mimo, że jest tańszy. Dodatkowo niestety jak to wspominaliście już w innych artykułach ubezpieczyciele też preferują auta a nie motocykle, także z oszczędności nici :P <br><hr>kid
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/4/2011, 12:28

jeszcze jeden aspekt apropo skutera, to jest dziwny pojazd, który wszyscy poza tymi którzy nimi jeżdżą mają w pogardzie, kierowcy samochodów/autobusów bo zawalidrogi, piesi bo hałasujące wyjce, a kierowcy motocykli często stwierdzają że skuterzysta to podgatunek.
Co do rowerów można jeździć i cały rok, ale stalowa rama zimy nie lubi.
<br><hr>kid
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/4/2011, 12:54

Narodzie pamiętaj!Lud który nie zna swojej przeszłosci skazany jest na wymarcie.Kiedys Polska opierała sie na transporcie motocyklowym (i PKS-sie ;D).Czy dlatego ze podobała się WSK-a?Nie dlatego że to była konieczność .Samochody były przywilejem,a motocykl był prostym rozwiązaniem problemu.
Ja tu widzę analogię. Czy samochody po przez wzrastające ceny paliw nie stają sie luksusem ? Autor może młody,ale ma instynkt samozachowawczy w dość dobrej kondycji;)
<br><hr>ZBOWID
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/4/2011, 12:56

Komentatorzy napisał(a):jeszcze jeden aspekt apropo skutera, to jest dziwny pojazd, który wszyscy poza tymi którzy nimi jeżdżą mają w pogardzie, kierowcy samochodów/autobusów bo zawalidrogi, piesi bo hałasujące wyjce, a kierowcy motocykli często stwierdzają że skuterzysta to podgatunek.
<br><hr>kid<br>
no pewnie że w pogardzie skoro te Chińskie gówna tak sie psują i okropnie wyglądają znam trzech znajomych których nowe skutery nie przejechały 1000km jeden padł nawet po 300km jak już to motocykl małej pojemności a nie ten złom<br><hr>Piter
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/4/2011, 13:12

No artykul dobry ale co on ma na celu siedzac tu na portalu motocyklowym? <br><hr>kruk
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/4/2011, 13:52

Witajcie Polacy w sklepie Tuska,gdzie wszystko jest po 5 pln.
Po 5 cukier .po 5 benzyna ,po 5 chleb....sorryy ,ale taka jest prawda miała być Irlandia a jest Iran....<br><hr>Bez polityki...
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/4/2011, 14:37

Komentatorzy napisał(a):W Polsce samochod dla wielu ludzi jest wyznacznikiem statusu spolecznego nie srodkiem transportu. Spora czasc spoleczenstwa nie przesiadzie sie na rower/skuter/autobus bo to przeciez wstyd przed sasiadami/kumplami jest. hehe<br><hr>neooone<br>
To niestety smutna prawda ludzie biedni a kupują drogie samochody na kredyt bo to prestiż. Co do skuterów to nie zawsze jest wstyd taki zależy jaki ten skuter ;) No chyba że masz kilkanaście lat to jest lans wiem cos o tym bo mam 16 i samochodem jeżdzić nie moge hehehe<br><hr>bwx
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/4/2011, 14:44

Benzyna po 6 zł? Jaki problem? A jaki problem pomyśleć przed ponownym oddaniem głosu na gości z UW ???<br><hr>D-fens
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/4/2011, 14:59

Komentatorzy napisał(a):Witajcie Polacy w sklepie Tuska,gdzie wszystko jest po 5 pln.
Po 5 cukier .po 5 benzyna ,po 5 chleb....sorryy ,ale taka jest prawda miała być Irlandia a jest Iran....<br><hr>Bez polityki...<br>
Nie musisz przepraszać idiotów co słuchają Michników i innych żydów którzy szerzą ogólna niewiedzę i rzucają puste zarzuty w stronę opozycji. Z tv to więcej się dowiem co ma zamiar zrobić rząd Wielkiej Brytanii niż Tusk i jego bana oszołomów. Natomiast codziennie dowiaduje się co zrobił Kaczyński i jaki to on jest zły.<br><hr>D-fens
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/4/2011, 15:14

Głosujcie na PALIKOTA !!!<br><hr>Uncle Duncan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/4/2011, 15:15

Komentatorzy napisał(a):Witajcie Polacy w sklepie Tuska,gdzie wszystko jest po 5 pln.
Po 5 cukier .po 5 benzyna ,po 5 chleb....sorryy ,ale taka jest prawda miała być Irlandia a jest Iran....<br><hr>Bez polityki...<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie musisz przepraszać idiotów co słuchają Michników i innych żydów którzy szerzą ogólna niewiedzę i rzucają puste zarzuty w stronę opozycji. Z tv to więcej się dowiem co ma zamiar zrobić rząd Wielkiej Brytanii niż Tusk i jego bana oszołomów. Natomiast codziennie dowiaduje się co zrobił Kaczyński i jaki to on jest zły.<br><hr>D-fens<br>
Prosze zwrócic uwagę że dystryburor paliw jakoś tak dziwnie przypomina automat do gry ....Nie wyszło chłopakom z totalizatorem ,to moze wyjdzie z paliwem.Czy myslicie ze afery paliwowe za czasów SLD kogo kolwiek doprowadziły do pierdla oprócz podstawionych ludzi.Nic sie nie zmieniło .Paliwo to krwioobieg państwa warty wedlug wyliczen z czarnego rynku 15 miliardów pln.ten kto ma władze ten wpina się ze swoją kroplówką ....<br><hr>BP
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/4/2011, 15:21

Komentatorzy napisał(a):jeszcze jeden aspekt apropo skutera, to jest dziwny pojazd, który wszyscy poza tymi którzy nimi jeżdżą mają w pogardzie, kierowcy samochodów/autobusów bo zawalidrogi, piesi bo hałasujące wyjce, a kierowcy motocykli często stwierdzają że skuterzysta to podgatunek.
<br><hr>kid<br>
Komentatorzy napisał(a):no pewnie że w pogardzie skoro te Chińskie gówna tak sie psują i okropnie wyglądają znam trzech znajomych których nowe skutery nie przejechały 1000km jeden padł nawet po 300km jak już to motocykl małej pojemności a nie ten złom<br><hr>Piter<br>
Owszem motocykl 50 to dobra alternatywa dla skutera, ale nie wrzucaj wszystkich skuterów do jednego worka. Zamiast kupować chińskie g.... to trzeba albo dołożyć i kupić sprzęt średniej klasy albo używkę. Możesz mi nie uwierzyć ale dobrym nawet 10 letnim skuterem jedziesz o niebo wygodniej, szybciej niż nowym chińskim wynalazkiem, z którym obcowanie skutkuje odrazą do tego typu maszyn na długi czas. Dobrym sprzętem nawet skuterem możesz wygodnie śmigać przez wiele lat...<br><hr>D-fens
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/4/2011, 15:25

Komentatorzy napisał(a):Głosujcie na PALIKOTA !!!<br><hr>Uncle Duncan<br>
Chyba masz "defekt mósku"<br><hr>BP
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 4 gości

na górê