[Aktualności] Głupota polityków nie zna granic -...
Szkoda że nie będę mógł dojechać(auto szlag trafił)ale szczerze popieram.Pomysł genialny.<br><hr>marianKomentatorzy napisał(a):Wielką grupą, pakujemy się samochodami zwartą kawalkadą przez centrum miasta, jadąc w 100% przepisowo. Do samochodów doczepiamy plakaty i flagi z napisami: "Jesteśmy motocyklistami. Czy na pewno wolicie nas w samochodach, Warszawiacy?"<br><hr>bandziorro<br>Komentatorzy napisał(a):Jak dla mnie pomysł genialny w swej prostociepopieram
<br><hr>Jeloo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po pierwsze napisane dla kasy, ścigacz ma dużą oglądalność, a takie coś może dość łatwo zrujnować opinie w danym społeczeństwie. Po drugie to nie wiecie o tym, że to tylko suche **** nie poparte niczym, coś czego i tak nie zrobi? Większym złem są jej postulaty o bus-pasach! Poczytajcie co ona chce z nimi zrobić. Nie zaprzeczam, że to kretynka, ale artykuł nie jest obiektywny
Pozdro <br><hr>kropek

Pozdro <br><hr>kropek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pani Munio ukręci sobie niebawem bicz na własną du...ę. Pocieszające jest tylko to, że właściwie jest pewne że nie wygra, bo niby kim ona jest. Ja pierwsze słyszę... A poza tym najwyraźniej nie kuma kto i co stanowi utrudnienia w Wawie. "Selekcja naturalna" kandydatów z pewnością nie dopuści by ktos taki był prezydentem stolicy.<br><hr>M.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Miałem zamieścić komentarz na profilu Pani Munio w serwisie Facebook, ale żeby to zrobić, trzeba dodać ten profil do znajomych - daruję sobie
Wam też proponuję sobie odpuścić - Pani chwyta się wszystkiego, aby tylko się wybić (vide poparcie J. Kaczyńskiego, tylko nie tego, który wszystkim nasuwa się na myśl), tematy zastępcze, coś co fajnie brzmi, aby tylko dorwać się do koryta.
Nie ma co sobie głowy zawracać - szanse nikłe, a jak wiadomo: im mniejszy piesek tym głośniej szczeka
Korzystajcie z końcówki sezonu<br><hr>sopel

Wam też proponuję sobie odpuścić - Pani chwyta się wszystkiego, aby tylko się wybić (vide poparcie J. Kaczyńskiego, tylko nie tego, który wszystkim nasuwa się na myśl), tematy zastępcze, coś co fajnie brzmi, aby tylko dorwać się do koryta.
Nie ma co sobie głowy zawracać - szanse nikłe, a jak wiadomo: im mniejszy piesek tym głośniej szczeka

Korzystajcie z końcówki sezonu<br><hr>sopel
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hahahahahhaha nieczytałem nawet do konca ale brawo dla tego kto napisał ten artykuł motocyklisci zagorzeniem na drodze i utrudniaja ruch hahahahah dobre sobie <br><hr>endurofan1
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I tym chyba pogrzebała swoje szanse na wygraną...
Niech te władze wezmą się za ważne sprawy! Drogi, morderców, złodziej czy innych wypaczonych ludzi!
Banan ciśnie się na japie- jak czyta sie takie pierdoły w programach wyborczych.... Skąd się tacy ludzie biorą ;|<br><hr>Kucin
Niech te władze wezmą się za ważne sprawy! Drogi, morderców, złodziej czy innych wypaczonych ludzi!
Banan ciśnie się na japie- jak czyta sie takie pierdoły w programach wyborczych.... Skąd się tacy ludzie biorą ;|<br><hr>Kucin
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dziewczynko chyba poebalo idz sie na kawe albo cos nie wal Tak o motocyklistach bo to są ludzie z wielką passją
niech po patrzą na Narkomanów Złodziejów , a Najlepiej niech Patrzą Się Na Siebie bo ich zachowanie to gorzej niż w gimnazjum ...
Wszystkich Polskich Polityków Na Stos i pod palić Sprzedają sie zawsze Tak Jak PZPN
LWG BRACIA SIOSTRY MY SIE NIE PODAMY TAK ŁATWO
JEST NAS WIELU NAS NIE POKONACIE <br><hr>Haaazor
niech po patrzą na Narkomanów Złodziejów , a Najlepiej niech Patrzą Się Na Siebie bo ich zachowanie to gorzej niż w gimnazjum ...
Wszystkich Polskich Polityków Na Stos i pod palić Sprzedają sie zawsze Tak Jak PZPN
LWG BRACIA SIOSTRY MY SIE NIE PODAMY TAK ŁATWO
JEST NAS WIELU NAS NIE POKONACIE <br><hr>Haaazor
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
lol dobreKomentatorzy napisał(a):W drodze odwetu proponuję namówić jak największą grupę motocyklistów, aby na jeden dzień przesiąść się do samochodów. Nie jest nas mało, więc wpływ jakiś na korki będzie. Może ktoś "na stołku" zauważy że poruszanie się motocyklem ma też pozytywny wpływ na życie zwykłego mieszkańca Warszawy i innych miejscowości..POZDRAWIAM<br><hr>Szwaczu<br>Komentatorzy napisał(a):Mam lepszy pomysl
Namówić grupe motocyklistów na zakorkowanie Warszawy w następujący sposób:
Zbieramy wielką grupę, pakujemy się samochodami zwartą kawalkadą przez centrum miasta, jadąc w 100% przepisowo. Do samochodów doczepiamy plakaty i flagi z napisami: "Jesteśmy motocyklistami. Czy na pewno wolicie nas w samochodach, Warszawiacy?"<br><hr>Bandziorro<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nasz system jest stary przeżarty korupcją, nieróbstwem i za co płacone są olbrzymie pieniądze chodzi mi o wynagrodzenia naszych polityków o ile można ich jeszcze tak nazwać ja jednak wolę określenie darmozjady i nieroby więc na naprawę starego systemu już za późno jedyne to zburzyć go i odbudować nowy ale to i tak już za póżno
<br><hr>obywatel Polski

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ciekaw jestem jak bedzie wygladała Warszawa jak 8000 motocylistów przesiądzie się do swoich puszek o godzinie 8.10 w poniedziałek jadąc np. do pracy. Rozumiem, że wtedy Nasza Stolica nie bedzie zakorkowana ???? Powodzenia życzę.....
<br><hr>Kasia Mumia
<br><hr>Kasia Mumia

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Najwspanialsze jest to, jakie piekło wywołało to na jej stronie facebook
Pani Kasia zapewne tnie się właśnie suchą bułką
<br><hr>PRELUDE2000

Pani Kasia zapewne tnie się właśnie suchą bułką

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
niektórzy przesadzają z prędkością w mieście i z tłumikami pustymi zamiast chociaż przelotami z wygłuszeniem dającymi fajny dźwięk. Też jestem motocyklistą, ale wkurza mnie jak taki "debil" pałuje maszyne do 17 tys. obrotów pod moim domem - też smigam a nie mam potrzeby zajeżdżania swojego sprzęta na luzie... Przez szpanerów mamy zjebaną opinię !!<br><hr>w
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
JKM - od dawna to powtarza!
Platforma obłudy to najgorsza partia jaka rządziła w Polsce, gorsza nawet niż SLD.
Pomysł oczywiście chory, ale ciemni Polacy głosują na PO i tym podobne...<br><hr>Zygfryd
Platforma obłudy to najgorsza partia jaka rządziła w Polsce, gorsza nawet niż SLD.
Pomysł oczywiście chory, ale ciemni Polacy głosują na PO i tym podobne...<br><hr>Zygfryd
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dobrze tylko, że to nie kandydatka na prezydenta polski Choć pewnie jak i w stolicy zaszalała by z takimi zarządzeniami to i wszędzie by poszło ... pewnie babka nigdy nie wsiadła na siodło moto i to dlatego nie wie o co chodzi, i zazdrości... zresztą szkoda tego komentować... Oby tylko tacy ludzie nie dochodzili do władzy bo dla nich to pewnie najważniejsze w życiu kariera, ciepłe kapcie i "dobro" dla ludzkości emerytalnej<br><hr>bobik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
munio to taki kabaret, a to jest ich nowa reklama plusa
dopiero co wymyśliłem nową kampanię integrującą motocyklistów i kierowców 4 kółek (którym jestem), a tu taka baba odwala takiego babola... gryhhhhhhhhh!<br><hr>pie3ak

dopiero co wymyśliłem nową kampanię integrującą motocyklistów i kierowców 4 kółek (którym jestem), a tu taka baba odwala takiego babola... gryhhhhhhhhh!<br><hr>pie3ak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl