[Aktualności] Głupota polityków nie zna granic -...
a jak się robi wpis na tablicy na FB? albo mam coś zablokowane w ustawieniach albo się przeraziła i sama zablokowałaKomentatorzy napisał(a):Najwspanialsze jest to, jakie piekło wywołało to na jej stronie facebook
Pani Kasia zapewne tnie się właśnie suchą bułką<br><hr>PRELUDE2000<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
+1 dokladnie o to chodzi.Komentatorzy napisał(a):niektórzy przesadzają z prędkością w mieście i z tłumikami pustymi zamiast chociaż przelotami z wygłuszeniem dającymi fajny dźwięk. Też jestem motocyklistą, ale wkurza mnie jak taki "debil" pałuje maszyne do 17 tys. obrotów pod moim domem - też smigam a nie mam potrzeby zajeżdżania swojego sprzęta na luzie... Przez szpanerów mamy zjebaną opinię !!<br><hr>w<br>
3 nad ranem wiesniak+r6 z pustymi rurami i 16tys obrotow az mam ochote zastrzelic gnoja. Nie dosc ze pospane a za 5h do pracy to jeszcze opinie wyrabia.<br><hr>ZooL
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
...a może by tak zacząć zwalczać bezmyślnych polityków,którzy swoimi czynami i wypowiedziami ośmieszają nas swoich wyborców... .<br><hr>zoya
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeżdżę na motocyklu i z wieloma z Was znam się osobiście. Spraw dla Motocyklistów do załatwienia jest MILION, od farby do linii, czerwonych pasach pomiędzy białymi na przejściach dla pieszych, po znane w Europie rozwiązanie, żeby wpuścić motocykle na buspas. Dziś na Modlińskiej zginął motocyklista, który musiał się przeciskać pomiędzy samochodami. Nikt z nas tego nie lubi, a Ci w puszkach też nie. Czas zauważyć motocyklistów (nie tylko w lusterkach).
Stawianie kwestii "motocyklistów" na drugim miejscu jest dowodem błazenady.
Ja proponuję, żebyśmy wzięli się za poprawienie naszych spraw. Mój telefon macie, maila dam teraz: dariusz@dolczewski.pl
Ktoś mi zarzuci, że kampania się zbliża, ja odpowiem, że się zbliża i czy to znaczy, że mamy tego nie robić?
Samemu też będzie mi ciężko, przyda mi się pomoc. Piszcie.<br><hr>Darek Dolczewski - Dolcze
Stawianie kwestii "motocyklistów" na drugim miejscu jest dowodem błazenady.
Ja proponuję, żebyśmy wzięli się za poprawienie naszych spraw. Mój telefon macie, maila dam teraz: dariusz@dolczewski.pl
Ktoś mi zarzuci, że kampania się zbliża, ja odpowiem, że się zbliża i czy to znaczy, że mamy tego nie robić?
Samemu też będzie mi ciężko, przyda mi się pomoc. Piszcie.<br><hr>Darek Dolczewski - Dolcze
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
<a href="http://www.facebook.com/pages/Katarzyna-Munio-Prezydentem-Warszawy/140604595984790" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.facebook.com/pages/Katarzyna-Munio-Prezydentem-Warszawy/140604595984790</a>#!/note.php?note_id=143997178978706<br><hr>Trial.biker
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kamil Durczok nas rozumieKomentatorzy napisał(a):Janusz Korwin-Mikke jeździ na motocyklu. Może on nas zrozumie?<br><hr>dundun<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
My motocykliści stwarzamy mniejsze zagrożenie niż takie suki tłukące się w swoich drezynach po ulicach miasta nie patrzące w lusterka.Dźwięk motocykla to najpiękniejsza piosenka jaką znam.Nie dajmy się niech se wprowadza tylko mi teraz powiedzcie kto nas złapie Policja ma z tym problem ,a straż miejska będzie mogła się co najwyżej popatrzeć. TYLE<br><hr>Gelo Kawasaki
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
muisz najpierw "lubić" stronę tej Pani, żeby dodać wpis. dlatego tylu lubiących się pojawiło...<br><hr>motoKomentatorzy napisał(a):Najwspanialsze jest to, jakie piekło wywołało to na jej stronie facebook
Pani Kasia zapewne tnie się właśnie suchą bułką<br><hr>PRELUDE2000<br>
Komentatorzy napisał(a):a jak się robi wpis na tablicy na FB? albo mam coś zablokowane w ustawieniach albo się przeraziła i sama zablokowała<br><hr>pie3ak<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Idiotyzm! Podpisałbym się po naszej stronie, jednak trochę techniki i się człowiek gubi; nie mam tego facebooka i nie umiem go obsługiwać... Niech ciężarówki zatrzymują, też bardzo głośno pracują, a do tego motocykl jak śmignie to już go nie słychać, a taka ciężarówka się wlecze terkocząc na malutkich obrotach! Skandal!<br><hr>quazer
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"...Drugi najważniejszy punkt to walka z poruszającymi się po mieście stadami motocyklistów, którzy są nie tylko niebezpieczni dla ruchu drogowego, ale stanowią ogromne utrudnienia dla mieszkańców Warszawy."
Nie abym sie czepial ale z jaka predkoscia porusza sie wieksza czesc motocyklistow po Warszawie ?
Podejrzewam, ze sa one „nieco“ wyzsze od tych w zalozeniu zblizonych do przepisowych. Czlowiekowi o srednim ilorazie inteligencji wystarczy na tyle wyobrazni jakie emituja niebezpieczenstwo z ktorym nie kazdy uzytkownik ruchu drogowego / publicznego musi dawac sobie rade. Berda weic utrudnieniem dla conajmneij polowy z nich.
„...pani Kasia opowiedziaÅ‚a siÄ™ za wprowadzeniem obowiÄ…zkowego wyposażenia Straży Miejskiej w decybelomierze, co miaÅ‚oby umożliwić kontrolÄ™ poziomu natężenia haÅ‚asu motocykli. Nareszcie bÄ™dzie można spokojnie rozÅ‚ożyć stragan pod Mackiem na ÅšwiÄ™tokrzyskiej, gdzie teraz parkujÄ… ci motocykliÅ›ci z piekÅ‚a rodem...“
Lovca, proponuje Ci abys przespal pare nocy w okolicach gdzie kreca sie motocyklisci w wyprutymi tlumikami majac male dziecko lub majac w domu osoby starsze, dla ktorych 96 dB + to niekoniecznie koncert i poezja w jednym wydaniu, wypadalo by to wresztcie zrozumiec bo nie jestesmy na tej planecie sami.
No blysnales ! Osobiscie nieznam zadnego kierowcy ciezarowki ktory wyprowa sobie wydech lub zaklada stunungowana koncowke wydechu Ty widac znasz !

Nie abym sie czepial ale z jaka predkoscia porusza sie wieksza czesc motocyklistow po Warszawie ?
Podejrzewam, ze sa one „nieco“ wyzsze od tych w zalozeniu zblizonych do przepisowych. Czlowiekowi o srednim ilorazie inteligencji wystarczy na tyle wyobrazni jakie emituja niebezpieczenstwo z ktorym nie kazdy uzytkownik ruchu drogowego / publicznego musi dawac sobie rade. Berda weic utrudnieniem dla conajmneij polowy z nich.
„...pani Kasia opowiedziaÅ‚a siÄ™ za wprowadzeniem obowiÄ…zkowego wyposażenia Straży Miejskiej w decybelomierze, co miaÅ‚oby umożliwić kontrolÄ™ poziomu natężenia haÅ‚asu motocykli. Nareszcie bÄ™dzie można spokojnie rozÅ‚ożyć stragan pod Mackiem na ÅšwiÄ™tokrzyskiej, gdzie teraz parkujÄ… ci motocykliÅ›ci z piekÅ‚a rodem...“
Lovca, proponuje Ci abys przespal pare nocy w okolicach gdzie kreca sie motocyklisci w wyprutymi tlumikami majac male dziecko lub majac w domu osoby starsze, dla ktorych 96 dB + to niekoniecznie koncert i poezja w jednym wydaniu, wypadalo by to wresztcie zrozumiec bo nie jestesmy na tej planecie sami.
Komentatorzy napisał(a):Idiotyzm!... Niech ciężarówki zatrzymują, też bardzo głośno pracują, a do tego motocykl jak śmignie to już go nie słychać, a taka ciężarówka się wlecze terkocząc na malutkich obrotach! Skandal!<br><hr>quazer
No blysnales ! Osobiscie nieznam zadnego kierowcy ciezarowki ktory wyprowa sobie wydech lub zaklada stunungowana koncowke wydechu Ty widac znasz !

- Pat123
- Świeżak
Stary, przecież właśnie o to chodzi. Jak nie mogę jeździć motocyklem, to przesiadam się do Nissana Patrola, a to bydle pali mi 15 litrów w mieście (Diesel!!). Im zależy na tym, aby zużyć jak najwięcej paliwa, bo przecież mają z tego kasę.
Ale mój Patrol zajmuje ponad 5 metrów pasa. 10 motocyklistów przesiądzie się do Patroli i mamy korek dłuższy o ponad 50m, tutaj nie jestem w stanie zrozumieć podejścia tej wyjątkowo głupiej kobiety.
To jak hasło Kononowicza - nie będzie niczego. Oni podcierają sobie tyłki wykrzykując walkę ze wszystkim, co kiedykolwiek zebrało jakąkolwiek negatywną opinię w mediach. Aż dziwne, że pozwalają nam jeszcze jeździć samochodami, bo one przecież też niektórym przeszkadzają, kiedy stoją na chodnikach...
Wychłostać i nabić na pal, oto moja propozycja.<br><hr>Vee!
Ale mój Patrol zajmuje ponad 5 metrów pasa. 10 motocyklistów przesiądzie się do Patroli i mamy korek dłuższy o ponad 50m, tutaj nie jestem w stanie zrozumieć podejścia tej wyjątkowo głupiej kobiety.
To jak hasło Kononowicza - nie będzie niczego. Oni podcierają sobie tyłki wykrzykując walkę ze wszystkim, co kiedykolwiek zebrało jakąkolwiek negatywną opinię w mediach. Aż dziwne, że pozwalają nam jeszcze jeździć samochodami, bo one przecież też niektórym przeszkadzają, kiedy stoją na chodnikach...
Wychłostać i nabić na pal, oto moja propozycja.<br><hr>Vee!
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a):Stary, przecież właśnie o to chodzi. Jak nie mogę jeździć motocyklem, to przesiadam się do Nissana Patrola, a to bydle pali mi 15 litrów w mieście (Diesel!!). Im zależy na tym, aby zużyć jak najwięcej paliwa, bo przecież mają z tego kasę.
.<br><hr>Vee!
Moze cos pprzeoczylem, mnie jakos nikt nie zmuszal do tego abym kupowal Patrpl 'a i cisnal nim, do osiagniecia 15 l/100 km. Pozatym placzesz, ze on tyle pali czy sie chwalisz ?
Komentatorzy napisał(a):Ale mój Patrol zajmuje ponad 5 metrów pasa. 10 motocyklistów przesiądzie się do Patroli i mamy korek dłuższy o ponad 50m
.<br><hr>Vee!
Co to ma wspolnego ze stworzeniem zagrozenia ze strony motocyklistow ?

- Pat123
- Świeżak
Pensje to nic, pomyśl ile robią na lewo...Weź np. posła Walikota - skąd ma te miliony?<br><hr>ZygfrydKomentatorzy napisał(a):Nasz system jest stary przeżarty korupcją, nieróbstwem i za co płacone są olbrzymie pieniądze chodzi mi o wynagrodzenia naszych polityków o ile można ich jeszcze tak nazwać ja jednak wolę określenie darmozjady i nieroby więc na naprawę starego systemu już za późno jedyne to zburzyć go i odbudować nowy ale to i tak już za póżno<br><hr>obywatel Polski<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
palant jestes i tyle<br><hr>r1Komentatorzy napisał(a):niektórzy przesadzają z prędkością w mieście i z tłumikami pustymi zamiast chociaż przelotami z wygłuszeniem dającymi fajny dźwięk. Też jestem motocyklistą, ale wkurza mnie jak taki "debil" pałuje maszyne do 17 tys. obrotów pod moim domem - też smigam a nie mam potrzeby zajeżdżania swojego sprzęta na luzie... Przez szpanerów mamy zjebaną opinię !!<br><hr>w<br>Komentatorzy napisał(a):+1 dokladnie o to chodzi.
3 nad ranem wiesniak+r6 z pustymi rurami i 16tys obrotow az mam ochote zastrzelic gnoja. Nie dosc ze pospane a za 5h do pracy to jeszcze opinie wyrabia.<br><hr>ZooL<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a): Dziś na Modlińskiej zginął motocyklista, który musiał się przeciskać pomiędzy samochodami. .<br><hr>Darek Dolczewski - Dolcze
Rozumiem, ze ktos przystawil mu do skroni pistolet i KAZAL jechac.
Pierdo*ly kolego wypisujesz.
- Pat123
- Świeżak
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot], Google [Bot] i 4 gości