Zobacz wątek - <i>[turystyka]</i> Majówka w Pradze na Kawasaki ER-5
NAS Analytics TAG

[turystyka] Majówka w Pradze na Kawasaki ER-5

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 20/5/2012, 20:14

Gratuluje wycieczk, super fotki, przydatne informacje , nie przejmujcie sie wypocinami miernot którzy najdalej byli
w zabce na rogu, a potrafia krytykowac inicjatywe innych. POZDRAWIAM!<br><hr>lapus cbr xx
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/10/2012, 18:04

Witam!
Nie wiem czy autor jeszcze czasem tu zagląda,ale mam pytanie co do bocznych sakw(toreb). Jak sprawowały się, co można w nie realnie zapakować i jaki to model?(jak dobrze zauważyłem to firma Oxford?) Poza tym ciekawi mnie przede czy wygodnie było pasażerce? Mam ER 5 i właśnie coś takiego chciałbym zamontować, tylko nie wiem jak z walorami użytkowymi..<br><hr>Piotr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/3/2015, 22:43

Komentatorzy napisał(a):o ja je... , fakt potrzeba sponsorów by taka wyprawa sie odbyla, kolego nie osmieszaj się bo tylko wstyd przynosisz - juz od dawna mowilem ze scigacz.pl nigdy nie bedzie taki jak na poczatku, takiego jakiego go pamietalem - teraz to jest dla mnie precelowy portal. Ja co week takie wypady upowszechniam, a do Czech obowiązkowo na Motogp, na małą zabawę na drodze z Rosjanami i innymi nacjami :)<br><hr>Kolec<br>
jee, kozak jesteś. Żałuję że nie widziałem jak wsiadałeś pierwszy raz na motocykl. Jak sie ma tate sponsora to sie sponsorów nie szuka.<br><hr>etanol
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości

na górê