Zobacz wątek - <i>[turystyka]</i> Majówka w Pradze na Kawasaki ER-5
NAS Analytics TAG

[turystyka] Majówka w Pradze na Kawasaki ER-5

Komentarze użytkowników
_________

[turystyka] Majówka w Pradze na Kawasaki ER-5

Postprzez Åšcigacz » 20/5/2010, 14:37

Dyskusja na temat: Majówka w Pradze na Kawasaki ER-5
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Majówka w Pradze na Kawasaki ER-5
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/5/2010, 14:37

Taką mała dzidą aż do Pragi? Szacuneczek!<br><hr>Bidon
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/5/2010, 14:44

Fajne fotki, aż się rozmarzyłam... Moja Kawka czeka grzecznie w garażu na lepszą pogodę :-)<br><hr>aga
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/5/2010, 15:14

Komentatorzy napisał(a):Taką mała dzidą aż do Pragi? Szacuneczek!<br><hr>Bidon<br>
w planie jest objazd Rumuni i Krym. to będzie dopiero sprawdzian.<br><hr>niesiob
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/5/2010, 15:51

po pierwsze gratuluje "brand new wife" ,
no i (ponieważ sam jestem posiadaczem tej marki)
fajnego motonga!
taki wyjazd też mi się marzy, choć moja wife nie jest już brand new;)) but... ale motong po wielu latach jest z nami od niedawna. spróbujemy narazie coś w kraju np. Zakopiec przez Słowację ;))
pozdro<br><hr>jk
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/5/2010, 17:43

Komentatorzy napisał(a):Taką mała dzidą aż do Pragi? Szacuneczek!<br><hr>Bidon<br>
Komentatorzy napisał(a):w planie jest objazd Rumuni i Krym. to będzie dopiero sprawdzian.<br><hr>niesiob<br>
Na ER-5 objedziesz caly swiat, nie wiem skad pomysl ze to maly pizdzik i nie da rady.
Ja bylem na GS500 na Slowenii w 2008, 2500km w 10dni i jakos nie zrobily takie dystanse wrazenia na tym motocyklu.
Krym dla ER-5 to zaden sprawdzian ;) ...pojdzie gladko jak po masle :)<br><hr>kris2k
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/5/2010, 20:21

Komentatorzy napisał(a):w planie jest objazd Rumuni i Krym. to będzie dopiero sprawdzian.<br><hr>niesiob<br>
Komentatorzy napisał(a):Na ER-5 objedziesz caly swiat, nie wiem skad pomysl ze to maly pizdzik i nie da rady.
Ja bylem na GS500 na Slowenii w 2008, 2500km w 10dni i jakos nie zrobily takie dystanse wrazenia na tym motocyklu.
Krym dla ER-5 to zaden sprawdzian ;) ...pojdzie gladko jak po masle :)<br><hr>kris2k<br>
No nie wiem, to zalezy od wzrostu/wagi uztkownika. Mialem GS500 i trasy powyzej 100 km byly dla mnie meczarnia (a jezdzilem sam, nawet bez bagazy!). Teraz na TDM to inna historia :] Tylko Żona w ciazy... :)<br><hr>TDM
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/5/2010, 20:21

Komentatorzy napisał(a):Na ER-5 objedziesz caly swiat, nie wiem skad pomysl ze to maly pizdzik i nie da rady.
Krym dla ER-5 to zaden sprawdzian ;) ...pojdzie gladko jak po masle :)<br><hr>kris2k<br>
No nie wiem, to zalezy od wzrostu/wagi uztkownika. Mialem GS500 i trasy powyzej 100 km byly dla mnie meczarnia (a jezdzilem sam, nawet bez bagazy!). Teraz na TDM to inna historia :] Tylko Żona w ciazy... :)<br><hr>TDM
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/5/2010, 20:58

Komentatorzy napisał(a):No nie wiem, to zalezy od wzrostu/wagi uztkownika. Mialem GS500 i trasy powyzej 100 km byly dla mnie meczarnia (a jezdzilem sam, nawet bez bagazy!). Teraz na TDM to inna historia :] Tylko Żona w ciazy... :)<br><hr>TDM<br>
No i w czym sie Twoja wypowiedz nie zgadza z moja?
Jak sie ma duze gabaryty to kupuje sie CB500 bo jest najwiekszy z klasy 500.
A Ty masz pretensje do GS ze maly i sie meczysz, zly motocykl wybrales dla siebie, za to nadrabiasz na TDM.
GS nawet z nadgabarytowym kierowca zajedzie na koniec swiata, a to ze kierowac po drodze umrze z niewygody, to jakby nie patrzec, z punktu widzenia motocykla, nie jego wina.
Jak widac po autorze artykulu na ER-5 da sie dlugo i daleko jezdzic.<br><hr>kris2k
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/5/2010, 21:24

Komentatorzy napisał(a):No nie wiem, to zalezy od wzrostu/wagi uztkownika. Mialem GS500 i trasy powyzej 100 km byly dla mnie meczarnia (a jezdzilem sam, nawet bez bagazy!). Teraz na TDM to inna historia :] Tylko Żona w ciazy... :)<br><hr>TDM<br>
Komentatorzy napisał(a):No i w czym sie Twoja wypowiedz nie zgadza z moja?
A Ty masz pretensje do GS ze maly i sie meczysz, zly motocykl wybrales dla siebie, za to nadrabiasz na TDM.
GS nawet z nadgabarytowym kierowca zajedzie na koniec swiata, a to ze kierowac po drodze umrze z niewygody, to jakby nie patrzec, z punktu widzenia motocykla, nie jego wina.
Jak widac po autorze artykulu na ER-5 da sie dlugo i daleko jezdzic.<br><hr>kris2k<br>
Wiadac, ze male obeznanie masz w motocyklach. Sa maszyny na ktorych mozna wygodnie, nie meczac sie, pokonac w ciagu dnia nawet 700 km! A jakby nie patrzec to na wszystkim sie da ;) Kumple skuterami Polske objechali! Dla mnie GS byl za slaby, za maly i niespecjanie wygodny, a 180 cm wzrostu wielkoluda ze mnie nie robi :)<br><hr>TDM
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/5/2010, 09:13

Komentatorzy napisał(a):No i w czym sie Twoja wypowiedz nie zgadza z moja?
Jak widac po autorze artykulu na ER-5 da sie dlugo i daleko jezdzic.<br><hr>kris2k<br>
Komentatorzy napisał(a):Wiadac, ze male obeznanie masz w motocyklach. Sa maszyny na ktorych mozna wygodnie, nie meczac sie, pokonac w ciagu dnia nawet 700 km! A jakby nie patrzec to na wszystkim sie da ;) Kumple skuterami Polske objechali! Dla mnie GS byl za slaby, za maly i niespecjanie wygodny, a 180 cm wzrostu wielkoluda ze mnie nie robi :)<br><hr>TDM<br>
Skad Ty mozesz wiedziec jakie ja mam obeznanie z motocyklami kolego?

A ze wszystkim sie da, potwierdzam, wystarczy zerknac np. tu:
<a href="http://www.bikepics.com/members/przemekbbiker/04gs500" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.bikepics.com/members/przemekbbiker/04gs500</a>/

Ja sie dziwie skad u ludzi przekonanie ze 500 nie da sie jezdzic w trasy, bo to wierutna bzdura, da sie i to jak!
A ze Tobie bylo nawet solo niewygodnie na GS, coz... bywa, dlatego teraz masz TDM. Mnie na GS bylo rewelacyjnie!<br><hr>kris2k
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/5/2010, 09:32

Z całym szacunkiem, ale się uśmiałem. Szukanie sponsorów na "wyprawę" do Pragi to chyba przegięcie, a już na pewno szczyt sknerstwa. Relację z takich wycieczek wokół komina powinno się zamieszczać na stronach dla fanów miejskich skuterów. Dla pełnoprawnego motocykla (jakiegokolwiek) trasa ej długości to nic. Acha, nie mam się za jakiegoś wielkiego "turystę" ale, bez przesady ;-)<br><hr>wow
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/5/2010, 09:57

Piękna wycieczka! <br><hr>F.T.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/5/2010, 10:10

czy aby prędkość max po drogach publicznych to nie 90km/h?<br><hr>Billy
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/5/2010, 10:16

Komentatorzy napisał(a):czy aby prędkość max po drogach publicznych to nie 90km/h?<br><hr>Billy<br>
kto jest bez winy, niech jako pierwszy rzuci kamień<br><hr>.,.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/5/2010, 10:16

Komentatorzy napisał(a):czy aby prędkość max po drogach publicznych to nie 90km/h?<br><hr>Billy<br>
kto jest bez winy, niech jako pierwszy rzuci kamień<br><hr>.,.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/5/2010, 10:26

Komentatorzy napisał(a):Z całym szacunkiem, ale się uśmiałem. Szukanie sponsorów na "wyprawę" do Pragi to chyba przegięcie, a już na pewno szczyt sknerstwa. Relację z takich wycieczek wokół komina powinno się zamieszczać na stronach dla fanów miejskich skuterów. Dla pełnoprawnego motocykla (jakiegokolwiek) trasa ej długości to nic. Acha, nie mam się za jakiegoś wielkiego "turystę" ale, bez przesady ;-)<br><hr>wow<br>
Z całym szacunkiem, ale tego typu komentarze to przejaw kompleksów ;)<br><hr>Tony
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/5/2010, 10:29

Komentatorzy napisał(a):kto jest bez winy, niech jako pierwszy rzuci kamień<br><hr>.,.<br>
bądźcie doskonali jak wasz ojciec w niebie jest doskonały<br><hr>Billy
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/5/2010, 11:14

Komentatorzy napisał(a):Z całym szacunkiem, ale się uśmiałem. Szukanie sponsorów na "wyprawę" do Pragi to chyba przegięcie, a już na pewno szczyt sknerstwa. Relację z takich wycieczek wokół komina powinno się zamieszczać na stronach dla fanów miejskich skuterów. Dla pełnoprawnego motocykla (jakiegokolwiek) trasa ej długości to nic. Acha, nie mam się za jakiegoś wielkiego "turystę" ale, bez przesady ;-)<br><hr>wow<br>
Komentatorzy napisał(a):Z całym szacunkiem, ale tego typu komentarze to przejaw kompleksów ;)<br><hr>Tony<br>
No bez przesady, zajrzyj tylko do działu turystyka na portalu i sam zobaczysz, że "niedzielna" przejażdżka w celu przejścia się po moście Karola tam nie pasuje, ale to już problem redaktorów portalu zamieszczających podobne relacje, firm, które dały się naciągnąć na rozdane gadżety itp. Ja skorzystałem jedynie z możliwości umieszczenia tu swojego komentarza. Nie widzę tu działania kompleksów ;-) <br><hr>wow
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/5/2010, 12:58

Komentatorzy napisał(a):Z całym szacunkiem, ale tego typu komentarze to przejaw kompleksów ;)<br><hr>Tony<br>
Komentatorzy napisał(a):No bez przesady, zajrzyj tylko do działu turystyka na portalu i sam zobaczysz, że "niedzielna" przejażdżka w celu przejścia się po moście Karola tam nie pasuje, ale to już problem redaktorów portalu zamieszczających podobne relacje, firm, które dały się naciągnąć na rozdane gadżety itp. Ja skorzystałem jedynie z możliwości umieszczenia tu swojego komentarza. Nie widzę tu działania kompleksów ;-) <br><hr>wow<br>
W takim razie ja także się wypowiem, jako redaktor tego serwisu. Nie ma jednej miary wyzwania któremu się podejmujesz. To co dla Ciebie jest łatwe i oczywiste, dla innych wcale nie musi takie być. To może być zależne od wielu rzeczy, jak choćby od zasobności portfela. Dlatego wydaje mi się, że nie mamy prawa kategoryzować ludzi przez pryzmat tego czym jeżdżą i jak daleko. Moim zdaniem pozyskanie partnerów, nawet do najmniejszego projektu to dowód zaradności i głowy na karku - tylko bić brawo. Poza tym jest to portal dla wszystkich - i tych którzy jeżdżą blisko i tych, którzy jeżdżą daleko. Każdy ma możliwość podzielić się swoimi przeżyciami z innymi, także i Ty. Swoją drogą relacja jest bardzo dobra!:)<br><hr>Lovtza
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Następna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê