[biblioteka] Kup Teraz!
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Witam. Mam pytanie? Po przeczytaniu artykułu przyszło mi do głowy. Czy jest szansa kupienia motoru szosowo-turystycznego na chodzie (który jeszcze długo pojeździ i jest w naprawdę dobrym stanie) w cenie od 3500-4000 zł. Z ceny wynika, że nie będzie to młody motor, więc czy jest szansa że coś takiego będzie jeździć?<br><hr>przemo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie ma takiej szansy.<br><hr>GH12Komentatorzy napisał(a):Witam. Mam pytanie? Po przeczytaniu artykułu przyszło mi do głowy. Czy jest szansa kupienia motoru szosowo-turystycznego na chodzie (który jeszcze długo pojeździ i jest w naprawdę dobrym stanie) w cenie od 3500-4000 zł. Z ceny wynika, że nie będzie to młody motor, więc czy jest szansa że coś takiego będzie jeździć?<br><hr>przemo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja tak raz się przejechałem i na drugi raz zabrałem ze soba znajomych syna, którzy w jednym z krakowskich klubów walczą w ustawkach. gdyby oazalo się , że sprzedający wkręca mnie na minę, to chłopcy mieli wyjśc z samochodu podejśc do motorka i go przewrócić, gdyby handlarz miał jakieś, ALE mioeli mu zbić mordę. Ta wycieczka był a dla mnie drozsza o całe 2 stówy i 2 obiady, ale nic nie zastąpi luzu. Sprzedawca okazał sie nad wyraz uczciwym facetem.A teraz propozycja jak walczyć z handlarzami, którzy przez telefon opowiadają, że motorek jest bez wad:Komentatorzy napisał(a):Ostatnio przejechałem 1300km i motor okazał się krzywy,ze sfałszowanym przebiegiem i po kilku wypadkach pomimo iż właściciel zapewniał ,że jest w idealnym stanie.Na miejscu okazało się też ,że nie jest właścicielem ale sprzedaje go dla kolegi. Chciałbym spotkać właściciela tego moto bo by zwracał mi kase za dojazd(a wściekły byłem naprawdę). Zresztą takie coś powinno być karalne.<br><hr>RADEK77<br>
W PRZYPADKU RAŻĄCEJ RÓZNICY W TYM CO ZASTAJEMY,A TYM CO OPOWIADA PRZEZ TELEFON SPRZEDAJACY, PRZEWRACAMY MU MOTOCYKL. MY MAMY STRATĄ WYNIKŁA Z NIEPOTRZEBNEJ JAZDY, A ON MALOWANIE.
TYLKO, ŻE TA AKCJA MUSI BYĆ OGÓLNOPOLSKA!!!<br><hr>nie frajer
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mój jeździ, 85 rocznik kupiony za dwa tysie, po remoncie silnika za kolejne półtora tysiąca nakręcił już ponad 100tys km w 5 lat...Oczywiście plus bieżący serwis<br><hr>KotKomentatorzy napisał(a):Witam. Mam pytanie? Po przeczytaniu artykułu przyszło mi do głowy. Czy jest szansa kupienia motoru szosowo-turystycznego na chodzie (który jeszcze długo pojeździ i jest w naprawdę dobrym stanie) w cenie od 3500-4000 zł. Z ceny wynika, że nie będzie to młody motor, więc czy jest szansa że coś takiego będzie jeździć?<br><hr>przemo<br>Komentatorzy napisał(a):Nie ma takiej szansy.<br><hr>GH12<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dobry mechanikKomentatorzy napisał(a):Witam. Mam pytanie? Po przeczytaniu artykułu przyszło mi do głowy. Czy jest szansa kupienia motoru szosowo-turystycznego na chodzie (który jeszcze długo pojeździ i jest w naprawdę dobrym stanie) w cenie od 3500-4000 zł. Z ceny wynika, że nie będzie to młody motor, więc czy jest szansa że coś takiego będzie jeździć?<br><hr>przemo<br>Komentatorzy napisał(a):Nie ma takiej szansy.<br><hr>GH12<br>Komentatorzy napisał(a):Mój jeździ, 85 rocznik kupiony za dwa tysie, po remoncie silnika za kolejne półtora tysiąca nakręcił już ponad 100tys km w 5 lat...Oczywiście plus bieżący serwis<br><hr>Kot<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
gs500<br><hr>szczeryKomentatorzy napisał(a):Witam. Mam pytanie? Po przeczytaniu artykułu przyszło mi do głowy. Czy jest szansa kupienia motoru szosowo-turystycznego na chodzie (który jeszcze długo pojeździ i jest w naprawdę dobrym stanie) w cenie od 3500-4000 zł. Z ceny wynika, że nie będzie to młody motor, więc czy jest szansa że coś takiego będzie jeździć?<br><hr>przemo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam Panowie. Noszę się z zamiarem zakupu mojego pierwszego motocykla i wybrałem (chcę motor do jazdy w mieście) yamahę mt03. Czytając ten artykuł zjeżyły mi się wszystkie włosy na głowie. Czy ktoś z Bardziej obeznanych, być może i posiadaczy tego modelu mógłby mi coś polecić, dać jakieś wskazówki odnośnie tego czym kierować się poszukując ofert na otomoto? Z góry dzięki i czekajmy na wiosnę
<br><hr>fryta

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gs-y są spoko:)<br><hr>Krystian2259Komentatorzy napisał(a):Witam. Mam pytanie? Po przeczytaniu artykułu przyszło mi do głowy. Czy jest szansa kupienia motoru szosowo-turystycznego na chodzie (który jeszcze długo pojeździ i jest w naprawdę dobrym stanie) w cenie od 3500-4000 zł. Z ceny wynika, że nie będzie to młody motor, więc czy jest szansa że coś takiego będzie jeździć?<br><hr>przemo<br>Komentatorzy napisał(a):gs500<br><hr>szczery <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl