Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> WIDEO: Na gumie i bez tablic przez...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] WIDEO: Na gumie i bez tablic przez...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 1/8/2016, 18:16

Konfident i rasowa idiotka:) Jakie to szczęście, ze nie znam takich ludzi:)<br><hr>detol
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/8/2016, 21:08

Komentatorzy napisał(a):Masakra coraz więcej w Polsce jeździ konfidentów z kamerkami, niech nadają na świrów w samochodach bo to jest niebezpieczne motocyklista co najwyżej sobie by krzywdę zrobił a gość, który to nagrywał nie dość że jechał niedozwoloną prędkością co nawet sam mówił to jeszcze przekraczał linie ciągłe i to on był bardziej niebezpieczny. Żal PL że tacy ludzie jeżdżą po ulicach. <br><hr>MotoObywatel<br>
Komentatorzy napisał(a):Ty chyba nie sikałeś dzisiaj co ? sam sobie zrobi ? a jak *** wyjedzie za zakrętu z prędkością 100 km/h albo i więcej a ktoś będzie wyjeżdżać z uliczki i mu kompletnie nie chcąc wymusi bo raczej tak szybkiej reakcji nikt nie ma żeby coś zrobić i go zabije to *** co? zrobi sobie ? nie *** siebie zabije i *** z nim ale ktoś *** może iść siedzieć za to że wymusił i zabił.... POMYŚL a kolejna sytuacja traci panowanie nad motorem po wheele przy większej prędkości zjeżdża na czołowe i sam się zamienia w pocisk który *** wybije szybę i zabije kogoś w tym aucie ???? pomyśl idioto nara <br><hr>xxx<br>
Komentatorzy napisał(a):Ty chyba jesteś babą która komentowała to wszystko z siedzenia pasażera a pocisk masz zamiast mózgu.<br><hr>On<br>
Komentatorzy napisał(a):nie idioto jestem facetem który miał wypadek na moto właśnie przez typa który mi wymusił a jechałem 50km/h a co by byo gdybym zapierdalał jak ten kretyn po 100-120 ? żal mi takich jak ty .......<br><hr>xxx<br>
Komentatorzy napisał(a):Wymusil ci przy 50 i nie opanowales to z ciebie chu... nie motocyklista byl i dobrze ze z pustego lba ci wybili motocykle.<br><hr>anakonda<br>
powodzenia idioto z twoim pustym myśleniem zobaczymy jak tobie wyjedzie auto 2 metry przed toba z za bloku pozdro pizdo <br><hr>xxx
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/8/2016, 21:41

Naa skurwysy*two tym samym, gnój nie dość że ściga to jeszcze z telefonem przy uchu... stwarzał zagrożenie 2 krotne i jeszcze się wpie* na Chama z ronda... żeby mu mordę ktoś przesunął ;P a motocykliście mandacik za brak rejstracji :P i db killer w wydech :D<br><hr>bananek8383
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/8/2016, 08:41

brawo konfituro, ja zapierdalam bo lubie. a ty jestes zalosny i wez idz do swoich pałacjantow i pochwall sie filmem, mnie nie znajda a ty bedziesz mial po prawku :)<br><hr>luki
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/8/2016, 21:59

Drogi Kierowco większego lamusa nie widziałem niż jak bys nie widział nikt nie przechodził przez pasy a ze jechał na kole to nie pierwszy jeden dwa weź swoja kochana żonę i jedz gdzieś na zlot jak goście stuntuja parów i zobaczy jak nie widziala czegos takiego na oczy tez łamałeś przepisy i nie możesz ocenic ile on jedzie tylko przypuszczenia dziękuje<br><hr>PzI
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/8/2016, 19:25

Co za wiocha w tym samochodzie. Motocyklista troche przesadzał zwazywszy na miejsce, panstwo w autku żałosni delikatnie mówiac<br><hr>torowiec
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê