[Aktualności] WIDEO: Na gumie i bez tablic przez...
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
[Aktualności] WIDEO: Na gumie i bez tablic przez...
Dyskusja na temat: WIDEO: Na gumie i bez tablic przez Warszawę
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
WIDEO: Na gumie i bez tablic przez Warszawę
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
WIDEO: Na gumie i bez tablic przez Warszawę
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Małżeństwo debili, mam nadzieję że dostanie mandat za przekraczanie lini ciągłej oraz prędkości<br><hr>Piotr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Małżeństwo debili, mam nadzieję że dostanie mandat za przekraczanie lini ciągłej oraz prędkości<br><hr>Piotr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
haha, a kierowca samochodu złamał kilka przepisów biorąc udział w tym "pościgu" więc materiał wideo mogłby stanowić podstawę do ukarania obydwóch delikwentów
<br><hr>TYriQ

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wielce oburzona pani z kosmosu to ona chyba spadła, że takie rzeczy pierwszy raz widzi.
Co za społeczeństwo pisowskie...<br><hr>polak
Co za społeczeństwo pisowskie...<br><hr>polak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szkoda, że chłopak jeździł na kole po mieście, bo znów stawia to motocyklistów w słabym świetle, a wiadomo że większość społeczeństwa nie powie, że wyrwał się jeden i szaleje tylko łatka już będzie przypisywana wszystkim motocyklistom.
Kierowca samochodu zupełnie nieodpowiedzialny, dodatkowo odnoszę wrażenie, że ponosi go wyobraźnia, bo o ile nie jest to ustawione nagranie to zgłosił na policję sytuację mocno podkoloryzowaną. Tak czy inaczej mam spore wątpliwości czy film nie jest ustawiony - kierowca dzwoni na policję, podaje prędkość wkopując samego siebie, podaje że kolor motocykla jest ciemny i ubranie też ciemne bez szczegółów, podał też swoje imię i nazwisko, dodatkowo ta kobieta mówiąca, że nigdy czegoś takiego nie widziała
<br><hr>Paweł
Kierowca samochodu zupełnie nieodpowiedzialny, dodatkowo odnoszę wrażenie, że ponosi go wyobraźnia, bo o ile nie jest to ustawione nagranie to zgłosił na policję sytuację mocno podkoloryzowaną. Tak czy inaczej mam spore wątpliwości czy film nie jest ustawiony - kierowca dzwoni na policję, podaje prędkość wkopując samego siebie, podaje że kolor motocykla jest ciemny i ubranie też ciemne bez szczegółów, podał też swoje imię i nazwisko, dodatkowo ta kobieta mówiąca, że nigdy czegoś takiego nie widziała

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co za mosiek ,dobrze że siebie też nagrał ,wiec może podać swoje tablice i jakim pojazdem jechał wykroczeń na ponad 1000 zł lejce do odebrania itp. , myślę że nie zdał testów do Policji i coś w nim zostało z Chucka Norrisa ha ha ja pierd....e co za neptole na tych drogach <br><hr>Hondzia
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładnie. Po za tym faktycznie on sam popełnia wykroczenie a dzwoni na policję i zgłasza motocyklistę. Zachowują się jakby nigdy takiego czegoś nie widzieli. Ale jeszcze jakie zdiwienie do tego wszystkiego ,,na jednej nodze no co on robi patrz" hahahah<br><hr>ilovemotoKomentatorzy napisał(a):Ciekawe czy rozmawia przez zestaw glosnomowiacy. <br><hr>SŁOWIK<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czyli 1/3 ludzi w Warszawie albo jest pijana albo jeździ po narkotykach bo jazdą tam stówką i więcej to norma (srebrny maślak)...ten od kamerki założę się że każdego dnia przekracza stówkę na Warszawie każdy wie jak jeżdżą tam miejscowi.<br><hr>Piotr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Po za jazda na gumie nie widziałem tam nic niebezpiecznego. A tych konfidentów życie doceni. Rozumiem że to niebezpieczne ale komentarze tych debili są szokujące. Jak można być takim zjebem? Ojciec spuścił się na gnój i słońce ich wychodowało<br><hr>Motocyklista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W ogóle pomijając kolesia na moto, który stwarza jakieś tam zagrożenie i negatywnie wpływa na obraz całego środowisko motocyklistów, ci ludzie z auta zachowują się jakby wypuszczono ich z psychiatryka. "On jest pijany" ta pani urwała się z choinki. Jak już tu wiele osób pisało sami popełniają wykroczenia jeszcze informując o tym policje. Tragedia, że ktoś taki może posiadać prawo jazdy i w ogóle funkcjonować w społeczeństwie. Ja już nie wiem czy ludzie rodzą się takimi debilami czy to np. telewizja ogłupia ich programami typu : Ukryta prawda, Szkoła itp. Mam nadzieję, że Policja wyciągnie konsekwencje również co do tych "państwa" i czegoś ich w ten sposób nauczy a przy okazji innych frustratów i wariatów.<br><hr>Egon
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W ogóle pomijając kolesia na moto, który stwarza jakieś tam zagrożenie i negatywnie wpływa na obraz całego środowisko motocyklistów, ci ludzie z auta zachowują się jakby wypuszczono ich z psychiatryka. "On jest pijany" ta pani urwała się z choinki. Jak już tu wiele osób pisało sami popełniają wykroczenia jeszcze informując o tym policje. Tragedia, że ktoś taki może posiadać prawo jazdy i w ogóle funkcjonować w społeczeństwie. Ja już nie wiem czy ludzie rodzą się takimi debilami czy to np. telewizja ogłupia ich programami typu : Ukryta prawda, Szkoła itp. Mam nadzieję, że Policja wyciągnie konsekwencje również co do tych "państwa" i czegoś ich w ten sposób nauczy a przy okazji innych frustratów i wariatów.<br><hr>Egon
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Takie są efekty braku własnego życia... katastrofa, co ich to obchodzi (?!) hipokryzja lvl. hard.<br><hr>Zielona
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Takie są efekty braku własnego życia... katastrofa, co ich to obchodzi (?!) hipokryzja lvl. hard.<br><hr>Zielona
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl