[Aktualności] Mateusz "Malina" Łukaszek ginie w...
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
*** jak można być takim egoistą by tak napisać -,- <br><hr>kathreneKomentatorzy napisał(a):Jak nie umiał jeździć to teraz opiera kolbe diabłu na własne życzenie <br><hr>bebok<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ten komentarz to raczej nie na miejscu o tobie też by tak powiedzieli???????????????????<br><hr>nieważneKomentatorzy napisał(a):Jak nie umiał jeździć to teraz opiera kolbe diabłu na własne życzenie <br><hr>bebok<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Idiota jak tak możesz pisać ! <br><hr>DawcaKomentatorzy napisał(a):Jak nie umiał jeździć to teraz opiera kolbe diabłu na własne życzenie <br><hr>bebok<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
trzeba być kretynem żeby tak napisać ! -_- <br><hr>..Komentatorzy napisał(a):Jak nie umiał jeździć to teraz opiera kolbe diabłu na własne życzenie <br><hr>bebok<br>Komentatorzy napisał(a):*** jak można być takim egoistą by tak napisać -,- <br><hr>kathrene<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jesteś k.ur.wa jakiś nienormalny jak nie wiesz jaki był to nie pisz. żebyś tu ty tak w połowie jak on umiałKomentatorzy napisał(a):Jak nie umiał jeździć to teraz opiera kolbe diabłu na własne życzenie <br><hr>bebok<br>
jeździć. <br><hr>karola
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
pieprzona policja. przy moich dwóch wypadkach cwele powiedzieli tak samo, a to samochód wymusił i byli swiadkowie a policja miała ich w d***.żebyś ty człowieku umiał tyle co onKomentatorzy napisał(a):Jak nie umiał jeździć to teraz opiera kolbe diabłu na własne życzenie <br><hr>bebok<br>
LwG!!!!! [*]<br><hr>niewazne
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jesteś po****. Chodź pościągamy się zobaczymy czy ty lepszy jesteś ?<br><hr>Motocyklista oddający hołd MalinieKomentatorzy napisał(a):Jak nie umiał jeździć to teraz opiera kolbe diabłu na własne życzenie <br><hr>bebok<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z taką inteligencją nie powinno się pisać komentarzy.. gdybyś miał 1 punkt IQ mniej to żył byś teraz w stadzie biedronek.. . A tak mamy jednego debila więcej. <br><hr>anheldcKomentatorzy napisał(a):Jak nie umiał jeździć to teraz opiera kolbe diabłu na własne życzenie <br><hr>bebok<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wracaj do piaskownicy ścigać się... ale resorakami, młody gniewny motocyklisto. haha<br><hr>gixxerKomentatorzy napisał(a):Jak nie umiał jeździć to teraz opiera kolbe diabłu na własne życzenie <br><hr>bebok<br>Komentatorzy napisał(a):Jesteś po****. Chodź pościągamy się zobaczymy czy ty lepszy jesteś ?<br><hr>Motocyklista oddający hołd Malinie<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
malina umiał jezidzici i robił to spasjo ale jesili tego nie doceniasz to nie hejtuj go po simierci<br><hr>fanKomentatorzy napisał(a):Jak nie umiał jeździć to teraz opiera kolbe diabłu na własne życzenie <br><hr>bebok<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W moim sercu tylko ty ;* Mateusz " Malina " Łukaszek ; ( [ * ] ur. 19.01.1994 r. - ŚP. 24.09.2012 r. LwG ! Pamiętamy o Tobie ! Śmigaj po Niebieskich ;(<br><hr>Domcia
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie doceniasz go On był dobrym raperem i motocyklistą brakuję mi trochę jego nowych traków . <br><hr>WojtiKomentatorzy napisał(a):Jak nie umiał jeździć to teraz opiera kolbe diabłu na własne życzenie <br><hr>bebok<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ściebie hujek a nie bobek<br><hr>fanKomentatorzy napisał(a):Jak nie umiał jeździć to teraz opiera kolbe diabłu na własne życzenie <br><hr>bebok<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
*** gościu, po**** jakiś jesteś?! Piszesz jakbyś był wirachą fifa-rafi. Zginął więc powinieneś chociaż za nim wspomnieć a nie się kłócić o byle g.... i pisać że skoro byłby najlepszy... Troche zrozumienia<br><hr>PrzemekKomentatorzy napisał(a):Tak to jest gdy kupi się szybki motor i spód i po 2-4 miesiacach ... Benzyna w żyłach jest ale oleju w głowie brak..<br><hr>poo<br>Komentatorzy napisał(a):Jak byś wiedział coś o nim .. Był doświadczonym motocyklistą miał wcześniej dużo innych maszyn , jeździł na 50 , 125 i na CBR'ce na której miał ten wypadek. Więc zachowaj proszę takie komentarze dla siebie ..<br><hr>Mateusz<br>Komentatorzy napisał(a):Doświadczony kierowca bo ujeżdżał 50 i 125?! O k**wa! No bez jaj...<br><hr>no bez jaj<br>Komentatorzy napisał(a):Ale ty jesteś Chory człowieku , weź jego filmy zobacz , i później komentuj . Malina był chyba najlepszym kierowcą którego znałem , tak że weź się Ogarnij z takimi Komentarzami LwG[*]<br><hr>Henas12<br>Komentatorzy napisał(a):Jak by był najlepszym to by tak nieskończył... <br><hr>Motokman<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
pojebało?! *** ty chyba nie wiesz co piszesz ja do tej pory nie mogę się otrząsnąć po tym ! on po prostu miał swoją pasję jak każdy z nas !! kochał motocykle ja też je kocham i się tego nie wstydzę chociaż jestem młodą dziewczyną ... to byłpo prostu nieszczęśliwy wypadek ... tylko a zmienił życie wielu osobom ...<br><hr>moootooKomentatorzy napisał(a):Jak nie umiał jeździć to teraz opiera kolbe diabłu na własne życzenie <br><hr>bebok<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
i to jest odpowiednie podejście do sprawyKomentatorzy napisał(a):W moim sercu tylko ty ;* Mateusz " Malina " Łukaszek ; ( [ * ] ur. 19.01.1994 r. - ŚP. 24.09.2012 r. LwG ! Pamiętamy o Tobie ! Śmigaj po Niebieskich ;(<br><hr>Domcia <br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Masz racje ja też jestem dziewczyną i kocham motocykle . Gdy słucham jego piosenki to rycze on po prostu jest super po mimo że zginął . Malina pamiętamy o tobie i twoi fani nigdy o tobie nie zapomną .Szacunek do Malina .LwG !!!<br><hr>motoKomentatorzy napisał(a):Jak nie umiał jeździć to teraz opiera kolbe diabłu na własne życzenie <br><hr>bebok<br>Komentatorzy napisał(a):pojebało?! *** ty chyba nie wiesz co piszesz ja do tej pory nie mogę się otrząsnąć po tym ! on po prostu miał swoją pasję jak każdy z nas !! kochał motocykle ja też je kocham i się tego nie wstydzę chociaż jestem młodą dziewczyną ... to byłpo prostu nieszczęśliwy wypadek ... tylko a zmienił życie wielu osobom ...<br><hr>moootoo <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a ty wes go nie przezywaj <br><hr>malina malinaKomentatorzy napisał(a):Jak nie umiał jeździć to teraz opiera kolbe diabłu na własne życzenie <br><hr>bebok<br>Komentatorzy napisał(a):ściebie hujek a nie bobek<br><hr>fan<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kolego, nie wypowiadaj się jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia.Komentatorzy napisał(a):Jak nie umiał jeździć to teraz opiera kolbe diabłu na własne życzenie <br><hr>bebok<br>
Czep się siebie i swojej głupoty<br><hr>Konrad
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl