[Aktualności] Mateusz "Malina" Łukaszek ginie w...
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Oddaj Nam Go Panie Boże To Jest Groźba Boże , Dajcie Mu Tam Motor Całe Niebo Wam Zaorze !! TO DLA CIEBIE SĄ TE KŁEBY I SMRÓD PALONEJ GUMY LWG BRACIE !!<br><hr>PABLO
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Malina byłeś jedną z osób przez które pokochałem tą pasję. Dziękuje ci za wszystko! Też sobie pisze kawałki o motocyklach ale wiem że nigdy nie będę tak jak ty. Nikt nie powinien się do ciebie upodabniac. Patrz na nas z góry i pilnuj. Smigaj tam po niebieskich autostradach!<br><hr>OsKaR326 14lat
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak to jest gdy kupi się szybki motor i spód i po 2-4 miesiacach ... Benzyna w żyłach jest ale oleju w głowie brak..<br><hr>poo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak byś wiedział coś o nim .. Był doświadczonym motocyklistą miał wcześniej dużo innych maszyn , jeździł na 50 , 125 i na CBR'ce na której miał ten wypadek. Więc zachowaj proszę takie komentarze dla siebie ..<br><hr>MateuszKomentatorzy napisał(a):Tak to jest gdy kupi się szybki motor i spód i po 2-4 miesiacach ... Benzyna w żyłach jest ale oleju w głowie brak..<br><hr>poo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Doświadczony kierowca bo ujeżdżał 50 i 125?! O k**wa! No bez jaj...<br><hr>no bez jajKomentatorzy napisał(a):Tak to jest gdy kupi się szybki motor i spód i po 2-4 miesiacach ... Benzyna w żyłach jest ale oleju w głowie brak..<br><hr>poo<br>Komentatorzy napisał(a):Jak byś wiedział coś o nim .. Był doświadczonym motocyklistą miał wcześniej dużo innych maszyn , jeździł na 50 , 125 i na CBR'ce na której miał ten wypadek. Więc zachowaj proszę takie komentarze dla siebie ..<br><hr>Mateusz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale ty jesteś Chory człowieku , weź jego filmy zobacz , i później komentuj . Malina był chyba najlepszym kierowcą którego znałem , tak że weź się Ogarnij z takimi Komentarzami LwG[*]<br><hr>Henas12Komentatorzy napisał(a):Tak to jest gdy kupi się szybki motor i spód i po 2-4 miesiacach ... Benzyna w żyłach jest ale oleju w głowie brak..<br><hr>poo<br>Komentatorzy napisał(a):Jak byś wiedział coś o nim .. Był doświadczonym motocyklistą miał wcześniej dużo innych maszyn , jeździł na 50 , 125 i na CBR'ce na której miał ten wypadek. Więc zachowaj proszę takie komentarze dla siebie ..<br><hr>Mateusz<br>Komentatorzy napisał(a):Doświadczony kierowca bo ujeżdżał 50 i 125?! O k**wa! No bez jaj...<br><hr>no bez jaj<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale ty jesteś Chory człowieku , weź jego filmy zobacz , i później komentuj . Malina był chyba najlepszym kierowcą którego znałem , tak że weź się Ogarnij z takimi Komentarzami LwG[*]<br><hr>Henas12Komentatorzy napisał(a):Tak to jest gdy kupi się szybki motor i spód i po 2-4 miesiacach ... Benzyna w żyłach jest ale oleju w głowie brak..<br><hr>poo<br>Komentatorzy napisał(a):Jak byś wiedział coś o nim .. Był doświadczonym motocyklistą miał wcześniej dużo innych maszyn , jeździł na 50 , 125 i na CBR'ce na której miał ten wypadek. Więc zachowaj proszę takie komentarze dla siebie ..<br><hr>Mateusz<br>Komentatorzy napisał(a):Doświadczony kierowca bo ujeżdżał 50 i 125?! O k**wa! No bez jaj...<br><hr>no bez jaj<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szukałem tych filmików i nie znalazłem, może podasz linka? Po za tym nie rozmawiasz z kolegą lub kimś z rodziny tak więc waż słowa. A ogarnąć to możesz się Ty z tymi wirtualnymi zniczami bo te całe "otwarty nawias/gwiazdka/zamknięty nawias" to żaden znicz tylko kilka pikseli... Prawa w Dół!<br><hr>no bez jajKomentatorzy napisał(a):Tak to jest gdy kupi się szybki motor i spód i po 2-4 miesiacach ... Benzyna w żyłach jest ale oleju w głowie brak..<br><hr>poo<br>Komentatorzy napisał(a):Jak byś wiedział coś o nim .. Był doświadczonym motocyklistą miał wcześniej dużo innych maszyn , jeździł na 50 , 125 i na CBR'ce na której miał ten wypadek. Więc zachowaj proszę takie komentarze dla siebie ..<br><hr>Mateusz<br>Komentatorzy napisał(a):Doświadczony kierowca bo ujeżdżał 50 i 125?! O k**wa! No bez jaj...<br><hr>no bez jaj<br>Komentatorzy napisał(a):Ale ty jesteś Chory człowieku , weź jego filmy zobacz , i później komentuj . Malina był chyba najlepszym kierowcą którego znałem , tak że weź się Ogarnij z takimi Komentarzami LwG[*]<br><hr>Henas12<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak by był najlepszym to by tak nieskończył... <br><hr>MotokmanKomentatorzy napisał(a):Tak to jest gdy kupi się szybki motor i spód i po 2-4 miesiacach ... Benzyna w żyłach jest ale oleju w głowie brak..<br><hr>poo<br>Komentatorzy napisał(a):Jak byś wiedział coś o nim .. Był doświadczonym motocyklistą miał wcześniej dużo innych maszyn , jeździł na 50 , 125 i na CBR'ce na której miał ten wypadek. Więc zachowaj proszę takie komentarze dla siebie ..<br><hr>Mateusz<br>Komentatorzy napisał(a):Doświadczony kierowca bo ujeżdżał 50 i 125?! O k**wa! No bez jaj...<br><hr>no bez jaj<br>Komentatorzy napisał(a):Ale ty jesteś Chory człowieku , weź jego filmy zobacz , i później komentuj . Malina był chyba najlepszym kierowcą którego znałem , tak że weź się Ogarnij z takimi Komentarzami LwG[*]<br><hr>Henas12<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chyba nigdy motorem nie jechałeś .. Jedź sobie 200km/h i niech koło wpadnie w Poślizg .. To nic nie zrobisz , wiem bo w podobnych okolicznościach miałem wypadek .. LwG[*]<br><hr>Henas12Komentatorzy napisał(a):Tak to jest gdy kupi się szybki motor i spód i po 2-4 miesiacach ... Benzyna w żyłach jest ale oleju w głowie brak..<br><hr>poo<br>Komentatorzy napisał(a):Jak byś wiedział coś o nim .. Był doświadczonym motocyklistą miał wcześniej dużo innych maszyn , jeździł na 50 , 125 i na CBR'ce na której miał ten wypadek. Więc zachowaj proszę takie komentarze dla siebie ..<br><hr>Mateusz<br>Komentatorzy napisał(a):Doświadczony kierowca bo ujeżdżał 50 i 125?! O k**wa! No bez jaj...<br><hr>no bez jaj<br>Komentatorzy napisał(a):Ale ty jesteś Chory człowieku , weź jego filmy zobacz , i później komentuj . Malina był chyba najlepszym kierowcą którego znałem , tak że weź się Ogarnij z takimi Komentarzami LwG[*]<br><hr>Henas12<br>Komentatorzy napisał(a):Jak by był najlepszym to by tak nieskończył... <br><hr>Motokman<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Doświadczony motocyklista nie jeździ po drogach publicznych 200 na godzinę. Lewa w Dziurę!<br><hr>erłanKomentatorzy napisał(a):Tak to jest gdy kupi się szybki motor i spód i po 2-4 miesiacach ... Benzyna w żyłach jest ale oleju w głowie brak..<br><hr>poo<br>Komentatorzy napisał(a):Jak byś wiedział coś o nim .. Był doświadczonym motocyklistą miał wcześniej dużo innych maszyn , jeździł na 50 , 125 i na CBR'ce na której miał ten wypadek. Więc zachowaj proszę takie komentarze dla siebie ..<br><hr>Mateusz<br>Komentatorzy napisał(a):Doświadczony kierowca bo ujeżdżał 50 i 125?! O k**wa! No bez jaj...<br><hr>no bez jaj<br>Komentatorzy napisał(a):Ale ty jesteś Chory człowieku , weź jego filmy zobacz , i później komentuj . Malina był chyba najlepszym kierowcą którego znałem , tak że weź się Ogarnij z takimi Komentarzami LwG[*]<br><hr>Henas12<br>Komentatorzy napisał(a):Jak by był najlepszym to by tak nieskończył... <br><hr>Motokman<br>Komentatorzy napisał(a):Chyba nigdy motorem nie jechałeś .. Jedź sobie 200km/h i niech koło wpadnie w Poślizg .. To nic nie zrobisz , wiem bo w podobnych okolicznościach miałem wypadek .. LwG[*]<br><hr>Henas12<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Śmieszy mnie zachowanie ludzi komentujących. Zmarł człowiek, wiadomo, że szkoda. Ale żeby z powodu śmierci okrzykiwać go najlepszym raperem i motocyklistą? Niedługo się okaże, że on jest legendą polskiego hip hopu, a umiejętnościami przewyższał samego Rossiego. <br><hr>Racjonalny
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeżeli ty byś jechał 110km/h to byś był Mega Lamą !! Jeżeli chcesz Obrażać Mateusza to proszę cie wyjdź grzecznie .. <br><hr>Henas12Komentatorzy napisał(a):Tak to jest gdy kupi się szybki motor i spód i po 2-4 miesiacach ... Benzyna w żyłach jest ale oleju w głowie brak..<br><hr>poo<br>Komentatorzy napisał(a):Jak byś wiedział coś o nim .. Był doświadczonym motocyklistą miał wcześniej dużo innych maszyn , jeździł na 50 , 125 i na CBR'ce na której miał ten wypadek. Więc zachowaj proszę takie komentarze dla siebie ..<br><hr>Mateusz<br>Komentatorzy napisał(a):Doświadczony kierowca bo ujeżdżał 50 i 125?! O k**wa! No bez jaj...<br><hr>no bez jaj<br>Komentatorzy napisał(a):Ale ty jesteś Chory człowieku , weź jego filmy zobacz , i później komentuj . Malina był chyba najlepszym kierowcą którego znałem , tak że weź się Ogarnij z takimi Komentarzami LwG[*]<br><hr>Henas12<br>Komentatorzy napisał(a):Jak by był najlepszym to by tak nieskończył... <br><hr>Motokman<br>Komentatorzy napisał(a):Chyba nigdy motorem nie jechałeś .. Jedź sobie 200km/h i niech koło wpadnie w Poślizg .. To nic nie zrobisz , wiem bo w podobnych okolicznościach miałem wypadek .. LwG[*]<br><hr>Henas12<br>Komentatorzy napisał(a):Doświadczony motocyklista nie jeździ po drogach publicznych 200 na godzinę. Lewa w Dziurę!<br><hr>erłan<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No i widzisz, jeśli ktoś ma takie podejście to kogo tu niby żałować? Ciebie jeśli będziesz wchodził w łuki z taką prędkością na drogach publicznych i się rozwalisz żałować nie będę. Lamą bo co? Bo Ty tak mówisz? Nie, nie wyjde. Lubię się pośmiać z waszych wypocin... z waszych, czyli "prawdziwych motocyklistów". Lewa w dziurę!<br><hr>erłanKomentatorzy napisał(a):Tak to jest gdy kupi się szybki motor i spód i po 2-4 miesiacach ... Benzyna w żyłach jest ale oleju w głowie brak..<br><hr>poo<br>Komentatorzy napisał(a):Jak byś wiedział coś o nim .. Był doświadczonym motocyklistą miał wcześniej dużo innych maszyn , jeździł na 50 , 125 i na CBR'ce na której miał ten wypadek. Więc zachowaj proszę takie komentarze dla siebie ..<br><hr>Mateusz<br>Komentatorzy napisał(a):Doświadczony kierowca bo ujeżdżał 50 i 125?! O k**wa! No bez jaj...<br><hr>no bez jaj<br>Komentatorzy napisał(a):Ale ty jesteś Chory człowieku , weź jego filmy zobacz , i później komentuj . Malina był chyba najlepszym kierowcą którego znałem , tak że weź się Ogarnij z takimi Komentarzami LwG[*]<br><hr>Henas12<br>Komentatorzy napisał(a):Jak by był najlepszym to by tak nieskończył... <br><hr>Motokman<br>Komentatorzy napisał(a):Chyba nigdy motorem nie jechałeś .. Jedź sobie 200km/h i niech koło wpadnie w Poślizg .. To nic nie zrobisz , wiem bo w podobnych okolicznościach miałem wypadek .. LwG[*]<br><hr>Henas12<br>Komentatorzy napisał(a):Doświadczony motocyklista nie jeździ po drogach publicznych 200 na godzinę. Lewa w Dziurę!<br><hr>erłan<br>Komentatorzy napisał(a):Jeżeli ty byś jechał 110km/h to byś był Mega Lamą !! Jeżeli chcesz Obrażać Mateusza to proszę cie wyjdź grzecznie .. <br><hr>Henas12<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co się tak spinasz? Czyli wg Ciebie, jednak źle, że ludziom z transita nic się nie stało? <br><hr>bziumbziumKomentatorzy napisał(a):Dobrze, że nic się nie stało ludkom z Transita.<br><hr>kolo msanolo<br>Komentatorzy napisał(a):ty koleś jeśli jeździsz na ścigaczu życzę ci mocnego upadku byś *** zrozumiał co ten chłopak wycierpiał przez ta chwile ;/
choć nie powiewem tak gadać ale to jest bardzo chamskie;/<br><hr>aston02<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Grozić to sobie możesz... ale kolegom.<br><hr>preczzgimbusamiKomentatorzy napisał(a):Oddaj Nam Go Panie Boże To Jest Groźba Boże , Dajcie Mu Tam Motor Całe Niebo Wam Zaorze !! TO DLA CIEBIE SĄ TE KŁEBY I SMRÓD PALONEJ GUMY LWG BRACIE !!<br><hr>PABLO <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
<a href="http://youtu.be/GnYpI9H_iIg" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://youtu.be/GnYpI9H_iIg</a>
posluchaj tego ciolku i dopiero komentuj<br><hr>malina
posluchaj tego ciolku i dopiero komentuj<br><hr>malina
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Utwór jak utwór, ani dobry ani słaby, przeciętny + ten tekst o niebieskich autostradach. Czyli jeden z głupszych tekstów wśród motocyklistów...<br><hr>GixxerKomentatorzy napisał(a):<a href="http://youtu.be/GnYpI9H_iIg" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://youtu.be/GnYpI9H_iIg</a>
posluchaj tego ciolku i dopiero komentuj<br><hr>malina <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl