Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Hondy najszybsze w kwalifikacjach...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Hondy najszybsze w kwalifikacjach...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2012, 12:08

My Polacy ciągle mamy pecha ale takiego mega że nie znam bardziej pokrzywdzonego przez los narodu. Zobaczcie: Kubica - wszystko szło idealnie aż ten koszmarny wypadek:( Chołowczyc - kibicując mu w tym roku już witałem się z gąską a tu masz Ci los...:( Paweł Szkopek - wpada na Tor Poznań, zamiata wszystkich - mamy najlepszego ściganta w Polsce i wszyscy pełni nadziei czekają na wynik w WSS... testy i pierwsze treningi pokazują że może być dobrze ale przychodzą kwalifikacje, wyścig... Ale jako niepoprawny optymista mówię - MOŻE W TYM SEZONIE SIĘ UDA?<br><hr>autor widmo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2012, 12:23

Komentatorzy napisał(a):nie chodzi mi personalnie o Pawła Szkopka ale ja to mam ostatnio jakiś kryzys "polskości". Pojawia się jakiś Polak w sporcie - narobi nadziei na dobre widowisko i wynik a później zawód (potrójny przykład - Dakar)... Polska przystąpiła do UE, gospodarka nabrała rozpędu, kraj rozwijał się i ten sport też a tu nagle jakiś kryzys ktoś wymyślił i wszystko się wali - w Poznaniu pojawi się może z 50-100 zawodników gdzie w apogeum tego sportu bywało około 250... "Jak żyć...?" Paweł, daj ognia chłopaku bo musimy wyrwać się z tej polskiej depresji...<br><hr>widmo<br>
Komentatorzy napisał(a): I co z tego ze bywało 250 uczestników.Sport i jego uprawianie uzależnione jest od zasobnosci portfela.Szczególnie sporty motorowe ogólnie pojęte.Przeciętnego motocyklistę w Polsce stac na egzamin a ubiera się na motobazarze.
Do tego mentalność i pobieranie nauki z forum...,ale to już inny temat ;)<br><hr>Stary kibic<br>
Komentatorzy napisał(a):gdyby nie mrzonki o kryzysie i ogólne spowolnienie gospodarcze kto wie czy dziś nie byłoby na rundzie 500 zawodników na torze poznań... o to chodzi<br><hr>widmo<br>
A wyscigi trwały by cały tydzień...:D Temat bardziej złożony,ale zgoda że do 200 przyjeżdzałoby z rundy na rundę przez cały sezon.<br><hr>Stary ibic
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2012, 12:23

Komentatorzy napisał(a):nie chodzi mi personalnie o Pawła Szkopka ale ja to mam ostatnio jakiś kryzys "polskości". Pojawia się jakiś Polak w sporcie - narobi nadziei na dobre widowisko i wynik a później zawód (potrójny przykład - Dakar)... Polska przystąpiła do UE, gospodarka nabrała rozpędu, kraj rozwijał się i ten sport też a tu nagle jakiś kryzys ktoś wymyślił i wszystko się wali - w Poznaniu pojawi się może z 50-100 zawodników gdzie w apogeum tego sportu bywało około 250... "Jak żyć...?" Paweł, daj ognia chłopaku bo musimy wyrwać się z tej polskiej depresji...<br><hr>widmo<br>
Komentatorzy napisał(a): I co z tego ze bywało 250 uczestników.Sport i jego uprawianie uzależnione jest od zasobnosci portfela.Szczególnie sporty motorowe ogólnie pojęte.Przeciętnego motocyklistę w Polsce stac na egzamin a ubiera się na motobazarze.
Do tego mentalność i pobieranie nauki z forum...,ale to już inny temat ;)<br><hr>Stary kibic<br>
Komentatorzy napisał(a):gdyby nie mrzonki o kryzysie i ogólne spowolnienie gospodarcze kto wie czy dziś nie byłoby na rundzie 500 zawodników na torze poznań... o to chodzi<br><hr>widmo<br>
A wyscigi trwały by cały tydzień...:D Temat bardziej złożony,ale zgoda że do 200 przyjeżdzałoby z rundy na rundę przez cały sezon.<br><hr>Stary ibic
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2012, 17:54

Szkopek jest jednak słaby, ale skoro to polski zespol to jakis Polak musi jechac... szkoda ze nie mamy szybszych, ehh,,,<br><hr>trax
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2012, 22:38

a gdzie jest Rzeznik?<br><hr>ups
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/2/2012, 14:01

No i Szkopek startuje z 10 :))))) ale to polowa sukcesu, teraz trzeba dojechac. Trzymac kciuki !!!!!!<br><hr>:)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/2/2012, 19:51

Komentatorzy napisał(a):A polskie narzekactwo jak zawsze w pełni formy :)<br><hr>Paweł<br>
a my ze szwagrem obalili już półtora basa za dobry wyscig,twoje zdrowie Paweł i dawaj pełen pędzel!<br><hr>szwagier i ja
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê