Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Hondy najszybsze w kwalifikacjach...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Hondy najszybsze w kwalifikacjach...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Hondy najszybsze w kwalifikacjach...

Postprzez Åšcigacz » 24/2/2012, 09:14

Dyskusja na temat: Hondy najszybsze w kwalifikacjach Supersportów
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Hondy najszybsze w kwalifikacjach Supersportów
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2012, 09:14

Miało być pięknie wyszło jak zawsze...<br><hr>łun
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2012, 09:14

Miało być pięknie wyszło jak zawsze...<br><hr>łun
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2012, 09:16

Komentatorzy napisał(a):Miało być pięknie wyszło jak zawsze...<br><hr>łun<br>
Jak bedzie kilka gleb z przodu to jest realna szansa na top 15 ;)<br><hr>Realista
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2012, 09:42

nie chodzi mi personalnie o Pawła Szkopka ale ja to mam ostatnio jakiś kryzys "polskości". Pojawia się jakiś Polak w sporcie - narobi nadziei na dobre widowisko i wynik a później zawód (potrójny przykład - Dakar)... Polska przystąpiła do UE, gospodarka nabrała rozpędu, kraj rozwijał się i ten sport też a tu nagle jakiś kryzys ktoś wymyślił i wszystko się wali - w Poznaniu pojawi się może z 50-100 zawodników gdzie w apogeum tego sportu bywało około 250... "Jak żyć...?" Paweł, daj ognia chłopaku bo musimy wyrwać się z tej polskiej depresji...<br><hr>widmo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2012, 10:11

dlatego tak jest, bo on sie nie sciga tylko podrozuje po torze<br><hr>m760i
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2012, 10:11

A polskie narzekactwo jak zawsze w pełni formy :)<br><hr>Paweł
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2012, 10:24

Komentatorzy napisał(a):A polskie narzekactwo jak zawsze w pełni formy :)<br><hr>Paweł<br>
no wiesz, z czegoś te polskie narzekactwo wynika... niestety:( doznając ciągle zawodu pozostanie optymistą może wynikać co najwyżej z używania dobrego towaru...:) i tu nie chodzi o P.Sz. tylko ogół...<br><hr>Autor
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2012, 10:32

Nie narzekactwo tylko brutalna prawda. Paweł albo sie wywróci, albo bedzie po emerycku sie przemieszczał po torze. Wg mnie powinien przestac blokowac sponsorów młodemu pokoleniu i tyle.<br><hr>lkrencik - Desmomaniax DOC Poland
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2012, 10:35

Komentatorzy napisał(a):dlatego tak jest, bo on sie nie sciga tylko podrozuje po torze<br><hr>m760i<br>
bez przesady.. po prostu - sÄ… zawodnicy szybcy.. i szybsi.. w PL mamy tylko szybkich<br><hr>krooliq
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2012, 11:00

Komentatorzy napisał(a):A polskie narzekactwo jak zawsze w pełni formy :)<br><hr>Paweł<br>
Komentatorzy napisał(a):no wiesz, z czegoś te polskie narzekactwo wynika... niestety:( doznając ciągle zawodu pozostanie optymistą może wynikać co najwyżej z używania dobrego towaru...:) i tu nie chodzi o P.Sz. tylko ogół...<br><hr>Autor <br>
I jeśli chodzi o ogół, to Polacy zazwyczaj skupiają się szukaniu problemów i narzekaniu zamiast czerpać radość z plusów. A skoro już im tak źle, to też zamiast wziąć się w garść i próbować rozwiązać problemy, wolą usiąść, ponarzekać i zwalić wszystkie winy na innych. Tak jest prościej i sumienie czyste. Jak ktoś uważa, że Szkopek jest kiepski, to niech pokaże jak powinno się ścigać. A jak nie umie, to niech siedzi cicho. Ja się tam cieszę, że mamy reprezentanta w jednej z najbardziej prestiżowych serii wyścigów motocyklowych na świecie. Niewielu ludzi na świecie ma predyspozycje, żeby uprawiać ten sport, a pewnie tylko kilkudzieściu, może kilkuset ma predyspozycje, żeby jeździć na poziomie mistrzostw świata (nawet w ogonie:).<br><hr>Paweł
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2012, 11:12

Komentatorzy napisał(a):nie chodzi mi personalnie o Pawła Szkopka ale ja to mam ostatnio jakiś kryzys "polskości". Pojawia się jakiś Polak w sporcie - narobi nadziei na dobre widowisko i wynik a później zawód (potrójny przykład - Dakar)... Polska przystąpiła do UE, gospodarka nabrała rozpędu, kraj rozwijał się i ten sport też a tu nagle jakiś kryzys ktoś wymyślił i wszystko się wali - w Poznaniu pojawi się może z 50-100 zawodników gdzie w apogeum tego sportu bywało około 250... "Jak żyć...?" Paweł, daj ognia chłopaku bo musimy wyrwać się z tej polskiej depresji...<br><hr>widmo<br>
I co z tego ze bywało 250 uczestników.Sport i jego uprawianie uzależnione jest od zasobnosci portfela.Szczególnie sporty motorowe ogólnie pojęte.Przeciętnego motocyklistę w Polsce stac na egzamin a ubiera się na motobazarze.
Do tego mentalność i pobieranie nauki z forum...,ale to już inny temat ;)<br><hr>Stary kibic
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2012, 11:27

no niestety, Paweł w Polsce może być najszybszy, ale WSS to już trochę inna sprawa, oby zakwalifikował się jutro w top 15 to będzie ok, ja i tak mu kibicuje i całemu teamowi Bogdanki,
W SBK liczę na niespodziankę, może Honda a może Kawasaki powstrzyma Ducaty ;)
<br><hr>dino46
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2012, 11:32

mi się wydaje że on mógłby dać radę ale psychika mu siada - może by tak zespół zainwestował w dobrego psychologa dla niego? <br><hr>olo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2012, 11:40

Komentatorzy napisał(a):nie chodzi mi personalnie o Pawła Szkopka ale ja to mam ostatnio jakiś kryzys "polskości". Pojawia się jakiś Polak w sporcie - narobi nadziei na dobre widowisko i wynik a później zawód (potrójny przykład - Dakar)... Polska przystąpiła do UE, gospodarka nabrała rozpędu, kraj rozwijał się i ten sport też a tu nagle jakiś kryzys ktoś wymyślił i wszystko się wali - w Poznaniu pojawi się może z 50-100 zawodników gdzie w apogeum tego sportu bywało około 250... "Jak żyć...?" Paweł, daj ognia chłopaku bo musimy wyrwać się z tej polskiej depresji...<br><hr>widmo<br>
Komentatorzy napisał(a): I co z tego ze bywało 250 uczestników.Sport i jego uprawianie uzależnione jest od zasobnosci portfela.Szczególnie sporty motorowe ogólnie pojęte.Przeciętnego motocyklistę w Polsce stac na egzamin a ubiera się na motobazarze.
Do tego mentalność i pobieranie nauki z forum...,ale to już inny temat ;)<br><hr>Stary kibic<br>
gdyby nie mrzonki o kryzysie i ogólne spowolnienie gospodarcze kto wie czy dziś nie byłoby na rundzie 500 zawodników na torze poznań... o to chodzi<br><hr>widmo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2012, 11:42

Moze zaczekacie z tym plotkowaniem z jarmarku do pierwszego wyscigu??? Wiecej wiary panowie i troche motywacji dajcie zawodnikowi bo w tym sporcie to najwazniejsza sprawa!<br><hr>Gaaazzzz 19
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2012, 11:43

Moze zaczekacie z tym plotkowaniem z jarmarku do pierwszego wyscigu??? Wiecej wiary panowie i troche motywacji dajcie zawodnikowi bo w tym sporcie to najwazniejsza sprawa!<br><hr>Gaaazzzz 19
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2012, 11:43

Komentatorzy napisał(a):no wiesz, z czegoś te polskie narzekactwo wynika... niestety:( doznając ciągle zawodu pozostanie optymistą może wynikać co najwyżej z używania dobrego towaru...:) i tu nie chodzi o P.Sz. tylko ogół...<br><hr>Autor <br>
Komentatorzy napisał(a):I jeśli chodzi o ogół, to Polacy zazwyczaj skupiają się szukaniu problemów i narzekaniu zamiast czerpać radość z plusów. A skoro już im tak źle, to też zamiast wziąć się w garść i próbować rozwiązać problemy, wolą usiąść, ponarzekać i zwalić wszystkie winy na innych. Tak jest prościej i sumienie czyste. Jak ktoś uważa, że Szkopek jest kiepski, to niech pokaże jak powinno się ścigać. A jak nie umie, to niech siedzi cicho. Ja się tam cieszę, że mamy reprezentanta w jednej z najbardziej prestiżowych serii wyścigów motocyklowych na świecie. Niewielu ludzi na świecie ma predyspozycje, żeby uprawiać ten sport, a pewnie tylko kilkudzieściu, może kilkuset ma predyspozycje, żeby jeździć na poziomie mistrzostw świata (nawet w ogonie:).<br><hr>Paweł<br>
jestem Kibicem i mam prawo krytykować i pouczać a także chwalić za wyniki - chyba że ta dyscyplina nie potrzebuje Kibiców w Polsce? to wówczas miałbyś rację...<br><hr>autor
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2012, 11:47

Komentatorzy napisał(a):I jeśli chodzi o ogół, to Polacy zazwyczaj skupiają się szukaniu problemów i narzekaniu zamiast czerpać radość z plusów. A skoro już im tak źle, to też zamiast wziąć się w garść i próbować rozwiązać problemy, wolą usiąść, ponarzekać i zwalić wszystkie winy na innych. Tak jest prościej i sumienie czyste. Jak ktoś uważa, że Szkopek jest kiepski, to niech pokaże jak powinno się ścigać. A jak nie umie, to niech siedzi cicho. Ja się tam cieszę, że mamy reprezentanta w jednej z najbardziej prestiżowych serii wyścigów motocyklowych na świecie. Niewielu ludzi na świecie ma predyspozycje, żeby uprawiać ten sport, a pewnie tylko kilkudzieściu, może kilkuset ma predyspozycje, żeby jeździć na poziomie mistrzostw świata (nawet w ogonie:).<br><hr>Paweł<br>
W sumie masz rację,ale to nie dotyczy Szkopka. Komentarze pod jego wynikami są efektem jego stosunku do środowiska.Pracował na to skrupulatnie przez kilka lat swojej pseudo kariery.I tyle w tym temacie.. <br><hr>Stary Kibic
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2012, 11:47

W sumie masz rację,ale to nie dotyczy Szkopka. Komentarze pod jego wynikami są efektem jego stosunku do środowiska.Pracował na to skrupulatnie przez kilka lat swojej pseudo kariery.I tyle w tym temacie.. <br><hr>Stary Kibic
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Następna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości

na górê