Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Powiedzieli po Brnie
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Powiedzieli po Brnie

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 4/7/2009, 10:30

Oj Robert, nie ładnie tak sie ukrywać pod pseudonimem "PIP". Zapraszam na supermoto u nas w Radomiu to Cie nauczymy zapierniczać<br><hr>Radomiak
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/7/2009, 10:44

Komentatorzy napisał(a):Oj Robert, nie ładnie tak sie ukrywać pod pseudonimem "PIP". Zapraszam na supermoto u nas w Radomiu to Cie nauczymy zapierniczać<br><hr>Radomiak<br>
nieładnie to nie wiedzieć skąd pochodzi zawodnik pod adresem którego się pisze. Michalczewski jest z Radomia, o czym radomiaku powinieneś wiedzieć. No chyba że nie kojarzysz napisów na autobusach miejskich :-)<br><hr>pip
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/7/2009, 18:53

właśnie pisząc "u nas" chyba każdy zrozumiał że jest z radomia, ty BURAKU z PIP-u... który teraz mówi że jest z wawy!<br><hr>Radomiak
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/7/2009, 17:02

Komentatorzy napisał(a):właśnie pisząc "u nas" chyba każdy zrozumiał że jest z radomia, ty BURAKU z PIP-u... który teraz mówi że jest z wawy!<br><hr>Radomiak<br>
Oj, wyciągnąłeś największy kompleks Michalczewskiego - Radom. Po cienkim stąpasz lodzie.<br><hr>Keszka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/7/2009, 13:40

Komentatorzy napisał(a):Oj Robert, nie ładnie tak sie ukrywać pod pseudonimem "PIP". Zapraszam na supermoto u nas w Radomiu to Cie nauczymy zapierniczać<br><hr>Radomiak<br>
musze Cie kolego miły uświadomić PIP to napewno nie ja... co do supermoto to dziekuje :) jak dojdzie do takiego poziomu ze najlepszy z polski nie dostanie dubla chociazby w czechach to wtedy o tym pomysle ;)<br><hr>robert michalczewski
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/7/2009, 13:44

Komentatorzy napisał(a):właśnie pisząc "u nas" chyba każdy zrozumiał że jest z radomia, ty BURAKU z PIP-u... który teraz mówi że jest z wawy!<br><hr>Radomiak<br>
Komentatorzy napisał(a):Oj, wyciągnąłeś największy kompleks Michalczewskiego - Radom. Po cienkim stąpasz lodzie.<br><hr>Keszka<br>
co do kompleksów to napewno mam :) ale nie to ,że jestem z Radomia !! mojego kochanego miasta w ktorym sie urodziłem , wychowałem i mieszkałem przez 26 lat. Od 5 lat mieszkam w Warszawie ( nie uzywam słowa "wawka" itp..)
ale gdziekolwiek sie pojawie to na czole mam napisane Radom i jestem z tego dumny !!! <br><hr>Robert Michalczewski
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/7/2009, 13:50

Komentatorzy napisał(a):ja śledze wszystkie czasówki i wyścigi i muszę powiedzieć objektywnie że Tomaszewski cały czas robi ogromny progres i jeżdzi już naprawdę bardzo szybko, a co do Michalczewskiego to stoi w miejscu i to go najbardziej boli, co juz udowodnił wcześniej na forum gdy krzycał i pultał że objedzie Szkopka!! Szkopek go za kazdym razem dublował, haha...
Szkopas, wracaj do Mistrzostw Åšwiata!<br><hr>kibic<br>
Drogi kibicu Huberta : z całym szacunkiem dla Ciebie informuję Cię ,że wyścigi to nie tylko czasówki ... wynik końcowy - punkty zdobyte w danej rundzie są wyznacznikiem który brany jest na koniec sezonu pod uwagę . co do "pultania" sie do Szkopka nie będę tego komentował bo i tak nie zrozumiesz... podpisz się imieniem i nazwiskiem a wtedy napewno wyjaśnię w taki sposób abyś przyją do wiadomości.
ze sportowym pozdrowieniem !<br><hr>Robert Michalczewski
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/7/2009, 14:03

Komentatorzy napisał(a):ja śledze wszystkie czasówki i wyścigi i muszę powiedzieć objektywnie że Tomaszewski cały czas robi ogromny progres i jeżdzi już naprawdę bardzo szybko, a co do Michalczewskiego to stoi w miejscu i to go najbardziej boli, co juz udowodnił wcześniej na forum gdy krzycał i pultał że objedzie Szkopka!! Szkopek go za kazdym razem dublował, haha...
Szkopas, wracaj do Mistrzostw Åšwiata!<br><hr>kibic<br>
i jeszcze jedno... Szkopek mnie dublował za kazdym razem ?? chyba z kimś mnie pomyliłeś albo jesteś Szkopkiem lub Hubertem :)

na koniec jeszcze dodam ,że krętów w mistrzostwach nie chcą i to juz drugi team ktory wywalił Pawła z wyścigów... ale o tym sie nie mówi jak nasz rodak reprezentuje nas na arenie międzynarodowej...<br><hr>Robert Michalczewski
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 120 gości

na górê