[Skutery Kingway] Kingway Euroboy 50
Kraków - kapelanka (niedaleko tesco) albo w.sławka (na przeciw zajezdni mpk)<br><hr>.Komentatorzy napisał(a):Nie wiecie gdzie można kupic owiewke do euroboya ?<br><hr>/<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam tez mam euroboy,problem jest bo zalewa swiece prosze wyczyscic swiece i efekt bedzie<br><hr>sebaKomentatorzy napisał(a): Witam ostatnio mam problem z moim euroboyem jest on praktycznie nowy i nie wiem co sie stalo , mianowicie nie chce odpalic chociaż ma paliwo i wszytsko wydaje sie byc ok a gdy uda sie go odpalic (raz na 100 prob odpali ) nagle gasnie i znow nie che odpalic i non stop to samo prosze o szybka pomoc<br><hr>PRoblem !!!<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
w granicach 100 -150 zeta<br><hr>.Komentatorzy napisał(a):Nie wiecie gdzie można kupic owiewke do euroboya ?<br><hr>/<br>Komentatorzy napisał(a):Kraków - kapelanka (niedaleko tesco) albo w.sławka (na przeciw zajezdni mpk)<br><hr>.<br>Komentatorzy napisał(a):a ile ona może mniej wiecej kosztowac ?? <br><hr>/<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak Ci się śmigało przez te 4,5tyś.pochwal się czy Ci się psuł itd........ itp.........<br><hr>kecajKomentatorzy napisał(a):SPRZEDAM!!!!!!!!!!!!! SPRZEDAM EUROBOYA PRZEBIEG 4,5tyśkm stan dobry!!!<br><hr>syriusz4<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
skuter wizualnie piekny-szczegolnie czarny-no i naprawde duzy-ale cholernie awaryjny-mialam dwa lata-ciagle sie psul- skarbonka bez dna-ogolnie zlom jakich malo:(((( od samego poczatku (a kupiony byl nowy)<br><hr>atreya
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no tu sie muszę zgodzic z toba jest awaryjny i ciagle cos jest nie tak a udalo sie z twoim cos zrobic czy poszedl na zyletki ;D ?<br><hr>KamilKomentatorzy napisał(a):skuter wizualnie piekny-szczegolnie czarny-no i naprawde duzy-ale cholernie awaryjny-mialam dwa lata-ciagle sie psul- skarbonka bez dna-ogolnie zlom jakich malo:(((( od samego poczatku (a kupiony byl nowy)<br><hr>atreya<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
przez pierwsze 4 miesiące nawalał ale po 7 wizytach w serwisie wszystko jest ok!!! do tej pory nie robiłem z nim kompletnie nic! teraz odpalam i jadę! chcę sprzedać bo urodził mi się syn i nie mam kiedy na nim jeździć.<br><hr>syriusz4Komentatorzy napisał(a):SPRZEDAM!!!!!!!!!!!!! SPRZEDAM EUROBOYA PRZEBIEG 4,5tyśkm stan dobry!!!<br><hr>syriusz4<br>Komentatorzy napisał(a):jak Ci się śmigało przez te 4,5tyś.pochwal się czy Ci się psuł itd........ itp.........<br><hr>kecaj<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a za ile chcesz go sprzedać?(ile na rączkę)Komentatorzy napisał(a):SPRZEDAM!!!!!!!!!!!!! SPRZEDAM EUROBOYA PRZEBIEG 4,5tyśkm stan dobry!!!<br><hr>syriusz4<br>Komentatorzy napisał(a):jak Ci się śmigało przez te 4,5tyś.pochwal się czy Ci się psuł itd........ itp.........<br><hr>kecaj<br>Komentatorzy napisał(a):przez pierwsze 4 miesiące nawalał ale po 7 wizytach w serwisie wszystko jest ok!!! do tej pory nie robiłem z nim kompletnie nic! teraz odpalam i jadę! chcę sprzedać bo urodził mi się syn i nie mam kiedy na nim jeździć.<br><hr>syriusz4<br>
to jest rocznik 2008? <br><hr>kecaj
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Oj coÅ› ludzie pecha macie
ja mam go o czerwca 2010r. tylko stacyjka do wymiany (zerwalem blokade kiery
:D ) mam przejechane prawie 3tyś KM i Za*ebiście jeździ. Przy kupnie martwilem sie o ta awaryjnosc ale skut super codziennie rano przychodze do garazu i luzem odpala raz wyjechalem na 15 dni skuter byl nieruszany przebieg byl gdzies okolo 300km musialem troche przytrzymac rozrusznik i odpalil
Moim zdaniem skuter spoko kurde tylko szkoda ze aku jest pod siedzeniem ale na chwile zmienilem jego polozenie to i tak pod siedzeniem jest malo miejsca i kask nie wejdzie ten ze szczeka:( Ale to nic przynajmniej jedt bardzo dobry dostep do aku i idealne miejsce na audio:D<br><hr>lodzik

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak 2008r. ja dałem za niego 4tyś. a teraz nowy jest dużo tańszy!!! nie wiem za ile bo nie chce się wygłupić!!!<br><hr>syriuszKomentatorzy napisał(a):SPRZEDAM!!!!!!!!!!!!! SPRZEDAM EUROBOYA PRZEBIEG 4,5tyśkm stan dobry!!!<br><hr>syriusz4<br>Komentatorzy napisał(a):jak Ci się śmigało przez te 4,5tyś.pochwal się czy Ci się psuł itd........ itp.........<br><hr>kecaj<br>Komentatorzy napisał(a):przez pierwsze 4 miesiące nawalał ale po 7 wizytach w serwisie wszystko jest ok!!! do tej pory nie robiłem z nim kompletnie nic! teraz odpalam i jadę! chcę sprzedać bo urodził mi się syn i nie mam kiedy na nim jeździć.<br><hr>syriusz4<br>Komentatorzy napisał(a):a za ile chcesz go sprzedać?(ile na rączkę)
to jest rocznik 2008? <br><hr>kecaj<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gwarancja 2 lata, przede wszystkim fajnie sie sprawdza w dłuższych traskach, obecna cena 2200 zł<br><hr>kingwaypoland.plKomentatorzy napisał(a):mam pytanie czy euroboy jest dobry na dalekie trasy tzn. codziennie 200km ?? i jak wyglada gwarancja jest na 2 lata czy na przebieg 8tys.?? <br><hr>nowy1988<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jasne od marca 4000 zł<br><hr>kwKomentatorzy napisał(a):a czy jest mozliwe ze na wiosne w roku 2011 podrożeją??..i czy to prawda że jest awaryjny??..a jeśli tak to co ..<br><hr>nowy1988<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kurrrr.......wa ludzie. od 6 lat nikt w euroboyu żarówki niw ymieniałto co mamy pisać o awarii >?????<br><hr>luk-czKomentatorzy napisał(a):aha... a o do awaryjności tego modelu nie ma nikt nic do napisania .. ?? <br><hr>nowy1988<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czesc podłączę sie do tematy w sprawie sprzedarzy a mianowicie tez mam do sprzedania takowy skuter tylko z przebiegiem kolo 900km nie jezdzilem nim duzo bo nie przypadl mi do gustu skuter a teraz go sprzedaje bo przesiadam sie do auta i a na wiosne na cos szybszego na 2kolach <br><hr>MisiekKomentatorzy napisał(a):SPRZEDAM!!!!!!!!!!!!! SPRZEDAM EUROBOYA PRZEBIEG 4,5tyśkm stan dobry!!!<br><hr>syriusz4<br>Komentatorzy napisał(a):jak Ci się śmigało przez te 4,5tyś.pochwal się czy Ci się psuł itd........ itp.........<br><hr>kecaj<br>Komentatorzy napisał(a):przez pierwsze 4 miesiące nawalał ale po 7 wizytach w serwisie wszystko jest ok!!! do tej pory nie robiłem z nim kompletnie nic! teraz odpalam i jadę! chcę sprzedać bo urodził mi się syn i nie mam kiedy na nim jeździć.<br><hr>syriusz4<br>Komentatorzy napisał(a):a za ile chcesz go sprzedać?(ile na rączkę)
to jest rocznik 2008? <br><hr>kecaj<br>Komentatorzy napisał(a):tak 2008r. ja dałem za niego 4tyś. a teraz nowy jest dużo tańszy!!! nie wiem za ile bo nie chce się wygłupić!!!<br><hr>syriusz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości