[Skutery Kingway] Kingway Euroboy 50
to nie są ani te ani teKomentatorzy napisał(a):mam pytanie?
mam kingway euroboy 2 suw i chce wymienic zarówi ale niewiem jakie sa czy H7 czy H4 ?..
Mógł by mi ktos powiedziec<br><hr>EuroBoy15<br>

Rodzaj żarówek w Euroboyu 2t to BA20D <br><hr>Lodzik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W lato 2011 Wybieram sie Kingweyem Euroboyem w trase 120 km w dwie osoby mam nadzieje ze mnie nie zawiedzie jest skuterek ok zrobilem pierwsze 1000 km bez zadnej awari wiec mu ufam jak sie rozleci to sie rozleci trzeba miec jakies wspomnienia napweno bedzie ciekawie <br><hr>dareczekKomentatorzy napisał(a):Witam wszystkich..
mam jedno pytanie ... bo nie jeździłem na skuterku od listopada i teraz chciałem go odpalic i nic ... a ni nie drgnie, świeca ma iskre bo sprawdzałem paliwo leci ... to nie wiem co to może być, czy to moze od temperatury ?? ;/
pomóżcie<br><hr>posiadacz <br>Komentatorzy napisał(a):Kolego ja mam tak cały czas gdy skuter stoi 2-3 tygodni bez wzgledu na pore roku to ma straszne problemy z odpalanie.Przejechane ma 160km. Był w serwisie ale tez nic nie poradzili.Metoda -odpalanie do skutku z przerwami oczywiscie. Euroboya mam od nowości czyli 2 lata ,wiecej stał w tym okresie gdzie mozna jezdzic w serwisie.Na zime wypiołem aku, jest żelowy więc mógłby zamarznąć.Współczuje zakupu tego skutera pozdrawiam Robert.<br><hr>Robert<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
powodzenia:D jak wrócisz to daj znac na forum czy dał rade też posiada euroboya;)<br><hr>lamqKomentatorzy napisał(a):Witam wszystkich..
mam jedno pytanie ... bo nie jeździłem na skuterku od listopada i teraz chciałem go odpalic i nic ... a ni nie drgnie, świeca ma iskre bo sprawdzałem paliwo leci ... to nie wiem co to może być, czy to moze od temperatury ?? ;/
pomóżcie<br><hr>posiadacz <br>Komentatorzy napisał(a):Kolego ja mam tak cały czas gdy skuter stoi 2-3 tygodni bez wzgledu na pore roku to ma straszne problemy z odpalanie.Przejechane ma 160km. Był w serwisie ale tez nic nie poradzili.Metoda -odpalanie do skutku z przerwami oczywiscie. Euroboya mam od nowości czyli 2 lata ,wiecej stał w tym okresie gdzie mozna jezdzic w serwisie.Na zime wypiołem aku, jest żelowy więc mógłby zamarznąć.Współczuje zakupu tego skutera pozdrawiam Robert.<br><hr>Robert<br>Komentatorzy napisał(a):W lato 2011 Wybieram sie Kingweyem Euroboyem w trase 120 km w dwie osoby mam nadzieje ze mnie nie zawiedzie jest skuterek ok zrobilem pierwsze 1000 km bez zadnej awari wiec mu ufam jak sie rozleci to sie rozleci trzeba miec jakies wspomnienia napweno bedzie ciekawie <br><hr>dareczek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam mam problem z eurobotem z odpalaniem, iskra jest po wykręceniu świecy wygląda że paliwo dochodzi bo podczas próby odpalania czuć po jakimś czasie paliwo , wymieniłem świece lecz niema żadnej zmiany .Jeśli wykręcę świece i strzykawką wstrzyknę w cylinder niewielką dawkę paliwa i wkręcę świece to pali od kopa, może ktoś wie jaka może być przyczyna<br><hr>naja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
może moja rada sie przyda?:) być może w gaźniku zawiesza się pływak i paliwo nie dochodzi, a śie przelewa i śmierdzi, lub jest zabrudzona dysza..
http://przemek-motocykle13.blogspot.com/ | Mój blog-zapraszam
- przemeklewy2000
- Świeżak
Cześć mam do sprzedania skuter kingway euroboy 50 z przebiegiem około 900km nie jeździłem nim dużo bo nie było czasu zrobiłem tylko parę wypadów poza miasto i tyle wszystko ze skuterkiem ok mam do niego 2 kaski OC do sierpnia sprzedaje bo mam już auto
komuś posłuży jeszcze do zabawy w 2kółka. rocznik 2008 cena do uzgodnienia czekam na propozycje mieszkam blisko Katowic. GG 585217 mail mati989@onet.pl <br><hr>misiek

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jest to na pewno wina gaźnika bo z cylindrem jest okej bo odpala jak mu paliwo dałeś i odpalił to na pewno nie wina cylidra zostaje gaźnik i to zapewne wina pływaka:P pozdrawiam <br><hr>lamqKomentatorzy napisał(a):Witam mam problem z eurobotem z odpalaniem, iskra jest po wykręceniu świecy wygląda że paliwo dochodzi bo podczas próby odpalania czuć po jakimś czasie paliwo , wymieniłem świece lecz niema żadnej zmiany .Jeśli wykręcę świece i strzykawką wstrzyknę w cylinder niewielką dawkę paliwa i wkręcę świece to pali od kopa, może ktoś wie jaka może być przyczyna<br><hr>naja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam. mam pytanie do tych którzy sie przynajmiej troche znają coś na rzeczy. Otóż mam problem z moim skuterkiem. Wszystko jest ok. pali na 1kopa. super jeździ tylko ze jak chce gdzies skręcić czy zjechać z drogi i już po tym skręcie dam mu gaz to go wtedy muli... musze chwile poczekac az sie rozkręci i juz jest ok. zrywa ma i wogóle (a co do tego skrętu to nie takiego na drodze tylko jakiś zjazd czy coś jak musze mu puścic gaz i znowu daje to go wtedy właśnie mulli) wyczyściłem gaźnik, tak jak by lepiej na 10 km. potem znowu to samo ... filtr paliwa sprawdziłem i dalej nic
pomożecie co to może byc?<br><hr>Euroboy !
pomożecie co to może byc?<br><hr>Euroboy !
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
z mojego doświadczenia wiem ze sytuacja którą opisałeś spowodowana jest przez gażnik, bo nic innego nie pasuje, nie dostaje paliwa i tyle,Komentatorzy napisał(a):Witam. mam pytanie do tych którzy sie przynajmiej troche znają coś na rzeczy. Otóż mam problem z moim skuterkiem. Wszystko jest ok. pali na 1kopa. super jeździ tylko ze jak chce gdzies skręcić czy zjechać z drogi i już po tym skręcie dam mu gaz to go wtedy muli... musze chwile poczekac az sie rozkręci i juz jest ok. zrywa ma i wogóle (a co do tego skrętu to nie takiego na drodze tylko jakiś zjazd czy coś jak musze mu puścic gaz i znowu daje to go wtedy właśnie mulli) wyczyściłem gaźnik, tak jak by lepiej na 10 km. potem znowu to samo ... filtr paliwa sprawdziłem i dalej nic
pomożecie co to może byc?<br><hr>Euroboy ! <br>
skoro mówisz ze jak rozebrałes gaźnik i wyczyściłeś i pomogło, to sprubuj rozebrac go jeszcze raz wyczyscic, najlepiej przedmuchać sprężarką i podem gotować go jakies 5-10 min w wodzie z octem lub wyczyść gaźnik rozpuszczalniku "nitro" też pomaga<br><hr>p e l e
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chcialem sie zapytac ile pali euroboy przy docieraniu , po ilu kilometrach jest dotarty ? A ile pali normalnie ?!<br><hr>baddragon
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no mi na dotarciu palił z 3.5 a tak normalnie robie 180 km. na baku bez rezerwy to jakies 3l/100km. w instrukcji pisze ze trzeba docierać 100 kmKomentatorzy napisał(a):Chcialem sie zapytac ile pali euroboy przy docieraniu , po ilu kilometrach jest dotarty ? A ile pali normalnie ?!<br><hr>baddragon<br>
ja docierałem do 800
<br><hr>euroboy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mi na docieraniu palił 3.5 a tak normalnie na boku jede 180km. bez rezetwy czyli pali jakies 3l/100kmKomentatorzy napisał(a):Chcialem sie zapytac ile pali euroboy przy docieraniu , po ilu kilometrach jest dotarty ? A ile pali normalnie ?!<br><hr>baddragon<br>
w instrukcji pisze zeby docierac do 1000 km. ja docierałem do 800 <br><hr>Euroboy !
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
WitamKomentatorzy napisał(a):Witam. mam pytanie do tych którzy sie przynajmiej troche znają coś na rzeczy. Otóż mam problem z moim skuterkiem. Wszystko jest ok. pali na 1kopa. super jeździ tylko ze jak chce gdzies skręcić czy zjechać z drogi i już po tym skręcie dam mu gaz to go wtedy muli... musze chwile poczekac az sie rozkręci i juz jest ok. zrywa ma i wogóle (a co do tego skrętu to nie takiego na drodze tylko jakiś zjazd czy coś jak musze mu puścic gaz i znowu daje to go wtedy właśnie mulli) wyczyściłem gaźnik, tak jak by lepiej na 10 km. potem znowu to samo ... filtr paliwa sprawdziłem i dalej nic
pomożecie co to może byc?<br><hr>Euroboy ! <br>
linkę od gaźnika popsikaj WD 40 i sprawdź gaźnik.
a wogóle z którego jest rocznika skuterek i jaki to model/marka???
jak by co pisz na GG:34674734
Pozdrawiam<br><hr>MAximus
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak jeszcze aktualne proszę o kontakt Piopat69@gmail.com<br><hr>PiotrekKomentatorzy napisał(a):Cześć mam do sprzedania skuter kingway euroboy 50 z przebiegiem około 900km nie jeździłem nim dużo bo nie było czasu zrobiłem tylko parę wypadów poza miasto i tyle wszystko ze skuterkiem ok mam do niego 2 kaski OC do sierpnia sprzedaje bo mam już autokomuś posłuży jeszcze do zabawy w 2kółka. rocznik 2008 cena do uzgodnienia czekam na propozycje mieszkam blisko Katowic. GG 585217 mail mati989@onet.pl <br><hr>misiek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mi palił 3,3 l na 100km .Komentatorzy napisał(a):Chcialem sie zapytac ile pali euroboy przy docieraniu , po ilu kilometrach jest dotarty ? A ile pali normalnie ?!<br><hr>baddragon<br>
Trzeba go docierac do 1200km
a teraz pali mi rózni zalezy ile jezdze ale tak 4 l na 100km<br><hr>Euroboy15
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co to za różnica ile jeździsz? to niema żadnego znaczenia.
mi euroboy pali w mieście nawet z 4 litry potrafi wciągnąc ale tak na trasie przy prędkości 55-60km/h spali 2.5-3 l na 100km <br><hr>lamq
mi euroboy pali w mieście nawet z 4 litry potrafi wciągnąc ale tak na trasie przy prędkości 55-60km/h spali 2.5-3 l na 100km <br><hr>lamq
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam !
Mam pytanko czy orientuje sie ktoś ile mogą kosztować nowe plastiki do Euroboy-a ??
I jeśli możecie podeślijcie mi linki z allegro lub innej strony z tłumikiem do euroboya , tylko żeby cena nie była zbyt wysoka
<br><hr>Kamil
Mam pytanko czy orientuje sie ktoś ile mogą kosztować nowe plastiki do Euroboy-a ??
I jeśli możecie podeślijcie mi linki z allegro lub innej strony z tłumikiem do euroboya , tylko żeby cena nie była zbyt wysoka

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam czy może mi ktoś powiedzieć JAK/CZYM WYPEŁNIĆ UBYTKI W PLASTIKACH oraz jakich farb , papieru ściernego , podkładu i czego jeszcze do malowania potzrebne użyć najlepiej<br><hr>Kamil
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl