[Aktualności] Śmierć Maćka Zawiszy oczami jego rodzin
Wspólczuje ci kolego.Właśnie dostałem z prokuratury decyzje o umorzeniu dochodzenia w sprawie śmierci mojego brata.Też jezdził motocyklem miał zielone światło dupek zajechał mu drogę z podporządkowanej.Wypociny biegłego i pani prokurator-motocylista jechal za szybko bo gdyby jechal wolniej to by zdazyl wyhamowac.Nie wazne ze koleś wymusił pierwszenstwo.Biegły był łaskawy stwierdzić ze motocykl YAMAHA R6 nie służy do jazdy po mieście.Ręce opadają.Będę walczył.Wypadek miał miejsce w Warszawie 3 maja 2009.Zycze Tobie i sobie powodzenia. <br><hr>Arek Świderski
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witaj,Komentatorzy napisał(a):Wspólczuje ci kolego.Właśnie dostałem z prokuratury decyzje o umorzeniu dochodzenia w sprawie śmierci mojego brata.Też jezdził motocyklem miał zielone światło dupek zajechał mu drogę z podporządkowanej.Wypociny biegłego i pani prokurator-motocylista jechal za szybko bo gdyby jechal wolniej to by zdazyl wyhamowac.Nie wazne ze koleś wymusił pierwszenstwo.Biegły był łaskawy stwierdzić ze motocykl YAMAHA R6 nie służy do jazdy po mieście.Ręce opadają.Będę walczył.Wypadek miał miejsce w Warszawie 3 maja 2009.Zycze Tobie i sobie powodzenia. <br><hr>Arek Świderski<br>
strasznie mi przykro z powodu twojego brata wiem co czujesz niestety polski wymiar sprawiedliwości jest strasznie niesprawiedliwy. Jeśli będę mógł Tobie jakoś pomóc napisz do mnie postaram się wykorzystać doświadczenie które zdobyłem w tych niezbyt miłych sprawach.
Trzymaj się i pamiętaj nie jesteś sam.
michal.zawisza@wp.pl <br><hr>Michał Zawisza
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam. Być może będę mógł pomóc.Komentatorzy napisał(a):Wspólczuje ci kolego.Właśnie dostałem z prokuratury decyzje o umorzeniu dochodzenia w sprawie śmierci mojego brata.Też jezdził motocyklem miał zielone światło dupek zajechał mu drogę z podporządkowanej.Wypociny biegłego i pani prokurator-motocylista jechal za szybko bo gdyby jechal wolniej to by zdazyl wyhamowac.Nie wazne ze koleś wymusił pierwszenstwo.Biegły był łaskawy stwierdzić ze motocykl YAMAHA R6 nie służy do jazdy po mieście.Ręce opadają.Będę walczył.Wypadek miał miejsce w Warszawie 3 maja 2009.Zycze Tobie i sobie powodzenia. <br><hr>Arek Świderski<br>Komentatorzy napisał(a):Witaj,
strasznie mi przykro z powodu twojego brata wiem co czujesz niestety polski wymiar sprawiedliwości jest strasznie niesprawiedliwy. Jeśli będę mógł Tobie jakoś pomóc napisz do mnie postaram się wykorzystać doświadczenie które zdobyłem w tych niezbyt miłych sprawach.
Trzymaj się i pamiętaj nie jesteś sam.
michal.zawisza@wp.pl <br><hr>Michał Zawisza<br>
Proszę o kontakt gg 13962632<br><hr>Marcin
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chciałbym poinformować wszystkich, Ze udało się, telewizja zajmie się tą sprawą.
Wszystkich chcących pomóc prosimy o przybycie na ul. Maczka 29grudnia o godzinie 10:00.
Spotykamy się przy Krzyżu w miejscu wypadku.
Będzie też telewizja, będzie kręcony program.
Prosimy, o jak najliczniejsze przybycie motocyklistów z Warszawy, oraz, o
informowanie jak największej ilości motocyklistów.
Dziękujemy:)
Załatwimy tego ............
<br><hr>WolvesGuardian
Wszystkich chcących pomóc prosimy o przybycie na ul. Maczka 29grudnia o godzinie 10:00.
Spotykamy się przy Krzyżu w miejscu wypadku.
Będzie też telewizja, będzie kręcony program.
Prosimy, o jak najliczniejsze przybycie motocyklistów z Warszawy, oraz, o
informowanie jak największej ilości motocyklistów.
Dziękujemy:)
Załatwimy tego ............

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Myślę, że powinieneś też przyjść 29grudnia o 10na ul. Maczka, będzie można porozmawiać, może i w tej sprawie, uda się coś zdziałać.Komentatorzy napisał(a):Wspólczuje ci kolego.Właśnie dostałem z prokuratury decyzje o umorzeniu dochodzenia w sprawie śmierci mojego brata.Też jezdził motocyklem miał zielone światło dupek zajechał mu drogę z podporządkowanej.Wypociny biegłego i pani prokurator-motocylista jechal za szybko bo gdyby jechal wolniej to by zdazyl wyhamowac.Nie wazne ze koleś wymusił pierwszenstwo.Biegły był łaskawy stwierdzić ze motocykl YAMAHA R6 nie służy do jazdy po mieście.Ręce opadają.Będę walczył.Wypadek miał miejsce w Warszawie 3 maja 2009.Zycze Tobie i sobie powodzenia. <br><hr>Arek Świderski<br>
<br><hr>WolvesGuardian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chętnie przyjdę tylko nie wiem w jakim mieście<br><hr>Arek ŚwiderskiKomentatorzy napisał(a):Wspólczuje ci kolego.Właśnie dostałem z prokuratury decyzje o umorzeniu dochodzenia w sprawie śmierci mojego brata.Też jezdził motocyklem miał zielone światło dupek zajechał mu drogę z podporządkowanej.Wypociny biegłego i pani prokurator-motocylista jechal za szybko bo gdyby jechal wolniej to by zdazyl wyhamowac.Nie wazne ze koleś wymusił pierwszenstwo.Biegły był łaskawy stwierdzić ze motocykl YAMAHA R6 nie służy do jazdy po mieście.Ręce opadają.Będę walczył.Wypadek miał miejsce w Warszawie 3 maja 2009.Zycze Tobie i sobie powodzenia. <br><hr>Arek Świderski<br>Komentatorzy napisał(a):Myślę, że powinieneś też przyjść 29grudnia o 10na ul. Maczka, będzie można porozmawiać, może i w tej sprawie, uda się coś zdziałać.
<br><hr>WolvesGuardian<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam,Komentatorzy napisał(a):Wspólczuje ci kolego.Właśnie dostałem z prokuratury decyzje o umorzeniu dochodzenia w sprawie śmierci mojego brata.Też jezdził motocyklem miał zielone światło dupek zajechał mu drogę z podporządkowanej.Wypociny biegłego i pani prokurator-motocylista jechal za szybko bo gdyby jechal wolniej to by zdazyl wyhamowac.Nie wazne ze koleś wymusił pierwszenstwo.Biegły był łaskawy stwierdzić ze motocykl YAMAHA R6 nie służy do jazdy po mieście.Ręce opadają.Będę walczył.Wypadek miał miejsce w Warszawie 3 maja 2009.Zycze Tobie i sobie powodzenia. <br><hr>Arek Świderski<br>Komentatorzy napisał(a):Myślę, że powinieneś też przyjść 29grudnia o 10na ul. Maczka, będzie można porozmawiać, może i w tej sprawie, uda się coś zdziałać.
<br><hr>WolvesGuardian<br>Komentatorzy napisał(a):Chętnie przyjdę tylko nie wiem w jakim mieście<br><hr>Arek Świderski<br>
Warszawa ulica Gen Maczka 29 Grudnia godzina 10 : 00 nie wiem ile to dokładnie potrwa ale na pewno min 2 godziny.
Pozdrawiam <br><hr>Michał Zawisza
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dzieki.Z Mokotowa będę miał blisko.Arek<br><hr>Arek ŚwiderskiKomentatorzy napisał(a):Wspólczuje ci kolego.Właśnie dostałem z prokuratury decyzje o umorzeniu dochodzenia w sprawie śmierci mojego brata.Też jezdził motocyklem miał zielone światło dupek zajechał mu drogę z podporządkowanej.Wypociny biegłego i pani prokurator-motocylista jechal za szybko bo gdyby jechal wolniej to by zdazyl wyhamowac.Nie wazne ze koleś wymusił pierwszenstwo.Biegły był łaskawy stwierdzić ze motocykl YAMAHA R6 nie służy do jazdy po mieście.Ręce opadają.Będę walczył.Wypadek miał miejsce w Warszawie 3 maja 2009.Zycze Tobie i sobie powodzenia. <br><hr>Arek Świderski<br>Komentatorzy napisał(a):Myślę, że powinieneś też przyjść 29grudnia o 10na ul. Maczka, będzie można porozmawiać, może i w tej sprawie, uda się coś zdziałać.
<br><hr>WolvesGuardian<br>Komentatorzy napisał(a):Chętnie przyjdę tylko nie wiem w jakim mieście<br><hr>Arek Świderski<br>Komentatorzy napisał(a):Witam,
Warszawa ulica Gen Maczka 29 Grudnia godzina 10 : 00 nie wiem ile to dokładnie potrwa ale na pewno min 2 godziny.
Pozdrawiam <br><hr>Michał Zawisza<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hej,
Jutro o 10 pod krzyżem na gen maczka będzie kręcony materiał do programu sprawa dla reportera, zależało by mi na jak największej ilości osób najlepiej na motorach, to program zarówno ważny dla mojej rodziny jak i dla was, proszę więc osoby które dadzą radę się pojawić o liczne przybycie dzięki.<br><hr>Michał Zawisza
Jutro o 10 pod krzyżem na gen maczka będzie kręcony materiał do programu sprawa dla reportera, zależało by mi na jak największej ilości osób najlepiej na motorach, to program zarówno ważny dla mojej rodziny jak i dla was, proszę więc osoby które dadzą radę się pojawić o liczne przybycie dzięki.<br><hr>Michał Zawisza
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ijak,czy pojawi się w TV reportaż? Jak do sprawy odnosi się Pani Jaworowicz?<br><hr>MeffiuKomentatorzy napisał(a):Hej,
Jutro o 10 pod krzyżem na gen maczka będzie kręcony materiał do programu sprawa dla reportera, zależało by mi na jak największej ilości osób najlepiej na motorach, to program zarówno ważny dla mojej rodziny jak i dla was, proszę więc osoby które dadzą radę się pojawić o liczne przybycie dzięki.<br><hr>Michał Zawisza<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie sądze pani redaktor okazała się osobą która szuka krwi ściekającej po ekranie a nie kulturalnych inteligentnych ludzi jeżdżących motocyklami.<br><hr>Michał ZawiszaKomentatorzy napisał(a):Hej,
Jutro o 10 pod krzyżem na gen maczka będzie kręcony materiał do programu sprawa dla reportera, zależało by mi na jak największej ilości osób najlepiej na motorach, to program zarówno ważny dla mojej rodziny jak i dla was, proszę więc osoby które dadzą radę się pojawić o liczne przybycie dzięki.<br><hr>Michał Zawisza<br>Komentatorzy napisał(a):Ijak,czy pojawi się w TV reportaż? Jak do sprawy odnosi się Pani Jaworowicz?<br><hr>Meffiu<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a to ......,są jeszcze inne drzwi do których warto zapukać,jak złapie namiary to dam Ci znaćKomentatorzy napisał(a):Hej,
Jutro o 10 pod krzyżem na gen maczka będzie kręcony materiał do programu sprawa dla reportera, zależało by mi na jak największej ilości osób najlepiej na motorach, to program zarówno ważny dla mojej rodziny jak i dla was, proszę więc osoby które dadzą radę się pojawić o liczne przybycie dzięki.<br><hr>Michał Zawisza<br>Komentatorzy napisał(a):Ijak,czy pojawi się w TV reportaż? Jak do sprawy odnosi się Pani Jaworowicz?<br><hr>Meffiu<br>Komentatorzy napisał(a):nie sądze pani redaktor okazała się osobą która szuka krwi ściekającej po ekranie a nie kulturalnych inteligentnych ludzi jeżdżących motocyklami.<br><hr>Michał Zawisza<br>
Nie możemy się poddać!<br><hr>klaudia
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I nie zamierzamy się poddawać, będziemy walczyć do zwycięstwa. <br><hr>Michał ZawiszaKomentatorzy napisał(a):Hej,
Jutro o 10 pod krzyżem na gen maczka będzie kręcony materiał do programu sprawa dla reportera, zależało by mi na jak największej ilości osób najlepiej na motorach, to program zarówno ważny dla mojej rodziny jak i dla was, proszę więc osoby które dadzą radę się pojawić o liczne przybycie dzięki.<br><hr>Michał Zawisza<br>Komentatorzy napisał(a):Ijak,czy pojawi się w TV reportaż? Jak do sprawy odnosi się Pani Jaworowicz?<br><hr>Meffiu<br>Komentatorzy napisał(a):nie sądze pani redaktor okazała się osobą która szuka krwi ściekającej po ekranie a nie kulturalnych inteligentnych ludzi jeżdżących motocyklami.<br><hr>Michał Zawisza<br>Komentatorzy napisał(a):a to ......,są jeszcze inne drzwi do których warto zapukać,jak złapie namiary to dam Ci znać
Nie możemy się poddać!<br><hr>klaudia<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
rozsyłam na wszystkie znane mi portale apel by ludzie wysyłali maile z apelem o interwencję w tej sprawieKomentatorzy napisał(a):Hej,
Jutro o 10 pod krzyżem na gen maczka będzie kręcony materiał do programu sprawa dla reportera, zależało by mi na jak największej ilości osób najlepiej na motorach, to program zarówno ważny dla mojej rodziny jak i dla was, proszę więc osoby które dadzą radę się pojawić o liczne przybycie dzięki.<br><hr>Michał Zawisza<br>Komentatorzy napisał(a):Ijak,czy pojawi się w TV reportaż? Jak do sprawy odnosi się Pani Jaworowicz?<br><hr>Meffiu<br>Komentatorzy napisał(a):nie sądze pani redaktor okazała się osobą która szuka krwi ściekającej po ekranie a nie kulturalnych inteligentnych ludzi jeżdżących motocyklami.<br><hr>Michał Zawisza<br>Komentatorzy napisał(a):a to ......,są jeszcze inne drzwi do których warto zapukać,jak złapie namiary to dam Ci znać
Nie możemy się poddać!<br><hr>klaudia<br>Komentatorzy napisał(a):I nie zamierzamy się poddawać, będziemy walczyć do zwycięstwa. <br><hr>Michał Zawisza<br>
W tytule/temacie jak poprzednio do UWAGI, SPRAWY.... wpisujmy:
180 zł kary za zabicie motocyklisty! Bulwersujący finał! <a href="http://www.scigacz.pl/Smierc,Macka,Zawiszy,oczami,jego,rodziny,11239.html" target="blank" class="link">http://www.scigacz.pl/Smierc,Macka,Zawiszy,oczami,jego,rodziny,11239.html</a>
dodając komentarz od siebie
na adresy:
jedynka@polskieradio.pl
trojka@polskieradio.pl
alarm@tvs.pl
Janusz Palikot-gover.pl-tu znajdziecie "list do posla"
DZIAŁAJMY-BO W DZIAŁANIU JEST SIŁA<br><hr>klaudia&EKPP
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mojego kolege Tez zabił kierowca samochodu i w dodtaku pijany , na zakrecie przy predkosci 150 uderzył w mojego kolege jadącego motocyklem skutek ciało zostalo rozerwane na kawałki w promieniu 25 metrów fragmenty byly wszedzie, sprawa w sadzie chłopak dostal 1,5 roku wiezienia ale po 9 miesiacach dobiegał sie o zwolnienie i co zwalonili go bo mial wplywowych rodzców!!! sprawiedliwosc ZADNa !!!! jedyne co nam pozostaje to myslec tez za innych kierowców bo my niemamy zadnej blaszanej puszki 90% wypadkow konczy sie kalectwem albo i smiercia niewiem co gorsze byc warzywem , czy juz zginac bo co to za zycie gdy niemamy kontaktu ze swiatem (wegetacja) . Myslmy podczas jazdy wiem ze to jest ciezkie ale da sie zrobic, i napewno unikniemy niejednego wypadku !!!! oby ten sezon nie zabral nam kolegów, przyjaciol braci, meżów i co najwazniejsze Ojców!!!<br><hr>SPEEDY
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szokujące, zarówno cała sprawa jak i wnioski autora, że żyjemy w kraju prawa ludzi bogatych i trzeba mieć układy. Pokaż kraj, w którym tak nie jest, albo osobę, która Twierdzi inaczej. To dość oczywista prawda.<br><hr>mrq
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Polski wymiar sprawiedliwości i niezawisłość sędziowska to największe brednie o jakichkolwiek słyszałem i kiedykolwiek miałem do czynienia.
Szczere wyrazy współczucia...<br><hr>Pr3z3$
Szczere wyrazy współczucia...<br><hr>Pr3z3$
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam mam pomysł na nagłośnienie sprawy zróbmy wszyscy zbiórkę ku czci Maćka w lipcu gdy będzie już ciepło w centrum warszawy i ogłośmy to jako ku czci tych których nie widziano w lusterkach za interesuje sie tel na pewno i można wtedy zawiadomić tv dl kogo i dla czego zebraliśmy się <br><hr>hanibalKomentatorzy napisał(a):177 wpisów i co dalej? Ludzie nie zapominajcie o Maćku! Michał czy coś się ruszyło?<br><hr>klaudia<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl