[Aktualności] Prawo jazdy na motocykl od 24 lat
Bajzel
Moim zdaniem, ten pomysł Pana Ministra, wprowadził niezły bajzel,Myśli ze piraci są tylko na motorach w wieku 18-24 lat, potem pierdziela w wiadomościach,ze motocykliści nie maja doświadczenia, kurde, a jeśli chodzi o samochody, Ilu wariatów jeździ w wieku 19-20 lat ile wypadków spowodowali.... I z tym nic nie robią... Polscy kierowcy są nieprzygotowani na to by motocykliści poruszali sie wśród samochodów, Po części to nie jest wina motocyklistów, Owszem zdążają Sie Czuby którzy podpuszczają sie nawzajem i szaleją na ulicach, ale czy to wszyscy tak robią w tym przedziale wiekowym ??? Moim Zdaniem Policja Powinna Zabierać prawo jazdy takim delikwentom, a prawdziwym motocyklista dać spokój, Sie uwzięli na nas jak byśmy byli zakałą społeczeństwa. Ap ropo prawka, po prostu więcej osób zacznie jeździć bez uprawnień pojazdami, Widać ze Polityką sie nudzi w tym sejmie, wymyślając rozwiązania na poziomie dziecka z podstawówki, Pewnie za wysoka pensje maja
A z tymi torami wyścigowymi, Powinny pobudować kilka torów, jakieś proste,zamknięte by można było sie wyszaleć i nie robić tego na ulicach. Jestem ciekaw kiedy technika pójdzie jeszcze wyżej i zaczną sprzedawać duuuuużo szybsze motorki 

- Bonifacy
- Świeżak
Może sam jesteś debilem? Uważasz, że każdy poniżej 24roku życia poruszający się jednośladem jest debilem? Mylisz się! Założę się, że nie jeden 18sto latek jeździ lepiej od Ciebie, i co przez takich jak Ty ma czekać 6 lat aby mógł poruszać się swoim wymarzonym pojazdem? Gratuluję inteligencji<br><hr>IwanekKomentatorzy napisał(a):Bardzo dobry pomysł, mniej debili na motocyklach, tylko sami motocykiści i o to chodzi.<br><hr>peko<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to chyba nie mas sensu bo bede jezdzic bez prawka i wiecej bedzie wypadkow wiec powini jeszcze raz to przemyslec <br><hr>motoman19
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja propnuje wprowadzenie blokady w kazdym motocyklu, tak aby nie przekraczal 130 na h. zgodnie z dopuszczalna na uautostradzie.. jaja jak berety:)<br><hr>wojciech szafrański
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
chamstwo i dziadostwo. od razu najlepiej zrobić zakaz poruszania się jednośladów, bo jakiś tam minister tak sobie wymyślił. :/
szeroko pojęty idiotyzm.<br><hr>wikples
szeroko pojęty idiotyzm.<br><hr>wikples
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pojebani ... akurat w nastepnym roku zaczynam prawko ... , jak to wprowadzą to bedzie ladna lipa , i tak wiekszosc bedzie jezdzić bez prawka (ja tez)!!!!!!<br><hr>Snajper
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
DIAGNOZA: raka palca
LECZENIE : amputacja calej nogi... albo obu na wszelki wypadek .
Jezu jak ja sie ciesze ze juz niemieszkam w tym kraju.<br><hr>Gixxer
Jezu jak ja sie ciesze ze juz niemieszkam w tym kraju.<br><hr>Gixxer
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
right!Komentatorzy napisał(a):DIAGNOZA: raka palca
Jezu jak ja sie ciesze ze juz niemieszkam w tym kraju.<br><hr>Gixxer<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co za debile z tych polityków!!! ja mam 17 lat startuje w zawodach enduro, jak wiecie tam trzeba miec prawko, więc musze jeżdzic 125ccm, już się cieszyłem że za rok bende mógł startowac czterosuwową maszyną 250ccm , a tu jakiś frajer się wtrąca. Niech to lepiej przemyśli pogrąży całe enduro i delerów motocykli. TYM POLITYKOM się w głowie poprzewracało. Lepiej by zainwestowali w drogi czy np. Tory motocrossowe czy na ścigacze, supermoto. ŻAL:-(<br><hr>paweł Sz.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to jest słaby pomysł przez debili ktorzy pocinaja na scigaczach ja mam czekac 6 lat na zrobienie prawkaKomentatorzy napisał(a):DIAGNOZA: raka palca
Jezu jak ja sie ciesze ze juz niemieszkam w tym kraju.<br><hr>Gixxer<br>
jak jezdze normalnie
robimy strajk !!!!
wyjedziemy wszyscy na ulice warszawy i wszystkich miast i zablokujemy centrum !!!!!!!!!<br><hr>pan duze pe
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A moim zdaniem powinno być od 30 lat, albo jeszcze lepiej 35!!!!
Mało to idiotów na polskich drogach????
Większość śmiertelnych wypadków z udziałem motocykli było spowodowane małym doświadczeniem, brakiem wyobraźni zbyt młodych na motor ludzi.
Ja nie chce mieć nic wspólnego z 2-kołowymi demonami.
Na moich oczach zginą 19-letni chłopak i może to mnie tak naprawdę uświadomiło, że prędkość + głupota = śmierć, paraliż, itp.<br><hr>Tomek (16 lat)
Większość śmiertelnych wypadków z udziałem motocykli było spowodowane małym doświadczeniem, brakiem wyobraźni zbyt młodych na motor ludzi.
Na moich oczach zginą 19-letni chłopak i może to mnie tak naprawdę uświadomiło, że prędkość + głupota = śmierć, paraliż, itp.<br><hr>Tomek (16 lat)
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ha! lepiej zeby ustalili bariere do 30 lat!<br><hr>detetka 50 ^^Komentatorzy napisał(a):Dlaczego politycy tak wqurwiają zwykłych ludzi? To na kat B chcą obniżyć wiek do 16 lat a tu prosze 24 załamka
A może by tak wiek w którym można zostać posłem zwiększyć z 21 do 55lat może wtedy w tym LEWYM kraju żyło by się prościej i przyjemniej<br><hr>szybki<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I tak właśnie jak na ciężarówki to prawko dają od 21 lat, gdzie sie targa 40 ton z prędkością 90 km/h ---to może być, ale jak na motor to 24 :]...troche mi mowe odjelo jak to uslyszalem
ale miejmy nadzieje ze nasi "madrzy" ministrowie nie zdążą wprowadzic tej durnej zmiany do nastepnego roku i niektorzy z nas beda mogli zdac "normalnie"...a odwolujac sie do slow pana ministra ze "bedzie bezpieczniej jezeli 18-latki nie beda jezdzic" no to niestety ale bede go musial rozczarowac bo nasi wspaniali "teksanscy straznicy drog" nie zdolaja wylapac wszystkich jezdzacych bez prawka
....i to tyle na temat durnych zmian :] pozdro! <br><hr>Amill

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ten kto to wymyślił to niech najpierw się zapozna z Konstytucją!!!
Nie ma się co bać nie zrobią tego ponieważ wszystkie prawa przysługuja od 18 roku życia!!! jedynie od 21 lat mozna kandydować w wyborach!<br><hr>no name
Nie ma się co bać nie zrobią tego ponieważ wszystkie prawa przysługuja od 18 roku życia!!! jedynie od 21 lat mozna kandydować w wyborach!<br><hr>no name
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Może jeszcze niech wprowadzą prawo jazdy na rower co trzeba bedzie zdawać w ośrodku szkoleniowym <br><hr>Lucek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
70 lat ! Wtedy czlowiek najbardziej doswiadczony, ma najwiekszy refleks nabyty przez lata!Komentatorzy napisał(a):A moim zdaniem powinno być od 30 lat, albo jeszcze lepiej 35!!!!
Na moich oczach zginą 19-letni chłopak i może to mnie tak naprawdę uświadomiło, że prędkość + głupota = śmierć, paraliż, itp.<br><hr>Tomek (16 lat)<br>
Co za pieprzenie :/<br><hr>s
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak tak ktos myśli to tylko z tego względu ze zal mu dupe ściska jak widzi takie super maszyny jak mkna po ulicach. a wszyscy i tak bedą jeżdzic nawet bez prawka. politycy sobie tym dobiji kolejna deske do trumny. powinni zabronić predzej jazdy skuterami na dowod osobisty bo to jest dopiero glupota<br><hr>klaudynkaKomentatorzy napisał(a):Bardzo dobry pomysł, mniej debili na motocyklach, tylko sami motocykiści i o to chodzi.<br><hr>peko<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widzę że również w ministerstwie infrastruktury myślenie jest traktowane jak przykra choroba weneryczna a problemy rozwiązuje się z zaangażowaniem godnym zrzędliwego staruszka.
GRATULUJĘ!!!<br><hr>Bimbak
GRATULUJĘ!!!<br><hr>Bimbak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak.Z tymi ciężarowymi samochodami masz sporo racji.Komentatorzy napisał(a):I tak właśnie jak na ciężarówki to prawko dają od 21 lat, gdzie sie targa 40 ton z prędkością 90 km/h ---to może być, ale jak na motor to 24 :]...troche mi mowe odjelo jak to uslyszalemale miejmy nadzieje ze nasi "madrzy" ministrowie nie zdążą wprowadzic tej durnej zmiany do nastepnego roku i niektorzy z nas beda mogli zdac "normalnie"...a odwolujac sie do slow pana ministra ze "bedzie bezpieczniej jezeli 18-latki nie beda jezdzic" no to niestety ale bede go musial rozczarowac bo nasi wspaniali "teksanscy straznicy drog" nie zdolaja wylapac wszystkich jezdzacych bez prawka
....i to tyle na temat durnych zmian :] pozdro! <br><hr>Amill <br>
taki kierowca uważa sie za króla drogi!tyle ze podczas wypadku jemu nic sie nie stanie a taki motocyklista..no cóż tu nietrudno o tragedię.Z tirami też coś powinni zrobić też troszkę ograniczyć jednostkę wiekową myślę ze tak od 25-27 lat<br><hr>Tomek (16 lat)
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 22 gości