Zobacz wątek - <i>[Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski - relacje]</i>
NAS Analytics TAG

[Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski - relacje]

Komentarze użytkowników
_________

[Wyścigowe Motocyklowe Mistrzostwa Polski - relacje]

Postprzez Åšcigacz » 11/8/2010, 13:01

Dyskusja na temat: Alpe Adria i WMMP w Poznaniu 2010 - relacja
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Alpe Adria i WMMP w Poznaniu 2010 - relacja
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/8/2010, 13:01

ale szkopek się ośmieszył. na takim motocyklu przegrać u siebie? dostał prezent od giabaniego w moście ale przegrywa u siebie!? **** nie tytuł! jeśli ta czerwona flaga była pod niego to wstyt! jak kogoś boli, że zaganiczni są mistrzami, to niech grandy za rok przywiezie 9 wariatów i wysprząta każde podium! co wtedy wierza zrobi? ale wyścig był super<br><hr>errr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/8/2010, 13:43

brawo Paweł, tytuł jest twój<br><hr>ja
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/8/2010, 14:47

Komentatorzy napisał(a):ale szkopek się ośmieszył. na takim motocyklu przegrać u siebie? dostał prezent od giabaniego w moście ale przegrywa u siebie!? **** nie tytuł! jeśli ta czerwona flaga była pod niego to wstyt! jak kogoś boli, że zaganiczni są mistrzami, to niech grandy za rok przywiezie 9 wariatów i wysprząta każde podium! co wtedy wierza zrobi? ale wyścig był super<br><hr>errr<br>
synu wiatru i kurzu, naucz się najpierw pisać poprawnie po polsku, bo to wielki WSTYD walić takie byki, a dopiero później weź się za dywagacje o wyścigach. bo widać, że w tym temacie też nie bardzo wiesz, co i gdzie się działo i jak :)<br><hr>Stefan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/8/2010, 14:51

Komentatorzy napisał(a):ale szkopek się ośmieszył. na takim motocyklu przegrać u siebie? dostał prezent od giabaniego w moście ale przegrywa u siebie!? **** nie tytuł! jeśli ta czerwona flaga była pod niego to wstyt! jak kogoś boli, że zaganiczni są mistrzami, to niech grandy za rok przywiezie 9 wariatów i wysprząta każde podium! co wtedy wierza zrobi? ale wyścig był super<br><hr>errr<br>
Bzdura ,że organizator pomagał Szkopkowi.Kombinacje nie w tą stronę.Szkopek do tej pory nie uregulował spraw finansowych z obsługą toru Poznań za Modlin.Bardziej bym sie skłaniał do tego przed tym wyscigiem ,że Szkopek bedzie miał "nieprzewidziane" problemy,a nie miał.
Zawody to zawody . Nikt nikogo nie faworyzował.
Sytuacja losowa.<br><hr>...
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/8/2010, 14:55

Komentatorzy napisał(a):synu wiatru i kurzu, naucz się najpierw pisać poprawnie po polsku, bo to wielki WSTYD walić takie byki, a dopiero później weź się za dywagacje o wyścigach. bo widać, że w tym temacie też nie bardzo wiesz, co i gdzie się działo i jak :)<br><hr>Stefan<br>
Olaf czy to ty? Już wytrzezwiałeś:DDDDDD <br><hr>...
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/8/2010, 16:47

Szkopek dostał baty i nie powinien wymyślać bajek jak na motogenie bo nikt w nie nie uwierzy. Czasem warto przyznać się szczerze do słabości a nie wymyślać cuda.<br><hr>Ja
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/8/2010, 17:55

Nikt na pewno nie posądzi Autora tekstu że jest powiazany koneksjami z PZM.Zostało zadane publicznie pytanie.Jakie zawody odbyły sie w modlinie ,skoro nie ma liczonych z nich punktów do generalki?Próbuje nam się wkleić grubymi nicmi szyte oszustwo .Czy publiczne rozpowrzechnianie kłamstwa o odbytych zawodach to nie jest przykrywka do defraudacji pieniędzy w PZM ?<br><hr>Pamiętający
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/8/2010, 18:05

Komentatorzy napisał(a):synu wiatru i kurzu, naucz się najpierw pisać poprawnie po polsku, bo to wielki WSTYD walić takie byki, a dopiero później weź się za dywagacje o wyścigach. bo widać, że w tym temacie też nie bardzo wiesz, co i gdzie się działo i jak :)<br><hr>Stefan<br>
Komentatorzy napisał(a):Olaf czy to ty? Już wytrzezwiałeś:DDDDDD <br><hr>...<br>
chyba nie ;-)<br><hr>errr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/8/2010, 19:24

Komentatorzy napisał(a):Nikt na pewno nie posądzi Autora tekstu że jest powiazany koneksjami z PZM.Zostało zadane publicznie pytanie.Jakie zawody odbyły sie w modlinie ,skoro nie ma liczonych z nich punktów do generalki?Próbuje nam się wkleić grubymi nicmi szyte oszustwo .Czy publiczne rozpowrzechnianie kłamstwa o odbytych zawodach to nie jest przykrywka do defraudacji pieniędzy w PZM ?<br><hr>Pamiętający<br>
jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniÄ…dze :)
a za Modlin już dawno wszystko porozliczane i wydane :):)<br><hr>śmiać sie można tylko :)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/8/2010, 19:26

Jestem w szoku, że ktoś może napisać artykuł o tak negatywnym wydźwięku... Skoro właściwie wszystko już wiadomo to znaczy, że właściwie nie ma po co przyjeżdżać do Poznania: brawo Panie Lovtza- dostaje Pan medal za promocję wyścigów w Polsce. Pisanie, że Giabbani nie ma szans odrobić 33 pkt straty to niestety straszna bzdura- wystarczy, że Paweł wywróci się raz w jednym z wyścigów (co znając jego poczynania jest wielce prawdopodobne) i różnica zostanie zniwelowana. Kalab i Jerman "zlali" naszych? Wygrali, ale nie zbliżyli się nawet do czasów jakie osiągali nasi zawodnicy w tamtym roku. Dlaczego nasi jeżdżą teraz wolniej? Bo prawie w ogóle nie trenowali- Tor Poznań zorganizował zaledwie kilka dni treningowych w tym roku, a wyjazdy na treningi za granice przy tegorocznych budżetach odpadały.. Mam nadzieję, że ta deprecjacja polskich zawodników nie wynika z chęci odreagowania swoich słabych wyników na torze Panie Lovtza. Warto przemyśleć co się pisze i zastanowić się trochę nad poziomem obiektywizmu. <br><hr>ja
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/8/2010, 20:57

Komentatorzy napisał(a):Nikt na pewno nie posądzi Autora tekstu że jest powiazany koneksjami z PZM.Zostało zadane publicznie pytanie.Jakie zawody odbyły sie w modlinie ,skoro nie ma liczonych z nich punktów do generalki?Próbuje nam się wkleić grubymi nicmi szyte oszustwo .Czy publiczne rozpowrzechnianie kłamstwa o odbytych zawodach to nie jest przykrywka do defraudacji pieniędzy w PZM ?<br><hr>Pamiętający<br>
Komentatorzy napisał(a):jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze :)
a za Modlin już dawno wszystko porozliczane i wydane :):)<br><hr>śmiać sie można tylko :)<br>
Smiechem nie da sie juz tego ogonic .Woda wzbiera i wypełnia naczynie....przeleję sie na ostatniej rundzie.W przyszłym roku wybory w Pzm.Czy Przedstawiciele PZM powinni dalej piastować stanowiska .Czy Srodowisko pozwoli aby Szkopek znów orgnizował zawody jak się odgraza na lewo i prawo...?<br><hr>głos rozsądku
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/8/2010, 21:04

Komentatorzy napisał(a):Jestem w szoku, że ktoś może napisać artykuł o tak negatywnym wydźwięku... Skoro właściwie wszystko już wiadomo to znaczy, że właściwie nie ma po co przyjeżdżać do Poznania: brawo Panie Lovtza- dostaje Pan medal za promocję wyścigów w Polsce. Pisanie, że Giabbani nie ma szans odrobić 33 pkt straty to niestety straszna bzdura- wystarczy, że Paweł wywróci się raz w jednym z wyścigów (co znając jego poczynania jest wielce prawdopodobne) i różnica zostanie zniwelowana. Kalab i Jerman "zlali" naszych? Wygrali, ale nie zbliżyli się nawet do czasów jakie osiągali nasi zawodnicy w tamtym roku. Dlaczego nasi jeżdżą teraz wolniej? Bo prawie w ogóle nie trenowali- Tor Poznań zorganizował zaledwie kilka dni treningowych w tym roku, a wyjazdy na treningi za granice przy tegorocznych budżetach odpadały.. Mam nadzieję, że ta deprecjacja polskich zawodników nie wynika z chęci odreagowania swoich słabych wyników na torze Panie Lovtza. Warto przemyśleć co się pisze i zastanowić się trochę nad poziomem obiektywizmu. <br><hr>ja<br>
Szkopek nie jest takim idiotą i wie ze wystarczy dojechać.Chyba ze sie na...doli jak na ostatnich zawodach i bedzie biegał po parku maszyn z kroplówką aby ktos mu ja podlączył i doprowadził do stanu uzywalnosci.:D<br><hr>fan szkopka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/8/2010, 21:45

Komentatorzy napisał(a):Olaf czy to ty? Już wytrzezwiałeś:DDDDDD <br><hr>...<br>
Komentatorzy napisał(a):chyba nie ;-)<br><hr>errr<br>
Tato pozwolił napisać, zdanie mam własne.<br><hr>Stefan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/8/2010, 22:15

Komentatorzy napisał(a):Jestem w szoku, że ktoś może napisać artykuł o tak negatywnym wydźwięku... Skoro właściwie wszystko już wiadomo to znaczy, że właściwie nie ma po co przyjeżdżać do Poznania: brawo Panie Lovtza- dostaje Pan medal za promocję wyścigów w Polsce. Pisanie, że Giabbani nie ma szans odrobić 33 pkt straty to niestety straszna bzdura- wystarczy, że Paweł wywróci się raz w jednym z wyścigów (co znając jego poczynania jest wielce prawdopodobne) i różnica zostanie zniwelowana. Kalab i Jerman "zlali" naszych? Wygrali, ale nie zbliżyli się nawet do czasów jakie osiągali nasi zawodnicy w tamtym roku. Dlaczego nasi jeżdżą teraz wolniej? Bo prawie w ogóle nie trenowali- Tor Poznań zorganizował zaledwie kilka dni treningowych w tym roku, a wyjazdy na treningi za granice przy tegorocznych budżetach odpadały.. Mam nadzieję, że ta deprecjacja polskich zawodników nie wynika z chęci odreagowania swoich słabych wyników na torze Panie Lovtza. Warto przemyśleć co się pisze i zastanowić się trochę nad poziomem obiektywizmu. <br><hr>ja<br>
Komentatorzy napisał(a):Szkopek nie jest takim idiotą i wie ze wystarczy dojechać.Chyba ze sie na...doli jak na ostatnich zawodach i bedzie biegał po parku maszyn z kroplówką aby ktos mu ja podlączył i doprowadził do stanu uzywalnosci.:D<br><hr>fan szkopka<br>
Takie rzeczy w publicznych komentarzach powinno się sobie darować. Obecni widzieli a nieobecni nie mają czego żałować.<br><hr>Ja
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/8/2010, 23:01

Komentatorzy napisał(a):Szkopek dostał baty i nie powinien wymyślać bajek jak na motogenie bo nikt w nie nie uwierzy. Czasem warto przyznać się szczerze do słabości a nie wymyślać cuda.<br><hr>Ja<br>
Szanowny Panie "Ja" !

Zanim zaczniesz negować wynik Pawła,poszukaj info na temat z kim jechał "łeb w łeb" lub wykręć 1m:34sec w wyścigu na torze w Poznaniu.
Każdy kto zna temat WMMP wie ,że pod nieobecność mistrza A.Pawelca ,praktycznie tylko Paweł Szkopek może objechać w Poznaniu Gwena czy A.Meklau`a.
Niedzielny wyścig SBK to esencja tego sportu.
Brawo Paweł!!!<br><hr>G.Cage
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/8/2010, 23:13

Komentatorzy napisał(a):Szkopek dostał baty i nie powinien wymyślać bajek jak na motogenie bo nikt w nie nie uwierzy. Czasem warto przyznać się szczerze do słabości a nie wymyślać cuda.<br><hr>Ja<br>
Komentatorzy napisał(a):Szanowny Panie "Ja" !

Zanim zaczniesz negować wynik Pawła,poszukaj info na temat z kim jechał "łeb w łeb" lub wykręć 1m:34sec w wyścigu na torze w Poznaniu.
Każdy kto zna temat WMMP wie ,że pod nieobecność mistrza A.Pawelca ,praktycznie tylko Paweł Szkopek może objechać w Poznaniu Gwena czy A.Meklau`a.
Niedzielny wyścig SBK to esencja tego sportu.
Brawo Paweł!!!<br><hr>G.Cage<br>
jak to Pawelec mawiał "na mokrym każdy głupi może wygrać". Natomiast na suchym mega koń po Hadze nie wystraczył Pawłowi objechać tych co na nic nie narzekają i leją go jak chcą nawet słabiej przygotowanymi sprzętami i na tych samych oponach. Zrobili go jak nowicjusza i wszystko w temacie. Paweł może ten koń był za słaby ? sprowadź może po Spiesie, tylko jak ten sie też okaże nie wystarczajacy to juz ci tylko po Rossim zostanie :), a później tylko sepuku ...albo beemka bo ponoć one same jeżdżą :)<br><hr>diagnosta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/8/2010, 23:24

jak to nie trenowali ? Buła to Poznaniak i sam go widziałem na imprezach Molika. O czym więc mowa ? Chyba o tym, że te superstocki z zeszłego roku były mocniejsze od supersportów z tego roku ? Myślę, że chłopcom się kalkulatory włączyły i pod nie obecność Foraya chca tytuł Mistrza zgarnąć w sposób ekonomiczny. Panie Szkopek jak to możliwe, że w ubiegłym roku jechał Pan szybciej o 2 sekundy superstockiem niż w tym sezonie supersportem ? Brat już nie dał recepty na swojego sprzęta ? Potwierdza to teorie o dłubniętych sprzętach w ubiegłym roku ! Precz z Superstockami jeśli nikt ich nie kontroluje!!!. Szkoda, że Grandysi nie wystawili nikogo w tej klasie :(<br><hr>diagnosta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/8/2010, 00:01

Zawodnicy!! Czy nie macie wrażenia że ktoś próbuje rozwalić WMMP w poznaniu ? Wydaje mi się że tą osobę każdy niestety zna i jest to pan Jacek. Czytaliście może regulamin na najbliższą rundę? Nie można rozłożyć namiotu dzień wcześniej!? Tzn. możesz ale musisz zapłacić szanownemu klubowi 120zł za to. Ciekawe czy sam prezes przychodzi i pomaga rozłożyć namiot za tą stawkę. A szanowny pan J. nadal brnie w błoto i ze swoimi namiocikami za 1500zł zabiera miejsce na kostce, a co za tym idzie brakuje miejsca (którego i tak jest mało) dla chłopaków którzy muszą stać w błocie w krzakach. Bo pan J. chce zarobić na czymś na czym nie idzie zarobić aż takich pieniędzy.
Mam tylko nadzieję że zawodnicy w przyszłym roku będą mieli jakikolwiek wpływ na to kto zajmie miejsce pana J.M.<br><hr>Farmaceuta
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/8/2010, 06:17

Komentatorzy napisał(a):Zawodnicy!! Czy nie macie wrażenia że ktoś próbuje rozwalić WMMP w poznaniu ? Wydaje mi się że tą osobę każdy niestety zna i jest to pan Jacek. Czytaliście może regulamin na najbliższą rundę? Nie można rozłożyć namiotu dzień wcześniej!? Tzn. możesz ale musisz zapłacić szanownemu klubowi 120zł za to. Ciekawe czy sam prezes przychodzi i pomaga rozłożyć namiot za tą stawkę. A szanowny pan J. nadal brnie w błoto i ze swoimi namiocikami za 1500zł zabiera miejsce na kostce, a co za tym idzie brakuje miejsca (którego i tak jest mało) dla chłopaków którzy muszą stać w błocie w krzakach. Bo pan J. chce zarobić na czymś na czym nie idzie zarobić aż takich pieniędzy.
Mam tylko nadzieję że zawodnicy w przyszłym roku będą mieli jakikolwiek wpływ na to kto zajmie miejsce pana J.M.<br><hr>Farmaceuta<br>
Molik i Wajda to tylko wyrobnicy w rękach prezesa, to raczej jemu zależy skłócić środowisko. Zawodnicy stali w piachu, pseudo boxy puste, a Wajda ze swoimi pupilkami otrzymali jedyny box. Ciekawe czy za niego płacił, bo jakoś nie było go w ofercie. Grandysom nie chce wynajmować toru. Molikowo-Wajdowe imprezy droższe niż Słowacja i bez atmosfery. Raz byłem i więcej nie pojadę, no chyba żeby przeżyć trochę adrenaliny jak mi coś wyjedzie podczas treningu!!! <br><hr>zawiedziony
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Następna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê