Zobacz wÄ…tek - <i>[biblioteka]</i> Wypadek motocyklisty –...
NAS Analytics TAG

[biblioteka] Wypadek motocyklisty –...

Komentarze użytkowników
_________

[biblioteka] Wypadek motocyklisty –...

Postprzez Åšcigacz » 18/3/2009, 15:28

Dyskusja na temat: Wypadek motocyklisty – nieudolny wymiar sprawiedliwoÅ›ci?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wypadek motocyklisty – nieudolny wymiar sprawiedliwoÅ›ci?
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/3/2009, 15:28

Może warszawscy motocykliści zbierzemy się pod sądem tego 30 kwietnia? żeby pokazać naszą solidarność... Pieprzeni puszkarze...<br><hr>Piotrek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/3/2009, 15:37

To tylko w polsce takie rzeczy, niekompetencja ludzka nie zna granic i cierpia tylko na tym niewinni. I prawie zawsze wina jest zrzucona na tego co nie zyje. <br><hr>Pytlak
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/3/2009, 15:43

Dobry artykul. Madrze napisany. Pomysl zebrania sie pod sadem nie jest zly, czemu nie, w sumie moze im wiecej osob tym problem stanie sie widoczniejszy. Mysle, ze to nie jest tak, ze sa to "piprzeni puszkarze". Wiekszosc z nas pewnie tez jezdzi autem. Chodzi przede wszystkim o to by poruszajac sie samochodem, motocyklem czy na wrotkach przede wszystkim MYSLEC. Szlak mnie trafia gdy widze idiotow czy to na 2 czy na 4 kolkach. Ludzi, ktorzy nic nie robia sobie z zycia swojego jak i inncyh uczestnikow drogi. A przykra prawda jest taka, ze nie wiadomo jak z tym walczyc. Wladze buduja fotoradary, ale to nie powstrzyma braku mozgu. Jest genaralnie zle i to bardzo. Jezdzic z kamerka? Nagrywac popisy bezmozgow? Przekazywac material policji? Sam juz nie wiem jak nas chronic.<br><hr>Mariusz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/3/2009, 17:07

Komentatorzy napisał(a):Dobry artykul. Madrze napisany. Pomysl zebrania sie pod sadem nie jest zly, czemu nie, w sumie moze im wiecej osob tym problem stanie sie widoczniejszy. Mysle, ze to nie jest tak, ze sa to "piprzeni puszkarze". Wiekszosc z nas pewnie tez jezdzi autem. Chodzi przede wszystkim o to by poruszajac sie samochodem, motocyklem czy na wrotkach przede wszystkim MYSLEC. Szlak mnie trafia gdy widze idiotow czy to na 2 czy na 4 kolkach. Ludzi, ktorzy nic nie robia sobie z zycia swojego jak i inncyh uczestnikow drogi. A przykra prawda jest taka, ze nie wiadomo jak z tym walczyc. Wladze buduja fotoradary, ale to nie powstrzyma braku mozgu. Jest genaralnie zle i to bardzo. Jezdzic z kamerka? Nagrywac popisy bezmozgow? Przekazywac material policji? Sam juz nie wiem jak nas chronic.<br><hr>Mariusz<br>
tak więc prosił bym o umieszczenie o której godzinie jest rozprawa i w którym sądzie. Jak nas tam będzie kilkuset to może dotrze do ludzi... zawsze można zawiązać czarną wstążke na lewym lusterku...<br><hr>Piotrek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/3/2009, 17:45

Jestem ZA spotkanie pod sadem!<br><hr>Vova
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/3/2009, 18:29

Ale abstrahując od tego konkretnego przypadku, to motocykliści, jako ogół powinni się zastanowić nad swoim zachowaniem na drodze. Niestety jedynie nieznaczna mniejszość stosuje się do przepisów np. o zmianie pasów, wyprzedzaniu, prędkości. I to właśnie ta reszta sprawia, że tyle jest doniesień o wypadkach motocyklistów. To kierowca motocykla, jako ten słabiej chroniony powinien zachować największą ostrożność, bo w razie czego to on najbardziej ucierpi.<br><hr>qrde
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/3/2009, 19:12

dajcie mi namiar na tego s...syna i będzie po sprawie :/<br><hr>radykalny
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/3/2009, 19:42

Komentatorzy napisał(a):Ale abstrahując od tego konkretnego przypadku, to motocykliści, jako ogół powinni się zastanowić nad swoim zachowaniem na drodze. Niestety jedynie nieznaczna mniejszość stosuje się do przepisów np. o zmianie pasów, wyprzedzaniu, prędkości. I to właśnie ta reszta sprawia, że tyle jest doniesień o wypadkach motocyklistów. To kierowca motocykla, jako ten słabiej chroniony powinien zachować największą ostrożność, bo w razie czego to on najbardziej ucierpi.<br><hr>qrde<br>
ty kur........patafianie!!!!!!!!!!!!!!! za taka wypowiedz na zywo dostal bys w morde od razu.... co ty sobie myslis ze jezdzisz samochodem i drogi sa twoje????????? ze my juz nie mamy prawa po nich jezdzic???? tez zdarzyl mi sie wypadek kilka tygodni temu i wlasnie taki cwaniaczek jak ty nie wlaczyl migacza i skrecil z prawego pasa w lewo wpieprzajac sie prosto we mnie, uciekl z miejsca wypadku, samochod jak sie okazalo pozniej nie byl zarejestrowany ani ubezpieczony!!!!!!!! to wlasnie pokazuje jak nas traktujecie,sam jezdze samochodem i wiem jak latwo jest spojrzec w lusterko co kilka sekund, to nie problem ale dla takich jak ty to trudne do zrouzmienia zadanie....lepiej zebym cie na drodze nie spotkal bo z takim podejscie to dlugo bys nie pojezdzi. sam lepiej uwazaj na wieksze samochody bo kiedys przypadkiem ktos po tobie i twoim tico przjedzie vanem i zobaczymy kto wtey bedzie wiekszy!!! a poza tym to strona dla motocyklistow wiec jak nie jestes nim to dowidzenia!!!!!!<br><hr>orzech
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/3/2009, 20:40

Też mnie kiedyś tak chcieli nastraszyć... wyhamowanie do 20 km/h, jazda przy krawędzi drogi... ech nie wiem czemu nie ma psychotestów dla kierowców. Niektórzy myślą, że to serio jest zabawa a potem jest nieszczęście. Walczcie o jak najsurowszy wyrok dla tego kierowcy ! Jestem z Wami !<br><hr>W
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/3/2009, 21:16

Komentatorzy napisał(a):Może warszawscy motocykliści zbierzemy się pod sądem tego 30 kwietnia? żeby pokazać naszą solidarność... Pieprzeni puszkarze...<br><hr>Piotrek<br>
Jestem za, ale chyba w tym terminie jest rozpoczecie sezonu na bemowie, wiec pewnie wiekszosc tam uderzy, zreszta jak cos to proponuje zalozyc temat na forum, bo tutaj to malo kto czyta.<br><hr>Taser
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/3/2009, 21:17

Gdyby na egzaminie były testy na IQ, to na drogach było by mniej debili, w ogóle by nie było... "nastraszyć" ja pier***le, co za debil.
A znając życie dostanie tylko zawiasy. Żeby go sumienie męczyło do samej śmierci.

[*] <br><hr>wojtas
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/3/2009, 11:27

Każdy z nas jeździ także puszką. Nie obrażajmy się nawzajem, tylko starajmy się pokojowa współisnieć na drogach. Takich kierowców, jak ten który zabił Maćka jest niestety wielu. Sam wielokrotnie uciekam na pobocze, ponieważ samochód z naprzeciwka postanowił wyprzedzić, a to że z przeciwka jechał motocykl... Niech spada na pobocze. Wielu kierowców 14 letnich, podrasowanych VW Golfów jest przekonanych, że da radę motocyklowi. Jednak mimo wszystko nie dajmy się prowokować, nie dajmy satysfakcji wariatom za kierownicą. W konkretnej sprawie należy mieć nadzieję, że sąd wyda sprawiedliwy i surowy wyrok.<br><hr>Gnypek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/3/2009, 18:31

Komentatorzy napisał(a):Ale abstrahując od tego konkretnego przypadku, to motocykliści, jako ogół powinni się zastanowić nad swoim zachowaniem na drodze. Niestety jedynie nieznaczna mniejszość stosuje się do przepisów np. o zmianie pasów, wyprzedzaniu, prędkości. I to właśnie ta reszta sprawia, że tyle jest doniesień o wypadkach motocyklistów. To kierowca motocykla, jako ten słabiej chroniony powinien zachować największą ostrożność, bo w razie czego to on najbardziej ucierpi.<br><hr>qrde<br>
Komentatorzy napisał(a):ty kur........patafianie!!!!!!!!!!!!!!! za taka wypowiedz na zywo dostal bys w morde od razu.... co ty sobie myslis ze jezdzisz samochodem i drogi sa twoje????????? ze my juz nie mamy prawa po nich jezdzic???? tez zdarzyl mi sie wypadek kilka tygodni temu i wlasnie taki cwaniaczek jak ty nie wlaczyl migacza i skrecil z prawego pasa w lewo wpieprzajac sie prosto we mnie, uciekl z miejsca wypadku, samochod jak sie okazalo pozniej nie byl zarejestrowany ani ubezpieczony!!!!!!!! to wlasnie pokazuje jak nas traktujecie,sam jezdze samochodem i wiem jak latwo jest spojrzec w lusterko co kilka sekund, to nie problem ale dla takich jak ty to trudne do zrouzmienia zadanie....lepiej zebym cie na drodze nie spotkal bo z takim podejscie to dlugo bys nie pojezdzi. sam lepiej uwazaj na wieksze samochody bo kiedys przypadkiem ktos po tobie i twoim tico przjedzie vanem i zobaczymy kto wtey bedzie wiekszy!!! a poza tym to strona dla motocyklistow wiec jak nie jestes nim to dowidzenia!!!!!!<br><hr>orzech<br>
Sam jesteÅ› PATAFIAN<br><hr>Twoja Stara
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/3/2009, 10:29

"sądzie, toczy się już od 2007. Powoli zbliża się do końca. Ale czy szczęśliwego końca?"
O jaki szczesliwy koniec chodzi?<br><hr>niekum
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/4/2009, 12:17

Komentatorzy napisał(a):Jestem ZA spotkanie pod sadem!<br><hr>Vova<br>
jestes za spotkaniem pod sadem.ok.
ale z kim chcesz sie spotkac?
<br><hr>dd
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/4/2009, 12:58

mam nadzieje ze koles dostanie 25 za zabojstwo i niech swieci przykladem, co grozi puszkarzom ktorzy tylko chca "nastraszyc". chujomozgi.<br><hr>motoona
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/6/2009, 18:09

Witam,
Wie ktoś może jak potoczyła się dalej ta sprawa? Bardzo mnie ciekawi jaki wymiar czeka zabójce, który przyznał się od początku do winy... <br><hr>MakaryBenc
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez ktoss » 15/6/2009, 19:02

Mam nadzieje, ze zabójca dostanie DOŻYWOCIE!!

Mój kolega Miał wypadek motocyklem i ledwo co przeżył.!
Kierowco.! Nie każdy motocyklista jest piratem drogowym, dla niektórych to pasja i hobby!!!!!!!!!!!!!!!!!
ktoss
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 16/6/2009, 11:34

Denerwuje mnie takie skurwysnstwo wszyscy motocyklisci sa gorzej traktowani od innych zarowno na drodze jak i na przyklad w sadzie. Jak sie widzi motor po wypadku to od razu slyszy sie komentarze " Pewno jechal przez miasto 150 km/h" . Nikomu do glowy nie przyjdzie ze moglo byc inaczej ....<br><hr>Anonim
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Następna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości

na górê