Zobacz wÄ…tek - <i>[biblioteka]</i> Wypadek motocyklisty –...
NAS Analytics TAG

[biblioteka] Wypadek motocyklisty –...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 18/7/2009, 13:43

Jak ktos wie jak dalej potoczyła sie ta sprawa niech napisze!!!*** w dupe takim kierowcom!!!!!!!!<br><hr>danonek89
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/8/2009, 20:28

Niedawno kierowca samochodu staranował mój motocykl by dać mi nauczkę( do czego przyznał się przy świadkach). Dostał mandat za niezachowanie należytej odległości podczas wyprzedzania (nie miał w tym miejscu fizycznej możliwości wyprzedzenia ).Złozyłem doniesienie o popełnieniu przestępstwa usiłowania zabójstwa i czekam na reakcję prokuratury.
Niestety nie robię sobie większej nadzieji znając ułomnośc naszego wymiaru sprawiedliwości.
Motocykliści sa na zgóry przegranej pozycji !!!!!<br><hr>wolfsten
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/8/2009, 09:07

Komentatorzy napisał(a):Mam nadzieje, ze zabójca dostanie DOŻYWOCIE!! Mój kolega Miał wypadek motocyklem i ledwo co przeżył.! Kierowco.! Nie każdy motocyklista jest piratem drogowym, dla niektórych to pasja i hobby!!!!!!!!!!!!!!!!! <br><hr>ktoss<br>
nie wyobrażam sobie motocyklisty jadącego sportową maszyną 90 km/h. Wiem bo sam za młodu jeździłem i nie da się bo szkodzi dla silnika. Reasumując nie da się jeździć nie będąc piratem drogowym (nie dotyczy jawek skuterków i innych motoropodobnych)<br><hr>dawny motocyklista
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/10/2009, 19:43

Jeżeli miałeś wypadek, ucierpiałeś na zdrowiu, nie wiesz jak zawalczyć o swoje, napisz do mnie! Pomogę. Od 8 lat jestem motocyklistą i wiem jak jest na drogach. Każdego dnia walczę o życie jadąc do pracy.
Od niedawna pracuje w firmie która zajmuje się odzyskiwaniem ubezpieczeń z tytułu być poszkodowanym w wypadku.

mail: solo64s@wp.pl

Pozdrawiam Solo
<a href="http://www.grupa-poludnie.info" target="blank" class="link">www.grupa-poludnie.info</a>
<br><hr>gdy miałeś wypadek... pomogę
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/10/2009, 19:54

Komentatorzy napisał(a):Jeżeli miałeś wypadek, ucierpiałeś na zdrowiu, nie wiesz jak zawalczyć o swoje, napisz do mnie! Pomogę. Od 8 lat jestem motocyklistą i wiem jak jest na drogach. Każdego dnia walczę o życie jadąc do pracy.
Od niedawna pracuje w firmie która zajmuje się odzyskiwaniem ubezpieczeń z tytułu być poszkodowanym w wypadku.

Pozdrawiam Solo
<a href="http://www.grupa-poludnie.info" target="blank" class="link">www.grupa-poludnie.info</a>
<br><hr>gdy miałeś wypadek... pomogę<br>
Witam,

niedawno sama miałam wypadek i słyszałam o firmach, które zajmują się taką pomocą. Na czym dokładnie to polega?<br><hr>Mel
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/10/2009, 19:54

Komentatorzy napisał(a):Jeżeli miałeś wypadek, ucierpiałeś na zdrowiu, nie wiesz jak zawalczyć o swoje, napisz do mnie! Pomogę. Od 8 lat jestem motocyklistą i wiem jak jest na drogach. Każdego dnia walczę o życie jadąc do pracy.

Pozdrawiam Solo
Witam,

niedawno sama miałam wypadek i słyszałam o firmach, które zajmują się taką pomocą. Na czym dokładnie to polega?<br><hr>Mel
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/10/2009, 20:53

Pozdrawiam Solo
Komentatorzy napisał(a):Witam,

niedawno sama miałam wypadek i słyszałam o firmach, które zajmują się taką pomocą. Na czym dokładnie to polega?<br><hr>Mel<br>
Każdemu poszkodowanemu należy się odszkodowanie z tytułu poniesionych strat na zdrowiu oraz za wycierpiany ból. Także za brak możliwości wykonywania zawodu.
Napisz maila, opisz mi swój wypadek a ja Ci powiem co można w tej sparwie zrobić
pozdrawiam
Solo

solo64s@wp.pl<br><hr>Solo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/11/2009, 19:00

Komentatorzy napisał(a):Mam nadzieje, ze zabójca dostanie DOŻYWOCIE!! Mój kolega Miał wypadek motocyklem i ledwo co przeżył.! Kierowco.! Nie każdy motocyklista jest piratem drogowym, dla niektórych to pasja i hobby!!!!!!!!!!!!!!!!! <br><hr>ktoss<br>
Dziś zapadł wyrok, dostał rok w zawieszeniu na trzy lata i 180zł grzywny, kpina! <br><hr>ero
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez maciekd13 » 1/6/2010, 16:57

2010. Nadal pamiętam o Maćku[*] i o tym skurwlu co się tak łatwo wywinął...!
maciekd13
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê