[Aktualności] Top Gear - groźny wypadek Richarda...
Powinni mieć forum na tej swojej stronie to nie musieliby szukać takich wypowiedzi na forach, których jest dość dużo. Można zawsze próbować coś do nich podesłać, żeby to uwzględnili.
- suzuka gsxf
- Świeżak
chyba prościej by było zaproponować im stworzenie forum na ich stronie, tak jak napisałeś.suzuka gsxf napisał(a):Powinni mieć forum na tej swojej stronie to nie musieliby szukać takich wypowiedzi na forach, których jest dość dużo. Można zawsze próbować coś do nich podesłać, żeby to uwzględnili.
podejrzewam że dużo ludzi by się wypowaiadało a takie forum to kopalnia wiedzy i coś jak darmowe badania rynku

-
giuseppe - Świeżak
pewnie wystarczy im jak otworzą co rano skrzynkę mailową - można się tylko domyślać ile tego mogą dostawać codziennie od fanów gazetyWesly napisał(a):I nie musieli by "szperać" po forach w poszukiwaniu opinii...o ile to wogóle robią...

-
giuseppe - Świeżak
No to kto wysyła maila? Fanów gazeta ma na pewno, ale wydaje mi się że na razie to więcej jakiś sceptyków niż entuzjastów, ale po kilku numerach, kto wie.
- suzuka gsxf
- Świeżak
No cena to raczej dla każdego była zaskoczenie, w pozytywnym tego słowa znaczeniu, artykuły i materiał to już kwestia gustu i zapotrzebowania, ja na razie to kupiłem głownie dla poczytania innego stylu pisania, który dotychczas katował nas w każdej innej gazecie o motoryzacji.
- suzuka gsxf
- Świeżak
i bardzo dobrze, przynajmniej nie ma monotonii w prasieWesly napisał(a):No fakt styl mają rzeczywiście odmienny

-
giuseppe - Świeżak
No proszę, kolega zabezpieczony, a ja jak mnie jednak naleci na zakup 2 numeru będę musiał go wypatrywać w którymś z kiosków:)
- suzuka gsxf
- Świeżak
i że tak powiem ja pier.... był już listonosz i gazety nie przyniósł, w dziale prenumeraty twierdzą że wysłali już w ponidziałek. nigdy nie byłem przekonany co do terminowaości poczty ale dziś się poważnie wkurzyłem :/suzuka gsxf napisał(a):No proszę, kolega zabezpieczony, a ja jak mnie jednak naleci na zakup 2 numeru będę musiał go wypatrywać w którymś z kiosków:)
-
giuseppe - Świeżak
No to rzeczywiście można się zdenerwować, pocieszę Cię że ja nie mam prenumeraty i w kiosku też nie dostałem, jutro będę twardo szukał.
- suzuka gsxf
- Świeżak
fakt, ja mam przynajmniej tą pewność (a przynajmniej nadzieję) że w końcu nowy nr TG zagości w mym domusuzuka gsxf napisał(a):No to rzeczywiście można się zdenerwować, pocieszę Cię że ja nie mam prenumeraty i w kiosku też nie dostałem, jutro będę twardo szukał.

-
giuseppe - Świeżak
Giuseppe, to jeszcze nie dotarła do Ciebie? ja niestety też jeszcze nie znalazłem, ale jutro ruszam w miasto, bo z moim tempem czytania to nie zdąże, przed kolejnym wydaniem, ciekawi mnie już czy lepsze artykuły są. Wesly, zdaj krótką relację.
- suzuka gsxf
- Świeżak
Ja to mam fart, pytałem poraz kolejny w moim kiosku i babka powiedziała że dowieźli jej i przed chwilą ktoś wziął ostatni egzemplarz, jutro mam przegląd wszystkich kiosków, bo z tego co mówicie numer 2 jest lepszy, więc muszę go znaleźć.
- suzuka gsxf
- Świeżak
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości