[Aktualności] Top Gear - groźny wypadek Richarda...
tak prędkość była w granicach 5 stówek, ładnie. Gdyby jednak coś mu się stało, to nie widziałbym dalej tego programu w takiej samej formie.
- suzuka gsxf
- Świeżak
clarckson i may też nie widzieli. z tego co pamiętam po wypadku wstrzymano nagrywanie kolejnych odcinków. clarkson mówił w jakimś wywiadzie że gdyby hammonda zabrakło to zrezygnowaliby z Top Gear'a. ciekawe co by na to powiedziało BBC ale bez tych prowadzących program chyba nie miał by racji bytu...suzuka gsxf napisał(a):tak prędkość była w granicach 5 stówek, ładnie. Gdyby jednak coś mu się stało, to nie widziałbym dalej tego programu w takiej samej formie.
-
giuseppe - Świeżak
Myślę że i BBC nie miałoby wiele do powiedzenia, za granicą to prowadzący mają coś do powiedzenia a u nas poprostu prowadzą program i nie oni decydują czy ma być i w jakiej formie:)
Szkoda że u nas nie można będzie nowych odcinków obejrzeć:/ dobrze że chociaż gazeta ma się wkońcu pojawić w kioskach.
Szkoda że u nas nie można będzie nowych odcinków obejrzeć:/ dobrze że chociaż gazeta ma się wkońcu pojawić w kioskach.
- suzuka gsxf
- Świeżak
A jaki to program i gdzie prowadzi Zientarski? Czy to młody czy stary, to jakoś ciężko mi uwierzyć w sponton w ich wydaniu:) szczególnie jak w każdej tv i na necie wskakują mi ich gęby z reklamą OC.
- suzuka gsxf
- Świeżak
w sumie Vmax trzyma jakiś tam poziom ale to jednak nie ta liga... chociaż plus mu się należy za to że program nie powiela standardowych schematów jak w pozostałych programach motoWesly napisał(a):Achhhh te pup upy......mnie też wkurzają :/... Chodziło mi o młodego i Vmaxa....
-
giuseppe - Świeżak
Przyznam się że widziałem, ale nie bardzo mi utkwił w pamięci. Kiedyś zawsze oglądałem na dwójce program motoryzacyjny, to było pewnie ponad 10 lat wstecz, prowadził taki siwy redaktor ma współ z jeszcze jednym brunetem, nieco młodszym:) teraz już nie ma tego typu programów, może JazdaPolska trochę zalatuje takim starociem, ale ogólnie wszystko to miernota.
- suzuka gsxf
- Świeżak
O widzisz, nigdy bym sobie sam nie przypomniał:/ mimo że program testował auta to miał coś w sobie i te dwa głosy, naprawdę miło wspominam.
- suzuka gsxf
- Świeżak
No na ówczesne czasy to byli przodownicy, poza tym nie zasypywano nas zbyt wielką liczbą takich programów. Powiedz gdzie można ten program obejrzeć?
- suzuka gsxf
- Świeżak
ściągnij sobie z netusuzuka gsxf napisał(a):No na ówczesne czasy to byli przodownicy, poza tym nie zasypywano nas zbyt wielką liczbą takich programów. Powiedz gdzie można ten program obejrzeć?

-
giuseppe - Świeżak
No poszukam gdzieś archiwalnych odcinków, co do gazet, to wkońcu pojawił się oczekiwany TG więc najbliższy miesiąc będę odświeżał szare komórki:)
- suzuka gsxf
- Świeżak
a jak Wam się podoba polski TG ? mnie rozwalił Frankowski już na wstępie, przytaczając rosyjskie przysłowie o wódcesuzuka gsxf napisał(a):No poszukam gdzieś archiwalnych odcinków, co do gazet, to wkońcu pojawił się oczekiwany TG więc najbliższy miesiąc będę odświeżał szare komórki:)

-
giuseppe - Świeżak
fakt, całek wódki świata nie wypijesz, ale próbować trzeba;p Piotr pasuje do tego magazynu, jego styl niewiele różni się od np Klaksona, z tą różnicą że potrafi przytoczyć również rosyjskie przysłowie:) idę czytać:)
- suzuka gsxf
- Świeżak
heheh no jeśli chodzi o styl isania to myślę że zpowodzeniem mógłby startować na prowadzącego Top Gearsuzuka gsxf napisał(a):fakt, całek wódki świata nie wypijesz, ale próbować trzeba;p Piotr pasuje do tego magazynu, jego styl niewiele różni się od np Klaksona, z tą różnicą że potrafi przytoczyć również rosyjskie przysłowie:) idę czytać:)
-
giuseppe - Świeżak
- suzuka gsxf
- Świeżak
o to chyba można się zbytnio nie martwić - jak będzie tak samo dobry jak kiedyś w MotoMagazynie to będzie gitsuzuka gsxf napisał(a):Kto wie, na razie jednak wolałbym żeby dobrze prowadził nasze wydanie papierowe:)

-
giuseppe - Świeżak
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości