[Honda] CBR 900RR Fireblade
witam czemu modele wtryskowe rocznikio 00do01 jest z nimi ciezko?interesuje mnie wlansie929 i chcialem prosic o najwiecej uwag o tym modelu z rory dziekuje<br><hr>marcinKomentatorzy napisał(a):czesc wszystkim zastanawiam sie nad kupnem fireblade czy moze ktos mi doradzic jaki rodzaj i rocznik najlepiej kupic intresuje mnie rok od 98 do 02.pozdrawiam dzieki<br><hr>kamyk<br>Komentatorzy napisał(a):Kup gazniki od 2000 są na wtrysku i z nimi jest ciężko<br><hr>GEZI<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam. Jeżdzę sc33 z 96 roku, spalanie oscyluje w granicach 5 litrów na 100. Największy mój pomiar miałem 5,6 l/100. Obecnie spalanie wzrosło mi o litr ale to jest pewnie kwestia ustawienia gaźników, bo 2 sezony nie były ustawiane.<br><hr>chanbordKomentatorzy napisał(a):Witam. A sprawdzaliscie moze jakie w praktyce jest spalanie? Mam sc33 '99 i przy w miare spokojnej jezdzie(do 200 i b.rzadko na czerwone pole) pali 8 L+, wydaje mi sie ze to troche za duzo. Dodam jeszcze ze jezdze w miescie i troche poza (dojazdy do pracy). Nie wiecie co to moze byc? z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam<br><hr>900rr<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
CBR Fireblade 900rr
Siema.
Mam bladego 92r. sc28 i padł silnik.Mam pytanko-
Czy będzie pasował od sc 33 97r.
Mam bladego 92r. sc28 i padł silnik.Mam pytanko-
Czy będzie pasował od sc 33 97r.
- Robertbolo
- Świeżak
Bedzie pasował na 100%.Widziałem juz takie składaki i nie ma z niczym problemów.<br><hr>BUZKA(www.motobracia.pl)Komentatorzy napisał(a): Siema. Mam bladego 92r. sc28 i padł silnik.Mam pytanko- Czy będzie pasował od sc 33 97r.<br><hr>Robertbolo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam wszystkich! Mam pytanie, ponieważ jestem na etapie kupna
motoru i nie mogę się zdecydować. Będę dysponował kwotą około 15 000 zł i zastanawiam się czy lepsza byłą by cbr 900rr czy może gsx-r 750 SRAD ??? co o tym sądzicie? Dodam że do tej pory moje przygody z motocyklami były raczej sporadyczne ale nie chce zaczynać od niczego mniejszego gdyż uważam że nauczyć się moge również takiej maszynce:) Pozdrawiam.<br><hr>Kupujący
motoru i nie mogę się zdecydować. Będę dysponował kwotą około 15 000 zł i zastanawiam się czy lepsza byłą by cbr 900rr czy może gsx-r 750 SRAD ??? co o tym sądzicie? Dodam że do tej pory moje przygody z motocyklami były raczej sporadyczne ale nie chce zaczynać od niczego mniejszego gdyż uważam że nauczyć się moge również takiej maszynce:) Pozdrawiam.<br><hr>Kupujący
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam mam pytanie zastanawiam sie nad kupnem moto ,zastanawiam sie na kupnem cbr sc 33 99 r.i yamachy r1 99 r,prosze o opinie na temat tych moto,słyszalem ze w r1 problem jest z skrzynia.Wczesniej jedzilem cbr 600 F3.<br><hr>Lisu
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam wszystkich miłośników fireblady,posiadam cbr sc 33 99r,hm napisze ze to zaje......... moto,zwracam sie z pytaniem i prosbą potrzebuje adresy warsztatów z okolic Wrocławia,zeby przejżał moto napewno trzeba wyregulowac gazniki,czytałem o serwisie Hondy we Wrocku są rożne opninie, z góry dziekuje za namiary na solidne warsztaty.<br><hr>Jaco
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
<a href="http://www.fireblade.pl" target="blank" class="link">http://www.fireblade.pl</a>/<br><hr>plisiuKomentatorzy napisał(a):witam! jestem szczesliwym posiadaczem rr z98 i ze mna(108kg)poleciala bezproblemu 280km/h ma tylko tlumik streetfighter pozatym seria:) jestem bardzo zadowolony z jej posiadania i polecam kazdemu kto szuka niezawodnego oszczednego moto:) www.motobracia.pl<br><hr>tomek<br>Komentatorzy napisał(a):Siema!!!
Masz może jakieś adresy o cbr 900 rr??
JakieÅ› kluby albo coÅ›??
Bede wdzięczny!!<br><hr>Blady (REPSOL)<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam ja bym brał hondę zywotny silnik i wygodna sylwetka do jazdy,no i honda to honda sam mam sc 33 1999r.takze polecam,przy kupnie uważaj an handlarzy bo można kupić składaka.<br><hr>ścigKomentatorzy napisał(a):Witam wszystkich! Mam pytanie, ponieważ jestem na etapie kupna
motoru i nie mogę się zdecydować. Będę dysponował kwotą około 15 000 zł i zastanawiam się czy lepsza byłą by cbr 900rr czy może gsx-r 750 SRAD ??? co o tym sądzicie? Dodam że do tej pory moje przygody z motocyklami były raczej sporadyczne ale nie chce zaczynać od niczego mniejszego gdyż uważam że nauczyć się moge również takiej maszynce:) Pozdrawiam.<br><hr>Kupujący<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dzięki wielkie i pozdrawiam<br><hr>kupującyKomentatorzy napisał(a):Witam wszystkich! Mam pytanie, ponieważ jestem na etapie kupna
motoru i nie mogę się zdecydować. Będę dysponował kwotą około 15 000 zł i zastanawiam się czy lepsza byłą by cbr 900rr czy może gsx-r 750 SRAD ??? co o tym sądzicie? Dodam że do tej pory moje przygody z motocyklami były raczej sporadyczne ale nie chce zaczynać od niczego mniejszego gdyż uważam że nauczyć się moge również takiej maszynce:) Pozdrawiam.<br><hr>Kupujący<br>Komentatorzy napisał(a):Witam ja bym brał hondę zywotny silnik i wygodna sylwetka do jazdy,no i honda to honda sam mam sc 33 1999r.takze polecam,przy kupnie uważaj an handlarzy bo można kupić składaka.<br><hr>ścig<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dzien dobry mam pytanie moglby ktos mi pomoc.W moim motorze niema czaski pekla w zlych okolicznosciach i szukam teraz baaaaaaaaaaardzo taniego takiego samego badz moze ktos poradzi cos zeby to jakos wygladalo i swiecilo z gory dzieki mam honde cbr900rr <br><hr>Tajemniczy mKomentatorzy napisał(a):Jezdze baladym, jestem bardzo zadowolony z tej maszyny jak dla mnie to jest to czego szukalem polecam ja wszystkim, ktorzy chca dobrze poszalec.silnik trwaly i bardzo elastyczny chodzi milo i przyjemnie. pozdrawiam<br><hr>adam<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam. Mam takie samo cacko. Dobry i profesjonalny serwis jest we wrocku na rakowej. to jest za merceresem w prawoi po 150m jest serwis. mają wszystko - pełen profesjonalizm.Komentatorzy napisał(a):Witam wszystkich miłośników fireblady,posiadam cbr sc 33 99r,hm napisze ze to zaje......... moto,zwracam sie z pytaniem i prosbą potrzebuje adresy warsztatów z okolic Wrocławia,zeby przejżał moto napewno trzeba wyregulowac gazniki,czytałem o serwisie Hondy we Wrocku są rożne opninie, z góry dziekuje za namiary na solidne warsztaty.<br><hr>Jaco<br>
Pozdrawiam -blady-Trzebnica<br><hr>Pozdrawiam -blady-Trzebnica
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam własnie zakupiłem to cudo z 98 roku z Włoch:) mimo 5 włascicieli i przebiegu 45 tys. to jest piekny motocykl. Moc to ma wielka i od 1 do 3 biegu trzeba uważac zeby nie podnieść przedniego koła do góry, ja juz tak miałem:) wszystko jest oki ale troszke pływa na wolnych obrotach. jest to moj 3 motocykl , poprzednie były turystyczne wiec szok dla mnie jest ogromny, moc i lekkosc tego motocykla jest PIEKNA.pozdrawiam<br><hr>gajduśKomentatorzy napisał(a):Witam wszystkich miłośników fireblady,posiadam cbr sc 33 99r,hm napisze ze to zaje......... moto,zwracam sie z pytaniem i prosbą potrzebuje adresy warsztatów z okolic Wrocławia,zeby przejżał moto napewno trzeba wyregulowac gazniki,czytałem o serwisie Hondy we Wrocku są rożne opninie, z góry dziekuje za namiary na solidne warsztaty.<br><hr>Jaco<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam,
Do niedawna jeździłem CBR sc28 z `95 roku. Od tygodnia jestem w posiadaniu CBR 929 z 2000 roku. Jeśli chodzi o poprzedni sprzęt, to ujeżdżałem go przez dwa sezony i bardzo mi odpowiadał. Nie sprawiał żadnych problemów w czasie jazdy. Tylko zwykłe wymiany eksploatacyjne. Obecny sprzęt mam zbyt krótko by coś o nim powiedzieć. Po pierwszych przejazdżkach mogę powiedzieć, że odczuwalna jest redukcja masy (18 kg mniej!). Bardzo łatwo i lekko się prowadzi, do tego jest wygodniejszy, nie mówiąc już o tym że mocniejszy. Poza tym zauwazalna różnica w pracy skrzyni biegów - bardziej przecyzyjna i cicha, oraz hamulce - żyleta. Więcej będe mógł powiedzieć w sezonie, kiedy to juz nawinę trochę km. Na chwilę obecną sprzęt bardzo mi się podoba i cholernie cieszy. To jednak prawda, że w każdym facecie zostaje coś z dziecka, tylko zabawki rosną. Pozdro
Do niedawna jeździłem CBR sc28 z `95 roku. Od tygodnia jestem w posiadaniu CBR 929 z 2000 roku. Jeśli chodzi o poprzedni sprzęt, to ujeżdżałem go przez dwa sezony i bardzo mi odpowiadał. Nie sprawiał żadnych problemów w czasie jazdy. Tylko zwykłe wymiany eksploatacyjne. Obecny sprzęt mam zbyt krótko by coś o nim powiedzieć. Po pierwszych przejazdżkach mogę powiedzieć, że odczuwalna jest redukcja masy (18 kg mniej!). Bardzo łatwo i lekko się prowadzi, do tego jest wygodniejszy, nie mówiąc już o tym że mocniejszy. Poza tym zauwazalna różnica w pracy skrzyni biegów - bardziej przecyzyjna i cicha, oraz hamulce - żyleta. Więcej będe mógł powiedzieć w sezonie, kiedy to juz nawinę trochę km. Na chwilę obecną sprzęt bardzo mi się podoba i cholernie cieszy. To jednak prawda, że w każdym facecie zostaje coś z dziecka, tylko zabawki rosną. Pozdro
-
Krzycho-cbr - Świeżak
witam wszystkich mam problem z czaszka przy opadaniu z kapcia peka mi czasza nad lampą co zrobic aby niepekała pomóżcie bo ja juz niewiem co zrobic pozdrawiam <br><hr>Arek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam kupiłem sc33 i mam problem kleje już 3 razy czasze pęka mi nad lampą jakspadam z jednego kola jak to poprzerabiac aby nieppękało pozdrawiamKomentatorzy napisał(a):tez mi zjadło panewke,tylko mi od latania na gumie....,pozdrawiam<br><hr>mario<br>
<br><hr>a
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Skladak CBR 900
Witam,mam CBR 900 sc33 rok 1996, mam rozwalone moto, chcial bym kupic do niego Czasze, lampy,boczki srodkowe, tylne, ramke na swiatlo tylne z rocznika 1998-1999, Niby to ten sam motor rozniacy sie tymi plastikami i lampami, I Wlasnie sie pytam Czy na 1000% beda te Czesci pasowaly? I ile mniej wiecej wyniesie mnie taka operacja(mowiac o czesciach uzywanych) Prosil bym o odpowiedz na Maila jwayler@wp.pl Z Gory THX 

- Bonifacy
- Świeżak
nie chcialbyś może sprzedać tej rozwalonej cbr 900 z 96r ?? Jbc odp na wojwach@wp.pl <br><hr>WachuKomentatorzy napisał(a):Witam,mam CBR 900 sc33 rok 1996, mam rozwalone moto, chcial bym kupic do niego Czasze, lampy,boczki srodkowe, tylne, ramke na swiatlo tylne z rocznika 1998-1999, Niby to ten sam motor rozniacy sie tymi plastikami i lampami, I Wlasnie sie pytam Czy na 1000% beda te Czesci pasowaly? I ile mniej wiecej wyniesie mnie taka operacja(mowiac o czesciach uzywanych) Prosil bym o odpowiedz na Maila jwayler@wp.pl Z Gory THX<br><hr>Bonifacy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam czy ktos wie jak powinna wygladac przednia opona do cbr900rr 95rok bo moja ma krztalt stozka i nie wiem czy powinna tak wygladac?<br><hr>krzysiek_zs6
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości