Kredyty?
Pulsar, calkiem niezle, gdzie znalazles taki hit?
Wesly, ja uwazam ze to dobry znak ze zaczynamy kupowac nowsze auta i motory. korzysci sa niewyobrazalne, poczawszy od tanszego kredytu, skonczywszy na niezbyt czestych wizytach w serwisie:)
Wesly, ja uwazam ze to dobry znak ze zaczynamy kupowac nowsze auta i motory. korzysci sa niewyobrazalne, poczawszy od tanszego kredytu, skonczywszy na niezbyt czestych wizytach w serwisie:)
- suzuka gsxf
- Świeżak
- suzuka gsxf
- Świeżak
hehe cos w tym jest.Pulsar napisał(a):Raczej tak, właśnie o taki kredyt mi chodziło żebym nie musiał kombinować na ubezpieczenie jeszcze, więc idealnie w sumie się ułożyło...
pamietam jak kilka lat temu kupilem pierwszego ogara za ostatnie pieniadze i bez oc jezdzilem bo juz nie starczylo a ojciec nie chcial dolozyc bo nie byl z tego zakupu zbyt zadowolony
zreszta ostatnio tez mi nie chcial pozyczyc kaski jak powiedzialem ze na motor potrzebuje bo ma teorie ze wszyscy motocyklisci to dawcy narzadow i on nie bedzie mi pomagal w glupocie

-
giuseppe - Świeżak
Ta historia u mnie jest jak przez kalke!! To samo... Ojciec czepiał się strasznie, nie kuma zajawki... choć ma brata, który do tej pory śmiga a ma 50 lat ponad...
A jak sobie poradziłeś z tym brałeś kredyt, pewnie gotówkowy nie? One są bez sensu... jak są samochodowe/motorowe
A jak sobie poradziłeś z tym brałeś kredyt, pewnie gotówkowy nie? One są bez sensu... jak są samochodowe/motorowe
- Pulsar
- Świeżak
suzuka gsxf napisał(a):Pulsar, calkiem niezle, gdzie znalazles taki hit?
Dokładnie koniec ze szrotem rozpadającym się na drogach...przecież to największa porażka nasza...staliśmy się szrotem europy...szczęście że już się powoli z tego otrząsamy...To też po części zasługa banków...i lepszej koniunktury...możemy zarabiać...mieć w miarę stabilną sytuację...wziąść kredyt i kupić wymarzone 2 lub 4 kółka...może 2-5 letnie a nie 15

- Wesly
- Świeżak
Dokładnie!! Tylko czemu użytkownicy tego forum tak uważają, a nie cały kraj... nieświadomość ludzi, że takie coś jak kredyt samochodowy istnieje jest olbrzymia, nie mówiąć już, że jest on tańszy od np. kredytu gotówkowego... nooo i ta świadomość, że Kredyt to coś złego ehh <sorka, za refleksje... musiałem>
- Pulsar
- Świeżak
ilosc osob na tym i na innych forach pokazuje ze swiadomosc ludzi na temat kredytow jest juz na zadowalajacym poziomie, ja sam uzyskuje wiele informacji o ktorych wczesniej nie mialem bladego pojecia i sam zdecyduje sie chyba na kredyt bo raczej nie wytrzasne kilkunastu tysiecy z niewiadomego zrodla.
- suzuka gsxf
- Świeżak
Ja mam na kilka artykółów typu AGD RTV w domu, choć hm powiedzmy mam gotówkę na ich spłatę, ale wolę trochę tym poobracać, w końcu pieniądz robi pieniądz, oczywiście nie licze działalności gospodarczej, którą prowadzę i tu również będzie kredyt teraz, samochodowy... No i motor
)) choć są obiekcje w rodzinie

- Pulsar
- Świeżak
Wesly, przeciez nie dostaniesz kredytu na rozkrecenie interesu jak nie spelnisz wielu warunkow, a po drugie pozniej jestes caly czas na podsluchu:)
http://www.nakredyt.pl/prosto-z-banku/k ... -bank.html
na temat samochodowego i nie tylko:)
http://www.nakredyt.pl/prosto-z-banku/k ... -bank.html
na temat samochodowego i nie tylko:)
- suzuka gsxf
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości