Przystanek Woodstock
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Przystanek Woodstock
Nie wiem jak wy, ale ja bardzo lubię słuchać muzyki. Niestety nie dałem rady pojechać na przystanek woodstock ale onet miał super pomysł.
Leci na żywo, troche zacina ale mam nadzieje, że to zrobią.
http://muzyka.onet.pl/woodstock/
Jak dla mnie najlepsza impreza muzyczna. Polecam pooglądajcie sobie i posłuchajcie bo naprawdę super grają. Może ktoś się wybiera osobiście?
Leci na żywo, troche zacina ale mam nadzieje, że to zrobią.
http://muzyka.onet.pl/woodstock/
Jak dla mnie najlepsza impreza muzyczna. Polecam pooglądajcie sobie i posłuchajcie bo naprawdę super grają. Może ktoś się wybiera osobiście?
"...cztery kola poruszają ciało, dwa poruszają dusze..."
- kreska
- Świeżak
Dobry pomysł z tą transmisją na żywo
Dla miłosnikow tej muzyki ktorzy niemogli dotrzec napewno fajna sprawa
Pozdrawiam
Ps. Takie transmisje przydalby sie z roznych imprez motocyklowych
A Ron by nakręcał

Ps. Takie transmisje przydalby sie z roznych imprez motocyklowych

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
Nie jestem miłośnikiem takiej muzyki, jednak bylem 3, czy 4 lata temu i bylo naprawde gruubo. Moge polecic kazdemu...
-
Dominik_YZF - Bywalec
Dominik_YZF napisał(a):Nie jestem miłośnikiem takiej muzyki, jednak bylem 3, czy 4 lata temu i bylo naprawde gruubo. Moge polecic kazdemu...
Ja tam też nie jestem miłośnikiem takiej muzyki, choć czasami fajne mniej znane zespoły występują i mają bardzo dobre piosenki

"...cztery kola poruszają ciało, dwa poruszają dusze..."
- kreska
- Świeżak
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
-
turboponczek - MEGA TROLL
chociąż mam niedaleko zarówno do Kostrzynia, jak i do wcześniejszych miejsc woodstocku -Żary
To jakoś wcale się tam nie wybieram. To nie jest żadna kulturalna impreza...
To jakoś wcale się tam nie wybieram. To nie jest żadna kulturalna impreza...
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Może lepiej niech sie nie wypowiadają osoby, które tam nie były.
Impreza jest niesamowita, sporo motocykli. W Kostrzyniu i tak jest lepiej niż jak był w Żarach.
generalnie niesamowita muzyka, atmosfera, której nie mogą zepsuć takie epizody jak żebranie itp.
Polecam każdemu, kto ma choć trochę jaj
Impreza jest niesamowita, sporo motocykli. W Kostrzyniu i tak jest lepiej niż jak był w Żarach.
generalnie niesamowita muzyka, atmosfera, której nie mogą zepsuć takie epizody jak żebranie itp.
Polecam każdemu, kto ma choć trochę jaj
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Pokazywali wiadomościach,że jeden wypad z pociągu, i jak kręcili to weszli do wagonu a tam smarkacze śpiący na stoliku puszki z piwa się waliły .... masakra do tego niektórzy ten wygląd... nie jestem osobą oceniająca po wyglądzie,ale po takim z kolczykami panku co z gołą klatą i piwem chodzi.. to raczej miłego charakteru mieć nie będzie.
Edit: nie byłem i nie mam zamiaru, aczkolwiek fakt nie mogę mówić jak tam jest,ale to co widze to nie ciekawie.
Edit: nie byłem i nie mam zamiaru, aczkolwiek fakt nie mogę mówić jak tam jest,ale to co widze to nie ciekawie.
- WhiteArmy00
- Świeżak
hahahahaha fakt, że wspomniałem tylko o niepozytywnych opiniach, były też ludzi z klimatów, którzy chwalili sobie itp, jak ktoś chce to niech jedzie i się bawi zajebiście. Mnie, no dobra miałem nie psuć smaku, mnie nie przekonały pewne historie.
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
-
turboponczek - MEGA TROLL
Ja pier.. jedźcie tam i dopiero sie wypowiadajcie. Niektorzy są gorsi od Rydzyka. Ja tez wole imprezy typu Sunrise, albo Beach Party, ale wszystkiego trzeba spróbowac. Jest wiele imprez z muzyka techno, na której ludzie sie nawala i zaraz są jakies bojki, a tam nic. Wszyscy nawaleni jak dzwony ,a przyjazna atmosfera.
Ps. Spadam na Beach Party
Ps. Spadam na Beach Party

-
Dominik_YZF - Bywalec
eee.... gadacie glupoty... a co ma wyglad czy jak ktos jest ostrzyzony... jak was jakas babcia zobaczy na miescie w pelnym rynsztunku na ryczacym moto, to tez pewnie sobie mysli ze jakis diabel wcielony...
ja zawsze chce sie wybrac, ale jakos nigdy nie wychodzi... ale takiej muzyki jak jest na woodstocku slucham jak najbardziej... a jest tam ogromny przekroj muzyki, no moze pomijajac pop ktory tlocza w kazdym radiu
ja zawsze chce sie wybrac, ale jakos nigdy nie wychodzi... ale takiej muzyki jak jest na woodstocku slucham jak najbardziej... a jest tam ogromny przekroj muzyki, no moze pomijajac pop ktory tlocza w kazdym radiu
przyczajony tygrys, ukryty smok... zielony smok... Kawasaki

-
Ryba - Świeżak
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości