Przystanek Woodstock
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Spazz tu sie kleka i ziewa ,a nie przeprasza
Co do Woodstocku ,to dla mnie jednak zbytni hardcore
wole jakies juwenalia ,albo mniejsze koncerty w plenerze uehehe xD

Co do Woodstocku ,to dla mnie jednak zbytni hardcore

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
na tej imprezie bardziej chodzi o naćpanie się, zaliczenie kogoś lub czegoś niż na słuchaniu muzyki.większość osób, które tam jadą to oszołomy. TO JEST MOJE ZDANIE NA TEN TEMAT, JEŚLI SIĘ KOMUŚ NIE PODOBA TO WYJEBA*E W TO rotfl 

brak motywacji do życia...
-
greddy - Stały bywalec
greddy napisał(a):na tej imprezie bardziej chodzi o naćpanie się, zaliczenie kogoś lub czegoś niż na słuchaniu muzyki.większość osób, które tam jadą to oszołomy. TO JEST MOJE ZDANIE NA TEN TEMAT, JEŚLI SIĘ KOMUŚ NIE PODOBA TO WYJEBA*E W TO rotfl
Oszlołomy, to ludzie ktorzy nie byli, a pier*olą głupoty..
-
Dominik_YZF - Bywalec
.jesli umiesz czytac, to przeczytasz, ze wiekszosc ludzi, a nie kazdy.dla mnie pajac ubrany na czarno, z czarnymi wlosami zaslaniajacymi oczy, na codzien chodzacy w glanach to oszolom.JEŚLI SIĘ KOMUŚ NIE PODOBA TO WYJEBA*E W TO rotfl Laughing

-
greddy - Stały bywalec
a ty dla niektorych jestes ubranym na czarno idiota ktory straszy babcie na przejsciach
nie oceniajcie ludzi bo to mnie wkurza najbardziej, jak chca to niech sie bawia, wam takie imprezy nie pasuja to tam nie jezdzicie, proste i klarowne?
nie oceniajcie ludzi bo to mnie wkurza najbardziej, jak chca to niech sie bawia, wam takie imprezy nie pasuja to tam nie jezdzicie, proste i klarowne?
Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Åšcigacz.pl
No to teraz pokazaliście myślenie Polaków, wszyscy motocykliści to dawcy a wszyscy na Woodstock to poje***y. Najlepiej wszystkich do jednego worka i po sprawie.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
nie chodzę na dyskoteki itp. wole klimat koncertów, ale ostatnio np słyszałem od koleżanki, po powrocie z takiej imprezy z jednego z lepszych klubów w mieście, jak to młoda para koopulowana na środku parkietu ;] 500 osób dokoła a ci jadą ;]
A na woodstocku jak na każdej imprezie jest i alkohol i narkotyki (raczej 'miekkie'), jest i grupa chamów i jest też dużo ludzi spoko. Więc nie generalizujcie bo w du*** byliście g*** widzieliście.
@greddy - dla Ciebie ludzie ubrani na czarno to oszołomy, a dla mnie ludzie którzy latają na siłke, wcinają koks i ustawiają sobie w awatarze zdjęcie swojej zapadliny przedkarpackiej to oszołomy. i jest git
Pozdro 666 ;>
A na woodstocku jak na każdej imprezie jest i alkohol i narkotyki (raczej 'miekkie'), jest i grupa chamów i jest też dużo ludzi spoko. Więc nie generalizujcie bo w du*** byliście g*** widzieliście.
@greddy - dla Ciebie ludzie ubrani na czarno to oszołomy, a dla mnie ludzie którzy latają na siłke, wcinają koks i ustawiają sobie w awatarze zdjęcie swojej zapadliny przedkarpackiej to oszołomy. i jest git
Pozdro 666 ;>

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
greddy napisał(a):na tej imprezie bardziej chodzi o naćpanie się, zaliczenie kogoś lub czegoś niż na słuchaniu muzyki.większość osób, które tam jadą to oszołomy. TO JEST MOJE ZDANIE NA TEN TEMAT, JEŚLI SIĘ KOMUŚ NIE PODOBA TO WYJEBA*E W TO rotfl
I powiedział to koleś, który w życiu tam nie był. Stary, tata Ci telewizor na TVTrwam zablokował, ze takie głupoty gadasz?
Bunny: Dajesz!

No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
nie, znam sporo ludzi, ktorzy jezdza na woodstock.to oni opowiadaja jak jest i ze to sie im podoba.
edit: bany, szanuje twoje zdanie
.kazdy ma prawo do wyrazenia swoich pogladow, dlatego nie wiem o co kaman rotfl.
edit: bany, szanuje twoje zdanie

-
greddy - Stały bywalec
Greddy, proszę, nie pogrążaj się. Zabierasz głos autorytatywnie, bo znajomi ci naopowiadali?
Pojedz raz, zobacz, przeżyj to i wtedy będziemy mogli pogadać. Póki co niestety, ale trącisz moherem. Oni też nie jeżdzą a bluźnią.
Pewnie ze są tam i ćpuny, są i pijaki, kto nie pije? Ta impreza ma niesamowity klimat, który tworzą inni ludzie.
Pojedz raz, zobacz, przeżyj to i wtedy będziemy mogli pogadać. Póki co niestety, ale trącisz moherem. Oni też nie jeżdzą a bluźnią.
Pewnie ze są tam i ćpuny, są i pijaki, kto nie pije? Ta impreza ma niesamowity klimat, który tworzą inni ludzie.
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Muszę się pochwalić, że w 96 roku byłem jednym z tych, którzy zapocząątkowali wrzuty miast na scenę.
To był drugi przystanek, (szczecin) pojechaliśmy dzień wcześniej, na pobliskim śmietnisku znaleźliśmy płytę pilśniową (biały laminat) i spray'em poszedł napis SYCÓW. (może nie za piękny, al nie o to loto) Kolesie montowali scene a my z dołu - HALO!!! - powiesicie nam tablice??. Powiesili bez problemu na środeczku (sami wybieraliśmy miejsce xD )
Dopiero w piątek wieczorem doszły następne napisy, ale i tak nasz był najbardziej efektowny.
.... ech, stare czasy.... http://www.farbenlehre.plocman.pl/fotki/archiwum/15.jpg
- zdjęcie z netu, o cyfrówce wtedy nie było wogóle mowy, dlatego ciężko o dobre foty, ale tablicę widać(na scenie "Farbenlehre")
Na drugi rok scena była już cała w tego typu wynalazkach.
A co do klimatu, to najbardziej mnie wkur... żulerka. W 96 było jeszcze ok. ale ostatnio to był największy problem.
Ciężko było napić się piwa, bo co chwilę ktoś podchodził z pustym pokalem i prosił o dolewkę. Żenada. Poza tym wszystko OK.
Nie wiem, czy tak jest dalej, bo ostatni raz byłem 5 lat temu, ale i tak imprezę wspominam miło....
To był drugi przystanek, (szczecin) pojechaliśmy dzień wcześniej, na pobliskim śmietnisku znaleźliśmy płytę pilśniową (biały laminat) i spray'em poszedł napis SYCÓW. (może nie za piękny, al nie o to loto) Kolesie montowali scene a my z dołu - HALO!!! - powiesicie nam tablice??. Powiesili bez problemu na środeczku (sami wybieraliśmy miejsce xD )
Dopiero w piątek wieczorem doszły następne napisy, ale i tak nasz był najbardziej efektowny.
.... ech, stare czasy.... http://www.farbenlehre.plocman.pl/fotki/archiwum/15.jpg
- zdjęcie z netu, o cyfrówce wtedy nie było wogóle mowy, dlatego ciężko o dobre foty, ale tablicę widać(na scenie "Farbenlehre")
Na drugi rok scena była już cała w tego typu wynalazkach.
A co do klimatu, to najbardziej mnie wkur... żulerka. W 96 było jeszcze ok. ale ostatnio to był największy problem.
Ciężko było napić się piwa, bo co chwilę ktoś podchodził z pustym pokalem i prosił o dolewkę. Żenada. Poza tym wszystko OK.
Nie wiem, czy tak jest dalej, bo ostatni raz byłem 5 lat temu, ale i tak imprezę wspominam miło....
http://filmy.scigacz.pl/Julien_Dupont_trial_Ateny Inter:pediatric
-
Grzybu - Bywalec
a wam co jest?
Cenzura wszechobecna. I przestańcie najeżdzać na siebie jak gówniarze.
Osobiscie nie lubie takich klimatow woodstockowych, ale jak mlodzi chca bawic sie, bzykac, pic, niech to robia, ich zycie ich HIVy, ich watroba.
Cenzura wszechobecna. I przestańcie najeżdzać na siebie jak gówniarze.
Osobiscie nie lubie takich klimatow woodstockowych, ale jak mlodzi chca bawic sie, bzykac, pic, niech to robia, ich zycie ich HIVy, ich watroba.
Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Åšcigacz.pl
Ja nie byłem i nie zabieram głosu, jak się komuś nie podoba to niech jedzie sobie na konkurencyjny Przystanek Jezus, Przecież nikt tam nikogo nie pcha na siłę z lufą przy plecach. Żeby coś krytykować trzeba najpierw zobaczyć.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Grzybu napisał(a):[...]Ciężko było napić się piwa, bo co chwilę ktoś podchodził z pustym pokalem i prosił o dolewkę. Żenada. [...]
Tez mnie to wkur*ialo..
icid napisał(a):Ja nie byłem i nie zabieram głosu, jak się komuś nie podoba to niech jedzie sobie na konkurencyjny Przystanek Jezus, Przecież nikt tam nikogo nie pcha na siłę z lufą przy plecach. Żeby coś krytykować trzeba najpierw zobaczyć.
icid. Ci z przystanku Jezus są gorsi od poncurów, potrafia łazic za człowiekiem i wciskac jakies uloteczki, pierdołeczki...
-
Dominik_YZF - Bywalec
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości