kobiety kierowcy
Przed własnym domem rozpoznałam dziewczynę na motocyklu-jakiś ścigacz, po imponującej kicie włosów spod kasku no i sylwetka zdecydowanie bardziej delikatna niż mógłby mieć facet.
Jednak wydaje mi się, że kobiety/dziewczyny, jeżdżą wolniej i ostrożniej.
Jednak wydaje mi się, że kobiety/dziewczyny, jeżdżą wolniej i ostrożniej.
<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski

-
Chatte - MEGA TROLL
Powiedzcie to tej Pani:
http://www.scigacz.pl/Niesamowita,Monik ... ,5340.html Zbyt generalizujecie, znam parę kobiet które jeżdzą szybko nie tylko na asfalcie
http://www.scigacz.pl/Niesamowita,Monik ... ,5340.html Zbyt generalizujecie, znam parę kobiet które jeżdzą szybko nie tylko na asfalcie
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Tu się niestety muszę zgodzić... Ile babek za kierownicą samochodów zablokuje autobus, bo się zagadało z koleżanką/ szuka czegoś w torebce (rzecz niemal awykonalna, zwłaszcza w dużej i w zdenerwowaniu)/poprawia sobie dowolną część garderoby/zagapiła się/zamyśliła się/UFO przeleciało/diabli wiedzą co jeszcze...
Jasne, są kobiety, które zarąbiście prowadzą,bo potrafią i się nie boją. Ale cóż, niefortunnie są w mniejszości.
Nie zapominajmy o paniach prowadzących z nosem na kierownicy, łapki zgięte tak że bardziej nie można, a dźwigni zmiany biegów szukają po omacku gdzieś z tyłu, za plecami
Jak najwyżej fotel ustawiony
Jak im może być tak wygodnie?
Jasne, są kobiety, które zarąbiście prowadzą,bo potrafią i się nie boją. Ale cóż, niefortunnie są w mniejszości.
Nie zapominajmy o paniach prowadzących z nosem na kierownicy, łapki zgięte tak że bardziej nie można, a dźwigni zmiany biegów szukają po omacku gdzieś z tyłu, za plecami

Mr Jurewicz:
Mr Jurewicz:

-
Chatte - MEGA TROLL
Jeśli chodzi o motocykl to ja rzeczywiście jeżdżę "wolno" ale dlatego, że to mój pierwszy sezon ale znam się dobrze i wiem , że to długo nie potrwa, jeśli chodzi o samochód to jeżdżę zdecydowanie za szybko niestety....
Faktem jednak jest ,że spora cześć kobiet w samochodach jeździ kiepsko,co do moto to nie mam jeszcze rozeznania...
Faktem jednak jest ,że spora cześć kobiet w samochodach jeździ kiepsko,co do moto to nie mam jeszcze rozeznania...
-
palua - VIP Ścigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Piankowy Marynarzyk napisał(a):Ja bardzo dobrze rozpoznaje kobiety w samochodach ;] ,a takze kierowcow ze stajni daewoo xD
Zwłaszcza z grupy tico i matiz , dziś rano nawet jeden by mnie rozjechał...
owi napisał(a):bardzo czesto widze samochody bez swiatel wlaczonych - 70-80% baba
Baby to wiesz gdzie są ...
-
palua - VIP Ścigacz.pl
palua napisał(a):Piankowy Marynarzyk napisał(a):Ja bardzo dobrze rozpoznaje kobiety w samochodach ;] ,a takze kierowcow ze stajni daewoo xD
Zwłaszcza z grupy tico i matiz , dziś rano nawet jeden by mnie rozjechał...
owi napisał(a):bardzo czesto widze samochody bez swiatel wlaczonych - 70-80% baba
Baby to wiesz gdzie są ...
Przy garach?

-
gelo007 - Administrator
To kobiety moga w ogole prowadzic jakikolwiek pojazd
? Myslalem ze to jest prawnie zakazane.
Boże do czego to doszlo... Pewnie zaraz beda chcialy praw wyborczych.

Boże do czego to doszlo... Pewnie zaraz beda chcialy praw wyborczych.
Ostatnio edytowano 17/4/2008, 22:13 przez siekson, łącznie edytowano 1 raz
-
siekson - VIP Ścigacz.pl
Może myślała że jej zdjęcie robiąmelvin napisał(a):ja ostatnio jednej mignąłem światłami żeby sobie swoje włączyła, to ta mi zaczęła machać i się cieszyć

-
icid - VIP Ścigacz.pl
A ja mam zdanie tutaj odmienne- na 10 kierowców bez włączonych świateł 9 to faceci. I niektórzy (ale uczciwie przyznaję że mniejszość) nie wiedzą,że specyficzne machanie łapką, to nie jest powitanie znajomego, tylko uwaga o włączeniu świateł.
Ale większość natychmiast włącza światła i dziękuje
Rzadko kiedy widzę babki bez świateł włączonych, a jak widzę, to są tak zajęte sobą, że zwracanie uwagi na światła nic nie daje... :/

Rzadko kiedy widzę babki bez świateł włączonych, a jak widzę, to są tak zajęte sobą, że zwracanie uwagi na światła nic nie daje... :/
Mr Jurewicz:
Mr Jurewicz:

-
Chatte - MEGA TROLL
Chatte napisał(a):A ja mam zdanie tutaj odmienne- na 10 kierowców bez włączonych świateł 9 to faceci. I niektórzy (ale uczciwie przyznaję że mniejszość) nie wiedzą,że specyficzne machanie łapką, to nie jest powitanie znajomego, tylko uwaga o włączeniu świateł.
Bo się długimi mryga! Wtedy każdy facet się zorientuje ocb, a jak mu machasz to on może sobie myśli, że mu jakieś propozycje robisz albo co...
-
gelo007 - Administrator
Nie jedna laska jeździ lepiej niż większość facetów i właśnie moje kobieta jest tego przykładem 

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Kedar-88 napisał(a):samochodami jeżdżą też dużo spokojniej, ale i tak większość jeździ bardziej nieudolnie....
Hehehe poznac Cie ze swoja siostra?

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
Faceci i kobiety za kółkiem pokazują równo w jak małym stopniu człowiek nie odbiega inteligencją od małpy.
Kobiety są czasem mniej odważne, i nie wiem czy jest to przyczyną tego, że spotkałem się - czy to w necie czy na żywo, że popełniają takie gafy że szczena opada. Zapewne znalazły się też takie przykłady u facetów.
Kobiety są czasem mniej odważne, i nie wiem czy jest to przyczyną tego, że spotkałem się - czy to w necie czy na żywo, że popełniają takie gafy że szczena opada. Zapewne znalazły się też takie przykłady u facetów.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl