POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
jak wszyscy sie witaja to co bede gorszy
Mam na imię Damian, jestem z Kielc, mam 16 lat i jestem zapalonym enduromaniakiem
Motocykl:Husqvarna Wr 125 "01

Mam na imię Damian, jestem z Kielc, mam 16 lat i jestem zapalonym enduromaniakiem
Motocykl:Husqvarna Wr 125 "01
KTM SX 125 | | http://www.bikepics.com/members/mrdamian/02125sx/ | 

-
mxDAmian - Świeżak
Hej mam na imie Darek mam 17 lat. Pare dni temu kupiłem Suzuki GS 500E z 96r. Do tej pory jezdzilem tylko na Mz ETZ 250. Nie mam jeszcze prawka ale juz robie. Kocham motory i sa moja pasja. Kiedys chciałbym miec naprawde jakis sportowy motor np R1. Jestem z Podlasia.
Kawasaki Er 5
- darecki66
- Świeżak
Witam
Mam na imię Tomek pochodzę z Poznania(tak właściwie to okolice Poznania). Motocyklami interesuje sie od 12 roku życia, przygodę z motocyklem zacząłem od jazdy na ogarze 205 (to była maszyna) potem jakieś simsony itp. jezdzilem troche tez na quadach ( Yamaha Raptor 660 oraz Grizzly) za soba ma tez nie zapomniana przejażdżkę na Yamaha-R1 niestety tylko jako pasażer ale i tak było ekstra. Aktualnie nie posiadam motocykla (oprócz simsona
) czekam aż w końcu zrobie prawko i bedzie chyba Kawasaki ZZR 600 (albo coś słabszego może GS)
To na tyle o mnie
Mam na imię Tomek pochodzę z Poznania(tak właściwie to okolice Poznania). Motocyklami interesuje sie od 12 roku życia, przygodę z motocyklem zacząłem od jazdy na ogarze 205 (to była maszyna) potem jakieś simsony itp. jezdzilem troche tez na quadach ( Yamaha Raptor 660 oraz Grizzly) za soba ma tez nie zapomniana przejażdżkę na Yamaha-R1 niestety tylko jako pasażer ale i tak było ekstra. Aktualnie nie posiadam motocykla (oprócz simsona

To na tyle o mnie
-
tomeek - Świeżak
WITAM CIEPLUTKO!
Jestem szczęśliwą posiadaczką skutera GILERA DNA. Jeżdżę ponad rok i mogę śmiało powiedzieć,że żałuję iż nie zaczęłam wcześniej. Bo jazda jest
SUPER!!! Tylko faceci dziwnie reagują widząc kobietę na takim sprzęcie.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników motorów, skuterów i innych jednośladów i być może DO ZOBACZENIA na trasie!
ASIULA
Jestem szczęśliwą posiadaczką skutera GILERA DNA. Jeżdżę ponad rok i mogę śmiało powiedzieć,że żałuję iż nie zaczęłam wcześniej. Bo jazda jest
SUPER!!! Tylko faceci dziwnie reagują widząc kobietę na takim sprzęcie.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników motorów, skuterów i innych jednośladów i być może DO ZOBACZENIA na trasie!
ASIULA
Mówią ,że maszyny są bezduszne. Wkładając w nie swoje serce, sprawiasz ,że zaczynają ŻYĆ! Tworzycie zgrany TEAM!
-
ASIULA - Świeżak
Witam
skad jest...
okolice wrocławia, ale od ponad 3 lat w UK
od kiedy. czym jezdzil, jezdzi lub chcialby jezdzic...
od okolo 14 lat, teraz mam 28 na karku. zaczynalem od motorynki, pozniej simson skuter, piaggio typhoon 50, bandit 600n, tl 1000 s, r6, vtr1000f.
W zyciu mialem dwa powazne dzwony. Pierwszy simsonem czolowka z autem (facet mnie nie widzial byl listopad i padal deszcz), simson na zlom, drugi r6, bo myslalem, ze potrafie jechac na przednim kole..., zajechalem jeden silnik w tl 1000 s, ale to akurat normalne bo to moto tak ma i nie bylem pierwszy. mialem kilka gleb mniej powaznych: piaggio - juz nawet nie pamietam ile, banditem dwie gleby w czechach i chorwacji, ale pojechalem dalej, r6 na torze w poznaniu. Polamalem tez wachacz w bandicie na rumunskich dziurach. Obecnie od czterech lat vtr-ka i chyba juz przyniej zostane, bo to swietny sprzet.
skad jest...
okolice wrocławia, ale od ponad 3 lat w UK
od kiedy. czym jezdzil, jezdzi lub chcialby jezdzic...
od okolo 14 lat, teraz mam 28 na karku. zaczynalem od motorynki, pozniej simson skuter, piaggio typhoon 50, bandit 600n, tl 1000 s, r6, vtr1000f.
W zyciu mialem dwa powazne dzwony. Pierwszy simsonem czolowka z autem (facet mnie nie widzial byl listopad i padal deszcz), simson na zlom, drugi r6, bo myslalem, ze potrafie jechac na przednim kole..., zajechalem jeden silnik w tl 1000 s, ale to akurat normalne bo to moto tak ma i nie bylem pierwszy. mialem kilka gleb mniej powaznych: piaggio - juz nawet nie pamietam ile, banditem dwie gleby w czechach i chorwacji, ale pojechalem dalej, r6 na torze w poznaniu. Polamalem tez wachacz w bandicie na rumunskich dziurach. Obecnie od czterech lat vtr-ka i chyba juz przyniej zostane, bo to swietny sprzet.
- chris_nie
- Świeżak
Witam.Przeglądam forum od jakiegoś czasu i przywitałbym się wcześniej,ale dopiero teraz trafiłem na ten temat.
Więc witam wszystkich.Mam na imię Łukasz,niedawno kupiłem r6 i jestem początkującym motocyklistą.Rodzice moi jeżdżą w klubie motocyklowym Vidmo.Mama na chopperze,a tata na cruiserze.
Mieszkam w małopolsce.Jeszcze raz witam.
Więc witam wszystkich.Mam na imię Łukasz,niedawno kupiłem r6 i jestem początkującym motocyklistą.Rodzice moi jeżdżą w klubie motocyklowym Vidmo.Mama na chopperze,a tata na cruiserze.
Mieszkam w małopolsce.Jeszcze raz witam.
- Labiss
- MEGA TROLL
witam wszystkich
mam 34 lata i własnie w tym roku w końcu zacząłem realizować swoją pasję - motocykle
zaczynam, więc ze sprzętem nie szaleję - od marca jeżdżę etz251 i własnie teraz (czerwiec-lipiec) kupuję hondę cbf500
sprzęt, jaki docelowo chcę ujeżdżać to suzuki gsr600
pozdrawiam wszystkch i życzę szerokości
mam 34 lata i własnie w tym roku w końcu zacząłem realizować swoją pasję - motocykle
zaczynam, więc ze sprzętem nie szaleję - od marca jeżdżę etz251 i własnie teraz (czerwiec-lipiec) kupuję hondę cbf500
sprzęt, jaki docelowo chcę ujeżdżać to suzuki gsr600
pozdrawiam wszystkch i życzę szerokości

pełny respekt - ten sprzęt ma tylko 2 koła
- bully73
- Świeżak
. Witam,
. choć na tym forum jestem już od jakiegoś czasu to postanowiłem się przywitać dopiero teraz. Dzisiaj to właśnie kupiłem swój pierwszy motocykl.
. To byłem ja, Szymon Piotr, z Wrocławia :] (i jego granatowa Yamaha XJ 600 N).
. choć na tym forum jestem już od jakiegoś czasu to postanowiłem się przywitać dopiero teraz. Dzisiaj to właśnie kupiłem swój pierwszy motocykl.
. To byłem ja, Szymon Piotr, z Wrocławia :] (i jego granatowa Yamaha XJ 600 N).
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
Bry wszystkim
Nie trudno zgadnąć że mam na imię Tomek pochodzę z Suwałk
Ale obecnie od 4 lat mieszkam pracuje i studiuje w warszawie a przebywam na Bielanach
Ja zaczynałem od gsxf 600 potem RF 600 R no i w końcu mój wymarzony GSXR 1000 k2
moja malutka rakieta
w następnym sezonie zmienię na GSXR 1000 ale k7
no o ile finansowo dam rade 

Nie trudno zgadnąć że mam na imię Tomek pochodzę z Suwałk

Ale obecnie od 4 lat mieszkam pracuje i studiuje w warszawie a przebywam na Bielanach

Ja zaczynałem od gsxf 600 potem RF 600 R no i w końcu mój wymarzony GSXR 1000 k2

-
tomi291 - Świeżak
COS O MNIE
CZEŚĆ MAM NA IMIĘ ADRIAN JESTEM Z SOSNOWCA MAM 17 LAT WIEKU 10 LAT JUŻ JEZDILEM NA MOTORYNCE ;P I WIELU INNYCH MOTOROWERACH PO TYM JEDZILEM NA SZYBSZYCH ALE ŻADEN NIE MÓJ TERAZ KUPIŁEM MZ ETZ 250 LECZ MAM ZEPSUTY KARTER I CHCLABYM KUPIĆ CALA LUB SAM SILNIK CHODZI MI O SAM SILNIK BYLE ŻEBY BYŁ NA CHODZIE I NIE ZADROGO POZDRO

Adrian z SC
- ADRIAN 9999
- Świeżak
Witam, jestem tu nowy i chce sie ze wszystkimi serdecznie przywitac
Nazywam sie Kacper, mam 14 lat i jestem ze slaska (Rybnik). Jak narazie to nie jezdze motorkiem, ale mam zamiar kupic jakies Enduro lub Super moto. Najbardziej mi sie podoba Yamaha DT 50 i Derbi Senda R lub SM.

- GaXpi
- Świeżak
Witam, jestem tu nowy i chce sie ze wszystkimi serdecznie przywitac
Nazywam sie Kacper, mam 14 lat i jestem ze slaska (Rybnik). Jak narazie to nie jezdze motorkiem, ale mam zamiar kupic jakies Enduro lub Super moto. Najbardziej mi sie podoba Yamaha DT 50 i Derbi Senda R lub SM.

- GaXpi
- Świeżak