SÄ… tu jacyÅ› graficy PC?
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Na animacji
komp by mi nie wyrobil. Wersji niskopoligonalnej byl Rig (czytaj pacynka zrobiona ruchyu zawieszeni kiery kol) ale w tej tu nie ma. Moglbym sie pokusci o zrobienie, ale 1 klatke mi
rendzi od 1h-3h
lol jak nie dluzej
bo do animacji musi przeliczac punkciki....
Mysle zrobic kierowce do tego. Twarz juz mam na kompie zrobiona pozostaje kask komibinezon rekawice ale to by musial sie za to jakos zabrac. w tej chwili mysle zrobic wnetrze budynku i nauczyc sie mentalowego oswietlenia
.
Jeszcez jedna fota zaraz pare zmian w materialach i inne rozlozenie motocykli troche.
Edytuje potem i dodam obrazek

bo do animacji musi przeliczac punkciki....
Mysle zrobic kierowce do tego. Twarz juz mam na kompie zrobiona pozostaje kask komibinezon rekawice ale to by musial sie za to jakos zabrac. w tej chwili mysle zrobic wnetrze budynku i nauczyc sie mentalowego oswietlenia

Jeszcez jedna fota zaraz pare zmian w materialach i inne rozlozenie motocykli troche.
Edytuje potem i dodam obrazek
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
hmm no to i ja pokaże swoje volvo concept vision 2020 xD
ale od jakiegoś miesiąca zabieram się za render i coś się zabrać za to nie mogę xD
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
i tutaj widać na warstwach co i jak jest odwzorowane :
(otwórz link)
a że jest to koncept to mogłem zaszaleć xD aluski na szerokich niskoprofilkach xD
ale od jakiegoś miesiąca zabieram się za render i coś się zabrać za to nie mogę xD

i tutaj widać na warstwach co i jak jest odwzorowane :

a że jest to koncept to mogłem zaszaleć xD aluski na szerokich niskoprofilkach xD
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Marcin długo czekałeś
pochwaleniem siÄ™
.
A przy okazji model Marcina zrobiony jest w Rihno
.
Obiecałem drugie ujęcie:
i lekki blure ale nie wiem czy to dobry pomysl:

A przy okazji model Marcina zrobiony jest w Rihno

Obiecałem drugie ujęcie:

i lekki blure ale nie wiem czy to dobry pomysl:

-
blure niepotrzebne według mnie
no powiem Ci że tylko fotki wstawiłem xD już dawno się tym modelem nie zajmowałem xD myśle teraz nad załatwieniem sobie nowego solidworksa i pobawieniem się aplikacją PhotoView.

no powiem Ci że tylko fotki wstawiłem xD już dawno się tym modelem nie zajmowałem xD myśle teraz nad załatwieniem sobie nowego solidworksa i pobawieniem się aplikacją PhotoView.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
A na max3d oczywiscie krytyka
studioo blee render lezy
lol juz nie wyrabiam. No moze cudnie nie jest al nie jest zle.
No i zbralem sie za CBR narazie klece owiewki. Jeszcze bak i nadkola a potem bede sie bral za inne czesc...

No i zbralem sie za CBR narazie klece owiewki. Jeszcze bak i nadkola a potem bede sie bral za inne czesc...

-
-
mar111cin napisał(a):blure niepotrzebne według mnie
Ja to uzywam w robocie + SolidCAM do generowania sciezek aby kutasy mozna bylo wycinac w stali

-
rossavu - Stały bywalec
-
http://www.youtube.com/watch?v=dg7rkbZtqRY
Taki maly pokaz. Jeszcze troche elementow zostalo... Ale juz wiekszy zarys jest.
CBR:
[/img]

Taki maly pokaz. Jeszcze troche elementow zostalo... Ale juz wiekszy zarys jest.

CBR:

-
-
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości