Czym zajmujecie sie na co dzień?
rozne rzeczy robilem za czasow stud, ostatnie dwa latka w polsce bylem nauczycielem ale na moto niestarczalo wiec wyjechalem ponad 3 lata temu do irl teraz zajmuje sie troche grafika troche drukowaniem. na moto kaska szybko sie znalazla ale po 2 latkach kraksa i teraz chociaz finanse na moto sa i tak nie moge smigac,
ale walic to, pewnego dnia stado koni znow ryknie w radosnym- 3 do setki pozdro
ale walic to, pewnego dnia stado koni znow ryknie w radosnym- 3 do setki pozdro

- kondzior1410
- Świeżak
- kondzior1410
- Świeżak
A ja jestem biednym studentem ekonomii , stosujacy zasade 4Z
. W przyszlosci chce zostac prezydentem swiata <demoniczny smiech>

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Piankowy Marynarzyk napisał(a):A ja jestem biednym studentem ekonomii , stosujacy zasade 4Z. W przyszlosci chce zostac prezydentem swiata <demoniczny smiech>
no i ja podzielam jego studencki motto 4Z. A tak apropo jestem takze biednym studentem kombinującym jak tu dorobic( ma ktos jakies pomysly) Studiuje dziennie na PW Automatyke i Robotyke. W weekendy i wakacje jezdze brata motorkiem i narazie tyle musi mi wystarczyc:(
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Ścigacz.pl
eristof napisał(a):A tak apropo jestem takze biednym studentem kombinującym jak tu dorobic( ma ktos jakies pomysly) Studiuje dziennie na PW Automatyke i Robotyke.
Podczas jednego ze szkoleń, po kolacji uraczono nas taką rozrywką... kilku studentów robotyki i kilka zestawów Lego, z których można budować sterowane komputerem roboty. Musieliśmy naprawiać popsute roboty na podstawie szczątkowych instrukcji na czas.
Może tak zarabiaj na życie, prowadząc ćwiczenia z kreatywności i pracy zespołowej

-
t_racer_ - VIP Ścigacz.pl
t_racer_ napisał(a):eristof napisał(a):A tak apropo jestem takze biednym studentem kombinującym jak tu dorobic( ma ktos jakies pomysly) Studiuje dziennie na PW Automatyke i Robotyke.
Podczas jednego ze szkoleń, po kolacji uraczono nas taką rozrywką... kilku studentów robotyki i kilka zestawów Lego, z których można budować sterowane komputerem roboty. Musieliśmy naprawiać popsute roboty na podstawie szczątkowych instrukcji na czas.
Może tak zarabiaj na życie, prowadząc ćwiczenia z kreatywności i pracy zespołowej
Hehe dzieki ale nie jestemj jeszcze inżynierem ( za półtora roku o tym moge pomyśleć o jakims instruktuazu robotyki) tu nie miejsce na ogloszenia typu poszukuje pracy Ale elektronika,elektryka to moge coś pomóc np wykonac jakis uklad)[/img]
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Ścigacz.pl
To byli studenci, nie inżynierowie
A zestwy Lego z których buduje się roboty można kupić bez problemu. Tu jest link do strony jednego "legomaniaka"
http://www.mindstorms.pl/

http://www.mindstorms.pl/
-
t_racer_ - VIP Ścigacz.pl
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
A może nasze kochane panie powiedzą co robią na codzień ??
Ciekawość to......... :p
Ciekawość to......... :p
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
A jak ten temat przegladam to mi sie wydaje ze chyba jestem tu jedynym studentem germanistyki...
hehe
no i w miedzyczasie mecze sie jeszcze na praktyce nauczycielskiej w gimnazjum....
a ta nieslawna szkola to chyba jest ogromna czescia tego forum...
pozdro!
hehe

no i w miedzyczasie mecze sie jeszcze na praktyce nauczycielskiej w gimnazjum....
a ta nieslawna szkola to chyba jest ogromna czescia tego forum...

pozdro!
Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
-
mr_neox - Świeżak
Ja jak narazie tez student PP;) A zeby zarobic to zawsze sie cos znajdzie:)wystarczy tylko troche checi
http://www.bikepics.com/members/tugok (otwórz link)
954rr & RSV1000R
954rr & RSV1000R
-
kogut. - Bywalec
- karina2157
- Świeżak