Obcy gosciu na moim motorze...
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
mahomet84 napisał(a):Niech mi ktoś wyjaśni pierwszy punkt na tej naklejce bo jakoś nie kumam...
Nigdy o Iżu nie słyszałeś?
To stary ruski motocykl.
Masz tu linka z opisem

http://www.izh.ovh.org/iz49.html
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Konio napisał(a):SzpiceR napisał(a):a mi jeszcze nikt nie siadal na motór oprocz kolegow... wszyscy zawsze spogladaja na licznik i mowia: patrz do 280 ma..." sasasa
łeeeee to maliznaMoj mial czystaaa
najlepsze jest to ze zuwazylem na zlotach itp.. jak ludziska przy moto ktore ma blat analogowy potrafia stac i patrzec na ten blat, na samo moto.. a np. stoi obok jakas piekna R1 warta 3 razy tyle co moto obok ale nie zwracaja na nia uwagi bo ma blat juz cyfrowy.. i nie ma na co popatrzec..
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
...klasyka to klasyka, ha,ha.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
LegioN napisał(a):Konio napisał(a):SzpiceR napisał(a):a mi jeszcze nikt nie siadal na motór oprocz kolegow... wszyscy zawsze spogladaja na licznik i mowia: patrz do 280 ma..." sasasa
najlepsze jest to ze zuwazylem na zlotach itp.. jak ludziska przy moto ktore ma blat analogowy potrafia stac i patrzec na ten blat, na samo moto.. a np. stoi obok jakas piekna R1 warta 3 razy tyle co moto obok ale nie zwracaja na nia uwagi bo ma blat juz cyfrowy.. i nie ma na co popatrzec..
ostatnio zostawiłem moto przed blokiem i dzieciaki sie zastanawiały dlaczego moto ma tylko 13km/h na liczniku

Kawasaki Z750
-
13b - Świeżak
13b napisał(a):LegioN napisał(a):Konio napisał(a):SzpiceR napisał(a):a mi jeszcze nikt nie siadal na motór oprocz kolegow... wszyscy zawsze spogladaja na licznik i mowia: patrz do 280 ma..." sasasa
ostatnio zostawiłem moto przed blokiem i dzieciaki sie zastanawiały dlaczego moto ma tylko 13km/h na licznikua ja mam cyfrówkę i tylko ze obroty sa wyskalowane do 13tys
Ja miałem to samo wczoraj.Starszy kumpla luka i mówi,a tam do 18,5 chyba zero trzeba sobie dopisać...

-
mahomet84 - Świeżak
mahomet84 napisał(a):13b napisał(a):LegioN napisał(a):Konio napisał(a):SzpiceR napisał(a):a mi jeszcze nikt nie siadal na motór oprocz kolegow... wszyscy zawsze spogladaja na licznik i mowia: patrz do 280 ma..." sasasa
ostatnio zostawiłem moto przed blokiem i dzieciaki sie zastanawiały dlaczego moto ma tylko 13km/h na licznikua ja mam cyfrówkę i tylko ze obroty sa wyskalowane do 13tys
Ja miałem to samo wczoraj.Starszy kumpla luka i mówi,a tam do 18,5 chyba zero trzeba sobie dopisać...
myślałem że z krzesła spadne ze śmiechu... jak chce to niech sobie zero dopisze na czole... a pozatym od kiedy na liczniku prędkości podziałka jest co 0,5kmh
-
rechaa - Świeżak
rechaa napisał(a):mahomet84 napisał(a):13b napisał(a):LegioN napisał(a):Konio napisał(a):SzpiceR napisał(a):a mi jeszcze nikt nie siadal na motór oprocz kolegow... wszyscy zawsze spogladaja na licznik i mowia: patrz do 280 ma..." sasasa
myślałem że z krzesła spadne ze śmiechu... jak chce to niech sobie zero dopisze na czole... a pozatym od kiedy na liczniku prędkości podziałka jest co 0,5kmh
tam by byla co 5km/h bo niby zamiast 18.5 powinno byc 185...
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
Kiedyś zostawiłem motor na parkingu i oddaliłem się na dosłownie 15 minut. Idę i widzę z daleka, że siedzi sobie dwóch gostków, a dwóch kolejnych patrzy. I co tu zrobić, nie należę do zbyt walecznych i przypakowanych ludzi
Zobaczyli, że idę z kaskiem i w kurteczce to zeszli i się spytali czy to mój motor. Powiedziałem im, że tak i co tu więcej z bydłem zrobić?

My style is di bom digi bom di deng di deng digdigi...
NINJA 250R <-- myy Precioussss
NINJA 250R <-- myy Precioussss
-
Kóba - Świeżak
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości