Motocykl czy Motor
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
bast spokojnie, porównanie miało na celu pokazanie,że dla "każdego coś innego" to była moja luźna interpretacja... problemów emocjonalnych żadnych nie ma, a tak w sumie jeżeli rzygać Ci się chce to nie czytaj, to nie mus...
Wilku111 ma racje, to jest nad interpretacje, zbyt filozoficznie to napisałem, tylko nie widzę powodu żeby od razu obrażać innych(bo tym ukazujesz, że to nie inni mają problemy emocjonalne). a tak w ogóle, to jak będę chciał, to będę porównywał do czego będę tylko chciał i nikt mi tego nie zabroni...
też jest mi obojętnie motor czy motocykl, bo obojętnie jak by się to nazywało dalej na tym będę jeździł bo to jest moją pasją...
pozdrawiam
Wilku111 ma racje, to jest nad interpretacje, zbyt filozoficznie to napisałem, tylko nie widzę powodu żeby od razu obrażać innych(bo tym ukazujesz, że to nie inni mają problemy emocjonalne). a tak w ogóle, to jak będę chciał, to będę porównywał do czego będę tylko chciał i nikt mi tego nie zabroni...
też jest mi obojętnie motor czy motocykl, bo obojętnie jak by się to nazywało dalej na tym będę jeździł bo to jest moją pasją...
pozdrawiam

XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
Wilku111 ma racje, to jest nad interpretacje, zbyt filozoficznie to napisałem, tylko nie widzę powodu żeby od razu obrażać innych(bo tym ukazujesz, że to nie inni mają problemy emocjonalne).
A to ja kogoś obraziłem?

moje największe hobby to alkohol i masturbacja
-
Wilku111 - VIP Ścigacz.pl
Movi ogarnij sie ;]
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5