Jakiej mUzyki słuchacie
A morze ktoś chce Kawałki Energy 2000 z tamtego tygodnia i z dzisiejszego dnia to znaczy jutro bende mógł udotępnić bo dzisiaj party! ale jutro bendą.
Muzaa WypaSSSS! PozDr

http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Ścigacz.pl
. Moje stacje na Pandorze (otwórz link)
. Skądinąd, przedni serwis jeśli tylko poświęcić troche czasu na segregowanie treści (czyli tego, co się słucha).
. Skądinąd, przedni serwis jeśli tylko poświęcić troche czasu na segregowanie treści (czyli tego, co się słucha).
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
Tiamat. No, no, długo tego słuchałem
. Zresztą tak samo jak połowę kapel wszelako-metalowych
. Oj jest co powspominać. Nie wspomnę już o bardziej zamierzchłych czasach i sylwestrze z Liroy'em
. Szliśmy do mnie na działkę przez zamieć 200m i nam "boombox" (kaseciak) zamarzł
. Hehe.
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
-
silver - VIP Ścigacz.pl
denaturat cocacolą popijalem...
To Ty przepitę do tego potrzebowałeś?

Wracając do tematu muzyki. Jak jest ktoś chętny klasyki posłuchać to polecam <a href:"http://www.classiccat.net/composers.htm">ten link</a>. Wszystko i na temat

Pozdrawiam.
-
silver - VIP Ścigacz.pl
Wombat - no ba
. Queen, Pink Floyd, Deep Purple... można by długo wymieniać, te klimaty?
Ja do tej pory tego słucham jak mnie czasem najdzie
. Mają w sobie coś szczególnego, co diametralnie odróżnia je od muzyki współczesnej, która aż nazbyt często jest kiczowata. Mają to coś, mimo że nie zawsze znaczą się kunsztem technicznym
. Można powiedzieć, że słucham muzyki (n =< 1970)
.
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
-
silver - VIP Ścigacz.pl
dla tego jest w hydeparku co nie??????? po to ten dzial jest do cholery!!!!!
Co do muzyki i motocykli.... ja jeszcze nie bylem na zlocie motocykli gdzie nie bylo kapeli ktora by wieczorami grala...................... i co?????
Ps. popatrz na siebie.....
Co do muzyki i motocykli.... ja jeszcze nie bylem na zlocie motocykli gdzie nie bylo kapeli ktora by wieczorami grala...................... i co?????
Ps. popatrz na siebie.....
- Magik
- VIP Ścigacz.pl
i wlasnie o to mi chodzilo. myslisz ze tobie tu wszystko wolno? piszesz o czyjejs glupocie a sam pokazujesz conajmniej glupie wypowiedzi.... co ty na to?
Ps. niech kazdy patrzy na siebie a nie upomina i sie madrzy.... wtedy bedzie wszystko glanc...
Ps. niech kazdy patrzy na siebie a nie upomina i sie madrzy.... wtedy bedzie wszystko glanc...
- Magik
- VIP Ścigacz.pl
"Hydepark
O wszystkim"
Dokładnie tak opisany jest w/w dział. Zamiast wrzucać setki nic nie wnoszących postów i zaśmiecać to forum jeszcze bardziej napisalibyście coś konkretnego albo przynajmniej nie pisali nic. Ciekawe jak wygląda bilans powtórzen pytań typu "Co na pierwsze moto?" w stosunku do nic nie wnoszących wypowiedzi niektórych użytkowników... pozostawię to bez dalszego komentarza.
Widzicie, niektórzy, jak np. ja czy, jak już zauważyłem, wielu innych użytkowników i starych i młodych tego forum, po prostu nie wypowiadają się tam, gdzie nie mają nic konkretnego do powiedzenia. Wydaje mi się, że tak to powinno wyglądać...
Dodam jeszcze, że nie wiem czy zauważyliście, ale Wasze ironiczne wypowiedzi, w formie zupełnie niepoprawnej gramatycznie, rarzą jeszcze bardziej niż wypowiedzi niektórych użytkowników, którzy te błędy czasami popełniają i są jednocześnie obiektem kpiny.
Wydaje mi się (niekoniecznie muszę mieć rację), iż Moderatorzy powinni zająć się sprawą tych offtop'ów (włącznie z moim postem).
Pozdrawiam.
O wszystkim"
Dokładnie tak opisany jest w/w dział. Zamiast wrzucać setki nic nie wnoszących postów i zaśmiecać to forum jeszcze bardziej napisalibyście coś konkretnego albo przynajmniej nie pisali nic. Ciekawe jak wygląda bilans powtórzen pytań typu "Co na pierwsze moto?" w stosunku do nic nie wnoszących wypowiedzi niektórych użytkowników... pozostawię to bez dalszego komentarza.
Widzicie, niektórzy, jak np. ja czy, jak już zauważyłem, wielu innych użytkowników i starych i młodych tego forum, po prostu nie wypowiadają się tam, gdzie nie mają nic konkretnego do powiedzenia. Wydaje mi się, że tak to powinno wyglądać...
Dodam jeszcze, że nie wiem czy zauważyliście, ale Wasze ironiczne wypowiedzi, w formie zupełnie niepoprawnej gramatycznie, rarzą jeszcze bardziej niż wypowiedzi niektórych użytkowników, którzy te błędy czasami popełniają i są jednocześnie obiektem kpiny.
Wydaje mi się (niekoniecznie muszę mieć rację), iż Moderatorzy powinni zająć się sprawą tych offtop'ów (włącznie z moim postem).
Pozdrawiam.
-
silver - VIP Ścigacz.pl
Silver. czyli mam rozumiec ze ten temat jest jak najbardziej zbedny, tak? jesli jest zbedny to w tym dziale powinny pozostac tylko cztery, gora piec tematow.... poczytajcie co w innych jest.... (miedzy innymi w moim..... a nikt tego nie krytykowal tak ostro....).
I powiem to jeszcze raz, moderator jest miedzy innymi od nadzorowania tresi forum, a nie tylko od straszenia banami... i swiecenia na zielono.......
Jesli temat nie pasuje to wywalic go a nie niepotrzebne klotnie, po co w ogole sie klocimy Hoffman? kazdy ma swoje zdanie, niekoniecznie sluszne, ale swoje. a zazwyczaj nikt nie lubi siebie poprawiac...
Ps. Skonczmy ta dyskusje bo do niczego nie prowadzi.... Niech sie zajma tym "problemem" odpowiednie osoby.
Pozdrawiam Magik.
I powiem to jeszcze raz, moderator jest miedzy innymi od nadzorowania tresi forum, a nie tylko od straszenia banami... i swiecenia na zielono.......
Jesli temat nie pasuje to wywalic go a nie niepotrzebne klotnie, po co w ogole sie klocimy Hoffman? kazdy ma swoje zdanie, niekoniecznie sluszne, ale swoje. a zazwyczaj nikt nie lubi siebie poprawiac...
Ps. Skonczmy ta dyskusje bo do niczego nie prowadzi.... Niech sie zajma tym "problemem" odpowiednie osoby.
Pozdrawiam Magik.
- Magik
- VIP Ścigacz.pl

Pozdrawiam.
P.S. Zgadzam się skończmy tą dyskusję, a kilka ostatnich postów - do wywalenia.
-
silver - VIP Ścigacz.pl