Abonament miesięczny na lody.
Przecież człowiek uczy się przez całe życie
Doświadczona nie oznacza, że osiągnęła swój max
napisalam doswiadczona, nie puszczalska
:D

sepo napisał(a):Ja bym wybrał drugą opcjęDoświadczona ale taka która nie robi tego z każdym i wszędzie.
napisalam doswiadczona, nie puszczalska

Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Lepiej byłoby podszkolić żeby się przystosowała do mojego stylu jazdy
A znacie 3 cudy świata? Ci*ka jest mokra a nie rdzewieje, h*j nie ma kości a stoi, Ziemia jest okrągła a ludzie piepszą się po kontach

A znacie 3 cudy świata? Ci*ka jest mokra a nie rdzewieje, h*j nie ma kości a stoi, Ziemia jest okrągła a ludzie piepszą się po kontach

only god can judge me
-
kagiva - Świeżak
Wszystkiego można się nauczyć
a żaden styl jazdy nie jest tak skomplikowany, żeby nie dało się go opanować
:D

Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Krejzi.Mery napisał(a):Przecież człowiek uczy się przez całe życieDoświadczona nie oznacza, że osiągnęła swój max
![]()
Człowiek uczy się przez całe życie

Krejzi.Mery napisał(a):Wszystkiego można się nauczyć Very Happy a żaden styl jazdy nie jest tak skomplikowany, żeby nie dało się go opanować Very HappyVery Happy
Można można tylko nie każdy zawsze ma te same preferencje, jedni lubią softly inni hard

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Nienawidze cnotek-niewydymek. Piekne oczka, delikatne usteczka, kruchutka istotka z wyrazem twarzy kota ze Shreka. Nie potrafi sobie palcem w tylek trafic, taka mameja... Gdzieniegdzie widac takie to to, przemykajace po miescie z "psiapsiolka" pod reke. Wspolczuje przyszlemu partnerowi - mialam taka przyjaciolke pare dobrych lat temu. Na mysl o meskim przyrodzeniu miala mine, jakby chciala zaraz zwymiotowac. Wole nie myslec, co sie stalo, gdy pierwszy raz ujrzala je na zywo.... O ile do tego doszlo do tej pory 

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
Widzę Patty, że z Tobą nie pie**** się o gwiazdach 

-
sepo - VIP Ścigacz.pl
sepo napisał(a):Można można tylko nie każdy zawsze ma te same preferencje, jedni lubią softly inni hard![]()
Potęgą dobrej kochanki jest to, że potrafi dopasowac się do każdej sytuacji i wszystko sprawia jej przyjemność

Patty powiem Ci, że niektórych facetów takie nimfy kręcą. W ich (tych niewydymek) przypadku może sprawdzać parafraza się powiedzenia, że krowa która dużo muczy mało mleka daje

Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Krejzi.Mery napisał(a):sepo napisał(a):Można można tylko nie każdy zawsze ma te same preferencje, jedni lubią softly inni hard![]()
Potęgą dobrej kochanki jest to, że potrafi dopasowac się do każdej sytuacji i wszystko sprawia jej przyjemnośćnawet to, co robi, żeby sprawić przyjemność tylko facetowi.
Merry mądrze piszesz

-
sepo - VIP Ścigacz.pl
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Kobiety sie puszczaly, puszczaja i beda puszczaly... Nie kazda i moze nie z kazdym, ale jak swiat stary tak ku*ewstwo istnieje. Jedne daja za pieniadze, inne uprawiaja wolontariat... Ces't la vie...
Co do doswiadczenia kochanki... Wszystko ma swoj urok. Wiadomo, ze doswiadczona, umiejaca sie dopasowac etc. bedzie cennym partnerem w lozku. Ale i niedoswiadczona, ale zarazem chetna do nauki i czerpania z doswiadczenia partnera moze byc czyms ciekawym.
Grunt to sie nie ograniczac
Ja elastyczny jestem 
Co do doswiadczenia kochanki... Wszystko ma swoj urok. Wiadomo, ze doswiadczona, umiejaca sie dopasowac etc. bedzie cennym partnerem w lozku. Ale i niedoswiadczona, ale zarazem chetna do nauki i czerpania z doswiadczenia partnera moze byc czyms ciekawym.
Grunt to sie nie ograniczac

Olo
-
Olo_82 - Świeżak
wy świntuchy wy
tak to jest z chłopami,kręcą ich takie "niedostępne laski",ale jak juz osiągną cel to adios amigos.
Łotry i dranie z nas panowie,trzeba nazywac rzeczy po imieniu
Oczywiscie ja jestem inny,romantyczny

tak to jest z chłopami,kręcą ich takie "niedostępne laski",ale jak juz osiągną cel to adios amigos.
Łotry i dranie z nas panowie,trzeba nazywac rzeczy po imieniu

Oczywiscie ja jestem inny,romantyczny

-
mlody - VIP Ścigacz.pl
Krejzi.Mery napisał(a):To wcześniej miałeś czelność jeszcze mnie nie lubić?hahahaha
Nieee no co Ty

-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Olo_82 napisał(a):Wiadomo, ze doswiadczona, umiejaca sie dopasowac etc. bedzie cennym partnerem w lozku. Ale i niedoswiadczona, ale zarazem chetna do nauki i czerpania z doswiadczenia partnera moze byc czyms ciekawym.
Zawsze można zagrać niedoświadczoną i zaskoczyć faceta doskonałymi umiejętnościami

Olo_82 napisał(a):Grunt to sie nie ograniczacJa elastyczny jestem
To zaczyna wyglądać jak propozycja

Sepo, owszem, robię co w mojej mocy

Szukam faceta, który dla równowagi zrozumie moje

Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Krejzi.Mery napisał(a):
Sepo, owszem, robię co w mojej mocy
Szukam faceta, który dla równowagi zrozumie moje
Myślę, że potrafię zrozumieć kobiece potrzeby

-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Krejzi.Mery napisał(a):Zawsze można zagrać niedoświadczoną i zaskoczyć faceta doskonałymi umiejętnościamii sprzedać tekst "wrodzony talent i te sprawy, ale ciągle jestem dziewicą"
Taaa... mhm... I sie facet nie zorientuje? Daj spokoj

Krejzi.Mery napisał(a):Olo_82 napisał(a):Grunt to sie nie ograniczacJa elastyczny jestem
To zaczyna wyglądać jak propozycja:D

I co o tym sadzisz?

Olo
-
Olo_82 - Świeżak
Olo_82 napisał(a):Taaa... mhm... I sie facet nie zorientuje? Daj spokojNo chyba, ze sam jakis malo doswiadczony bedzie...
ojj to tylko luźna sugestia, albo kiepska próba dopsowania się do potrzeba faceta

Olo_82 napisał(a):I co o tym sadzisz?
Że chyba mam za małą czcionkę w sigu

Nie nie, ja nie z tych, co to na pstryk polecą

Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Krejzi.Mery napisał(a):Olo_82 napisał(a):I co o tym sadzisz?
Że chyba mam za małą czcionkę w siguhahahaha Żarcik
Nie nie, ja nie z tych, co to na pstryk polecą
Ale ja nie pstrykalem

Co wiecej - rozczarowalabys mnie gdybys na 'pstryk' poleciala...
Co do podpisu - owszem widzialem, ale w konfrontacji z tym:
zupelnie sig zignorowalemKrejzi.Mery napisał(a):Szukam faceta, który dla równowagi zrozumie moje![]()

Olo
-
Olo_82 - Świeżak
Olo_82 napisał(a):Ale ja nie pstrykalem
Co wiecej - rozczarowalabys mnie gdybys na 'pstryk' poleciala...
Tak czy inaczej, musiałbyś się bardziej postarać

Olo_82 napisał(a):Co do podpisu - owszem widzialem, ale w konfrontacji z tym:zupelnie sig zignorowalemKrejzi.Mery napisał(a):Szukam faceta, który dla równowagi zrozumie moje![]()
Bo mam już dość facetów, którzy nie potrafią się mną zająć jak należy. A że mam pecha i tylko takich spotykam, na przekór moim oczekiwaniom, stąd sig.
Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Krejzi.Mery napisał(a):Tak czy inaczej, musiałbyś się bardziej postarać
Nie watpie

Krejzi.Mery napisał(a):Bo mam już dość facetów, którzy nie potrafią się mną zająć jak należy. A że mam pecha i tylko takich spotykam, na przekór moim oczekiwaniom, stąd sig.
Rozumiem Twoje rozgoryczenie nami, mezczyznami... Ale niewszyscy jestesmy tacy...

Olo
-
Olo_82 - Świeżak
-
Krejzi.Mery - Bywalec