Abonament miesięczny na lody.
Nie ma takiej opcji. Jak jestem z kimś to choćby nie wiem jak źle się układało to NIGDY, nigdy nikogo nie zdradzę i nie zdradziłam.
To jest właśnie róznica: facet się wk**wi i sobie znajdzie siksę, zeby zrzucić z krzyża; kobieta pójdzie na zakupy, wypije butelkę wina, pójdzie wyżalić się przyjaciółce albo wszystko razem
Ja jestem z tych kobiet, które... sprzątają jak są złe, dlatego teraz w moim domu panuje artystyczny nieład
To jest właśnie róznica: facet się wk**wi i sobie znajdzie siksę, zeby zrzucić z krzyża; kobieta pójdzie na zakupy, wypije butelkę wina, pójdzie wyżalić się przyjaciółce albo wszystko razem

Ja jestem z tych kobiet, które... sprzątają jak są złe, dlatego teraz w moim domu panuje artystyczny nieład

Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
nie ma roznicy miedzy zdrada facet i babki, jak by nie bylo to jest mega swinstwo i zadne tlumaczenie nie usprawiedliwia
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Ja nie twierdzę, że między zdradą kobiety a mężczyzny jest różnica. Ja mówię, że dla faceta to jest metoda na frustracje a kobieta potrafi znaleźć sobie inne zajęcia, żeby się rozładować.
Nie wiem jak bardzo musiałabym być załamana, żeby coś takiego zrobić wogóle... wiem, że gdybym tylko zaczeła myśleć o zdradzie prędzej zakończyłabym związek, który mnie do takich myśli doprowadził, niż to zrobiła.
Dla mnie też zdrada to skrajne sku***stwo i nie umiałabym tego wybaczyć.
Nie wiem jak bardzo musiałabym być załamana, żeby coś takiego zrobić wogóle... wiem, że gdybym tylko zaczeła myśleć o zdradzie prędzej zakończyłabym związek, który mnie do takich myśli doprowadził, niż to zrobiła.
Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
A ja nie napisalem tego do Ciebie, ogolnie stwierdzilem ze zadna roznica kto zdradza, zdrada to zdrada.
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Tak, tylko dlaczego kobiety mogą sobie znaleźć inne wyjście a faceci nie? Tak ciężko się powstrzymać? Tego nie potrafię w facetach zrozumieć.
Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Moze problem tkwi w tym ze jak facet zdradza to jest kozak, jak laska to dz..ka? Zreszta jeden pojdzie sie napic, drugi wyzalic koledze, inny komus wpierniczy na ulicy a jeszcze inny poszuka pocieszenia w ramionach innej. Nie ma reguly.
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Krejzi.Mery napisał(a):Ja nie twierdzę, że między zdradą kobiety a mężczyzny jest różnica. Ja mówię, że dla faceta to jest metoda na frustracje a kobieta potrafi znaleźć sobie inne zajęcia, żeby się rozładować.
No nie każdy facet jest taki ze musi zaruch.. zeby mu przeszło wkurzenie. Mi na przykład pomaga jazda na moto w szczególności po ładnych winklach:) natychmiast przechodzi mi złość:D
Czerwone wino jest dobre dla zdrowia, a zdrowie jest potrzebne, żeby pić wódkę.
Nieoficjalna mapa forumowiczów scigacz.pl -> MAPA
-
Kiju - Świeżak
Chciałabym wiedzieć, że mój facet (kiedyś jakiś, bo chwilowo brak
) wychodzi po kłotni (wiadomo, chciałabym takich sytuacji uniknąć, ale czasem się nie da) idzie tylko i wyłącznie polatać na moto.

Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
ja np zawsze tak odreagowywałem jak nie moto to samochodem jeździłem. Tylko ma to jeden minus czasem zaczyna sie świrować a wiadomo jak wygłupy na moto sie nieraz kończą....
-
Kiju - Świeżak
Merry nie dramatyzuj, nie znam faceta co po klotni idzie na bzykanie z inna 

-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Kiju racja jazda odpreża,ale tez mega wkur*onym nie ma co wsiadac na moto bo to wtedy niebezpieczne,tak czy owak trzeba sie pilnowac
ale racja ze rozluzniaja sie nerwy po smiganiu,tez tak robie ;p

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
A ja własnie takich znam i trochę mnie to przeraża, nie chciałabym żeby mój przyszły tak robił.
Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Wybor nalezy do Ciebie, nie dostaje sie faceta z przydzialu 

-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Ale nigdy nie wiesz, jak ta druga osoba sie zachowa dopóki nie przydarzy sie taka sytuacja. A nie będę przecież w ramach testów wpychać każdego nowego mena w ramiona innej, żeby zobaczyć czy jest skłonny do zdrady
Chciałabym tylko mieć świadomość, że morale mojego mężczyzny na to nie pozawala.
Skoro ja potrafię pozostać wierna, oczekuję od partnera tego samego.

Skoro ja potrafię pozostać wierna, oczekuję od partnera tego samego.
Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Mery spokojnie są jeszcze porządni faceci na świecie i napewno takiego znajdziesz (zobacz ilu fajnych jest na forum) 

-
Kiju - Świeżak
ja tez zawsze myslalem i chyba mysle nadal ze po zdradzie bym nie wybaczyl ale jest masa ludzi ktorzy mowia ze myle sie nie wiem nie bylem w takiej sytuacji wiec nie musze o tym myslec 

w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
-
zzzubek - VIP Åšcigacz.pl
U meni tez raczej wśród znajomych nikt nie leci po kłótni wyżyć się w łóżku z jakaś nienzjaomą .. nie ma się co narażać na poranne wyżuty sumienia (o ile sie go ma ) oraz na wszędobylskie choroby weneryczne bo w końcu nigdy nie wiadomo jakich kto ma lokatorów w spodniach.... 

"Motocykliście nie umierają---> oni schodzą do piekła po nowy motocykl. "
-
worekcementu - Świeżak
A co do wybaczania zdrady .... to znam osobę która wybacza notorycznie ponieważ chłopak neistety nie potrafi przytrzymać swego "ptaka " w klatce.... tylko fruwa ile wlezie.... a to już jakaś patologia..
edytuj posty
rosa
edytuj posty
rosa
"Motocykliście nie umierają---> oni schodzą do piekła po nowy motocykl. "
-
worekcementu - Świeżak
wolalbym odrazu odejsc gdy tylko na mysl przyjdzie mi zdrada,wiem niestety co to za uczucie gdy myslisz ze druga osoba jest dla Ciebie calym swiatem a tu pewnego dnia ...ZONK
dlatego jedyna panna w moim zyciu jest teraz daytona,ta mnie nie zdradzi a do łózka tez ciezko zaciagnac bo grubaśna jest ;p (cii bo uslyszy)
dlatego jedyna panna w moim zyciu jest teraz daytona,ta mnie nie zdradzi a do łózka tez ciezko zaciagnac bo grubaśna jest ;p (cii bo uslyszy)

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
Najbardziej mnie śmieszą kolesie którzy szukają wymówki w tym że byli pijani. Powaga, ile razy byłem zalany tak żeby żygać na własnie nogi w powrocie do domu, ale nigdy bym wtedy nie pomyslał zeby zdradzać... Jezeli miał jeszcze siłe zeby ruszyć dydolem to znaczy ze nie był jeszcze mocno napruty, za to gdy jest sie mocno naprutym nie mysli sie o seksie. What The Fuck Za duzo mysle. Wiadomo o co chodzi.
Nie mógłbym lasce patrzec w oczy po tym, i zyc jakby nigdy nic. Przeraża mnie to w h*j. I chyba tez nigdy bym nie wybaczył. Historia lubi sie powtarzać. Zdarzyło sie raz... zdarzy sie drugi..
Nie mógłbym lasce patrzec w oczy po tym, i zyc jakby nigdy nic. Przeraża mnie to w h*j. I chyba tez nigdy bym nie wybaczył. Historia lubi sie powtarzać. Zdarzyło sie raz... zdarzy sie drugi..
Ostatnio edytowano 4/9/2008, 15:20 przez turboponczek, łącznie edytowano 1 raz
-
turboponczek - MEGA TROLL
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości