Wypadek Gryfno-Pyrzyce - odszedl nasz kolega Bolokolo
żegnaj Bolo [*]
..... smutne jest też to, że zdażają się koledzy z naszego forum, którzy już dawno odeszli, ale nas nikt o tym nie poinformował....

-
dawid 89 - Moderator
Nie wiem co napisać :/ Nie znałem go osobiście, ale wiem że był w porządku. Świat opuściła kolejna wartościowa osoba :/
Żegnaj Bolo [*]
PS. Jeśli wiecie kiedy i gdzie jest pogrzeb to proszę, poinformujcie mnie. Postaram się przyjechać.
Żegnaj Bolo [*]
PS. Jeśli wiecie kiedy i gdzie jest pogrzeb to proszę, poinformujcie mnie. Postaram się przyjechać.
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Åšcigacz.pl
Może by zorganizowac wyjazd na grób, pomodlic sie, pożegnac 

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
Sprawa jest bardzo swieza - na razie bym odpuscil. Jak czas delikatnie zalagodzi rany - kto wie.
Zawsze jest tak - ze po smierci kogos z forum pojawiaja sie pomysly pielgrzymek. Odczekajmy kilka miesiecy, bedac w okolicach morza - kazdy z nas, jesli czuje taka wewnetrzna potrzebe pozegnania sie z naszym kolegÄ…, bedzie mogl sam w ciszy spedzic kilka chwil. To takie troszke niestosowne , zwalac sie cala wataha w tej chwili.
Aczkolwiek rozmawialem z Bolem i chcialbym chociaz w taki sposob , poprzez zapalnie swieczki uczcic jego pamiec. Na pewno jak bede w okolicy tak sie stanie - byc moze z ludzmi z forum.
Ale na razie proponuje odczekac.
Zawsze jest tak - ze po smierci kogos z forum pojawiaja sie pomysly pielgrzymek. Odczekajmy kilka miesiecy, bedac w okolicach morza - kazdy z nas, jesli czuje taka wewnetrzna potrzebe pozegnania sie z naszym kolegÄ…, bedzie mogl sam w ciszy spedzic kilka chwil. To takie troszke niestosowne , zwalac sie cala wataha w tej chwili.
Aczkolwiek rozmawialem z Bolem i chcialbym chociaz w taki sposob , poprzez zapalnie swieczki uczcic jego pamiec. Na pewno jak bede w okolicy tak sie stanie - byc moze z ludzmi z forum.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
simonw napisał(a):Sprawa jest bardzo swieza - na razie bym odpuscil. Jak czas delikatnie zalagodzi rany - kto wie.
Tu sie zgadzam . Bo mozna by tam spodkac rodzine dla , której to bardzo ciezkie chwile . Widok motorów napewno im nie pomoże .
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Może nie gumowy.
Jeśli coś ma pomóc rodzinie Bola, to z pewnoscią nie widok watahy motocyklistów nad grobem, na którym jeszcze pewnie wieńce leżą.
Trzeba czasu, żeby sie oswoili, a taki widok, myślę, że by dolał tylko oliwy do ognia.
Jeśli coś ma pomóc rodzinie Bola, to z pewnoscią nie widok watahy motocyklistów nad grobem, na którym jeszcze pewnie wieńce leżą.
Trzeba czasu, żeby sie oswoili, a taki widok, myślę, że by dolał tylko oliwy do ognia.
<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski

-
Chatte - MEGA TROLL
Jeśli ktoś z 3miasta, lub okolic będzie się wybierał za pare miesięcy, ew. w przyszłym sezonie to z chęcią pożegnam Bola.
-
Dominik_YZF - Bywalec
[*]
- Załączniki
-
- swieca.jpg (14.9 KiB) PrzeglÄ…dane 3892 razy
pomoz to nic nie kosztuje a ratuje..! | viewtopic.php?t=12608 | | zbiorka pieniedzy dla Olafa!wejdz,zobacz,przeczytaj,przemysl.. pomoz. | viewtopic.php?t=19003
-
spoyler92 - Świeżak
-
kogut. - Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości