Wypadek Gryfno-Pyrzyce - odszedl nasz kolega Bolokolo
Kur*a dopiero zauważyłem ten temat. Szkoda gościa [*] Pisał bardzo mądrze. Przeczytałem cały temat ale nie znalazłem dokładnie co było przyczyną ?? Hujo*y sprzęt ?? Wie ktoś ?? Współczuje jego rodzinie.
MOTÓR !!!!!!!!!!!!!!!!!! YEAH
- tomcio
- Świeżak
przepraszam ale przegapilem temat
bardzo mi przykro
[*] Crying or Very sad
bardzo mi przykro
[*] Crying or Very sad
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Odkopałam ten temat dopiero teraz i zaniemówiłam. Cholernie mi przykro
Mam nadzieję, że Bolo otoczy swoją rodzinę skrzydłami i będzie nad nimi czuwał. Bardzo Wam współczuję i naprawdę żałuję, że straciliśmy takiego kolegę.
Pomimo, że większość z nas zna się wyłącznie z nicków i wypowiedzi na tym forum oraz rozmów na pw tworzymy wspólnie jedną społeczność. Czasami wracam do starych postów osób, które pomimo, że już więcej nic tutaj nie napiszą są dalej z nami, bo dopóki będzie istniało to forum, dopóki będziemy o nich pamiętać będą tutaj obecni.
[']

Pomimo, że większość z nas zna się wyłącznie z nicków i wypowiedzi na tym forum oraz rozmów na pw tworzymy wspólnie jedną społeczność. Czasami wracam do starych postów osób, które pomimo, że już więcej nic tutaj nie napiszą są dalej z nami, bo dopóki będzie istniało to forum, dopóki będziemy o nich pamiętać będą tutaj obecni.
[']
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
-
Lovtza - Moderator
Najprawdopodobniej problem z motocyklem - nie jest to potwierdzone, ale tak jak dowiedzial sie Icid od syna Bola, cos odpadlo z zawieszenia po czym wyrwalo kolo podczas jazdy. Tyle wiemy.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Ile tak w ogóle miał lat? Fuck... szkoda bardzo nawet nie miałem okazji go poznać a z tego co piszecie to był dobrym człowiekiem... Szkoda bardzo łezka się w oku kręci gdy odchodzi prawdziwy motocyklista a nie pseudo motocyklista który motocykl wykjożystuje tylko dla szpanu...
Sercem jestem z nim... a przynajmnije tą częścią serca która uwielbia motocykle tak jak Bolo
Współczucia dla rodziny.
Sercem jestem z nim... a przynajmnije tą częścią serca która uwielbia motocykle tak jak Bolo

Współczucia dla rodziny.
- <borut>
- Bywalec
Każdy wypadek jaki się widzi jest straszny.. nawet jeśli się kogoś nie zna. A co dopiero jak się zna? Jeżeli człowiekowi który Bolo nie znał jest tak smutno, to nie wyobrażam sobie co musi przeżywać Icid, a tym bardziej bliscy.
Będziemy pamiętać. [*]
Będziemy pamiętać. [*]
-
Movi - Moderator
[*] Bolo był miłym człowiekiem, dobrze go wspominam.
Niech mi tylko ktoś powie co się dzieje z jego kolegą z forum, z Tomim czy jakoś tak miał nick.
Niech mi tylko ktoś powie co się dzieje z jego kolegą z forum, z Tomim czy jakoś tak miał nick.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl