Słoneczna Niedziela
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
U mnie tez głosno wbija sie jedynka. Jednak troche poeksperymentowałem i teraz juz wiem jak zmieniac by było cichutko
jak ruszam to leciutka przygazówka o pareset rpm...a potem juz tylko cieżar nogi wbija 1.

-
turboponczek - MEGA TROLL
dambandit napisał(a):W moim bandicie to samo . Gdy ruszam z garazu jedyka wchodzi dość głosno . A dwójka na wyzszych obrotach tez głosno , pózniej juz jednak nic nie śłychać . Mój wójek kupił w niemczech w 2006 roku nowego bandziora 1200 model 2005 , i mówił że dwójka tez u niego głosno wchodzi a moto nowe było z zerowym przebiegiem .
tak jak pisałem....dwójkę wystarczy z luzu w bić i wchodzi idealnie...
Bandit 1200
-
Kedar-88 - Stały bywalec
mar111cin napisał(a):ja jak gdzieś jade to zazwyczaj motocykl wyprowadzam z garażu i moze tutaj tkwi cały problem. Ja bym radził zmienić garaż.
Wiadomo że wyprowadzam moto z garazu , odpalam na okolo 2 minuty w tym czasie ubieram kurtke kask i rekawice i wtedy ruszam . Ale np na swiatłach juz pierwszy bieg wchodzi płynnie . Nie wiem jak jest z luzu , ale napewno nie powinno się w czasie jazdy zmieniać z jeden na luz i z luzu na dwójke , skrzynia jest tak zaprojektowana by wczasie jazdy odrazu przedkakiwało z jeden na dwa .
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
Nie no Dambandit spoko ; ) ja tam uważam że w każdym motocyklu tak jest że zaraz po odpaleniu jedynak i dwójka straszeni hałasują, u mnie jest tak samo i wcale się tym nie przejmuję, dopiero po jakimś czasie/dystansie jedynka wchodzi ciszej :]
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
W moim moto skrzynia pracuje cicho, tylko czasem przy agresywnym zrzucaniu biegow sie odezwie
A mam takie pytanie z innej beczki czy ktos sie wybiera do Częstochowy jakos chyba 24/25 kwietnia ??
A mam takie pytanie z innej beczki czy ktos sie wybiera do Częstochowy jakos chyba 24/25 kwietnia ??
<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Świeci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
"Moja ulica murem podzielona
Świeci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Ścigacz.pl
Cezarjusz napisał(a):W moim moto skrzynia pracuje cicho, tylko czasem przy agresywnym zrzucaniu biegow sie odezwie
Otwarcie sezonu jest 20 kwietnia.
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
Meciek napisał(a):Cezarjusz napisał(a):W moim moto skrzynia pracuje cicho, tylko czasem przy agresywnym zrzucaniu biegow sie odezwie
Otwarcie sezonu jest 20 kwietnia.
i jest specjalny temat w specjalnym dziale, specjalnie dla tych którzy chcą jechać...

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5