Życiowe rady doświadczonych panów i Kobiet.
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
cwaniak182 napisał(a):skwy napisał(a):Tak prawdę powiedziawszy czy będąc w stałych związkach nikt nie myślał choć raz o koleżance swojej partnerki?
Tylko szczerze.
Bo u mnie nie raz pojawiały się takie myśli.
Sztuką jest pozostawienie tych myśli tylko w głowie a nie obracanie w czyn.
Sztuką jest tak nie myśleć, ale wiadomo zdarza się
prawda jest taka ze facet to wzrokowiec, zawsze sie bedzie ogladal za fajnymi dupeczkami np ta brunetka http://www.youtube.com/watch?v=s6GlP_fX ... re=related
cb 600 hornet=>FZ6 S2 `07 w koncu
-
pavkox - Świeżak
Cwaniak82- jak chcesz być kołem zapasowym, startuj- tylko później nie klnij na kobiety, że są takie i owakie- na własne życzenie pchasz sie w to gówno
Panowie- pozostawię bez komentarza Wasze teksty dot. kobiet i pukania, bzykania, zaliczania panien jak szczytów górskich... bo nie wiem czy śmiać się czy płakać
Gelo- rozwaliłeś mnie por. Borewiczem
Panowie- pozostawię bez komentarza Wasze teksty dot. kobiet i pukania, bzykania, zaliczania panien jak szczytów górskich... bo nie wiem czy śmiać się czy płakać
Gelo- rozwaliłeś mnie por. Borewiczem
www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
-
Nefretete - VIP Åšcigacz.pl
Hej czytałem artykuł o tym jakich facetów wolą kobiety i tam były przedstawione dwie postacie meżczyzn.Jeden to czuły kochany i troszczący się o kobietę będący na kazde jej zawołanie oraz drugi Macho twardy nie ustępliwy który potrafi jej przylać na środku ulicy. oczywiście przesadzam z tym drugim gościem. i kobiety woląpodbno tych skurwieli gdyż oni nie nudza kobiety ponieważ kobieta lubi być kierowna przez kogoś a "misie" potrzebują aby kobieta zmieniła się w mamuskę, która będzie się nimi opiekować. Jkaimi wy jesteście facetami ??
-
cwaniak182 - Świeżak
Nefretete napisał(a):Gelo- rozwaliłeś mnie por. Borewiczem
Klasyka
cwaniak182 napisał(a):Jkaimi wy jesteście facetami ??
Mnie najbardziej kręcą szybkie strzały z pejcza. To jest to co lubie najbardziej. A ty misiu jakim jesteś facetem...
-
gelo007 - Administrator
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości